- 16 Temmuz 2020
- 1.138
- 3.846
- 133
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #20.381
Senin sonraki kontrol ne zaman kuzum, sanırım cinsiyeti öğrenemedin yineHahahaha karnımdakiii istiyorrr kuzuşşrüyamdada karışık rüyalarr gördümm hayırlı ola inşaallahhh
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin sonraki kontrol ne zaman kuzum, sanırım cinsiyeti öğrenemedin yineHahahaha karnımdakiii istiyorrr kuzuşşrüyamdada karışık rüyalarr gördümm hayırlı ola inşaallahhh
![]()
Vallahaaa sıpayaa kızdım bennn oturmuş totosunun üstüne kapatmış öksüruyorum öbur tarafa kaçıyor ama yok yanii gene açmadı ocağın 13üne kaldı 1 ay sonra gel dedi doktor anca net belli olur dediSenin sonraki kontrol ne zaman kuzum, sanırım cinsiyeti öğrenemedin yine![]()
Ee bizim çocuk çok edepli annesiVallahaaa sıpayaa kızdım bennn oturmuş totosunun üstüne kapatmış öksüruyorum öbur tarafa kaçıyor ama yok yanii gene açmadı ocağın 13üne kaldı 1 ay sonra gel dedi doktor anca net belli olur dedi![]()
Hahaha sormaa edepliii çıktıEe bizim çocuk çok edepli annesi
Hadi bakalım inşallah gönlüne göre olsun![]()
Bende tam konuyu bilmesem de şaşırdım yoruma, seni tanımayan biri olduğu kesin yoksa öyle yorum yapmazdıEzgininAnnesi
rollercoaster
karaca3443
sweetgirlcandy
Aaa, ben uyuduktan sonra ne muhabbetler dönmüş burada.
Niye uyandırmıyorsunuz, aşkolsun size.
Neyse, yanlış anlaşılma olduğu anlaşılmış.
Tatlıya bağlanmış sonunda.
Çok sevindim.
.
Çok çabuk büyüyorlar yaa, teyzosu yesin onuHahaha sormaa edepliii çıktı
Gidene kadar tam 17haftalık olmuş oluruzz teyzoşuuu![]()
Hahahaha karnımdakiii istiyorrr kuzuşşrüyamdada karışık rüyalarr gördümm hayırlı ola inşaallahhh
![]()
9 ay boyunca herseyi istemek serbest bize, sonuçta bebek istiyor biz değilHe he, karnındaki istiyormuş.
Eşim de beni öyle kandırmaya çalışıyo, bebeğimizin canı hangi tatlıyı istiyo diyo.
Yer miyim ben bu numaraları.
.
Unutur muyum hiç valla öyle bir bağımlılık yaptı ki burası anlatamam
Yazamasam da hep uzaktan takip ediyordum sizi.![]()
Bu durumdan en çok etkilenen kocalar oluyor, benimki de aynıAcayip bağımlılık yaptı kuzum, gece bile her uyandığımda elime telefonu alıyorum.
Eşim diyo, hayırdır ne yazıyosun bu saatte.
.
Şaplatacam totosunu ne çabuk büyüdü bende şaşkınımm gerçeitenÇok çabuk büyüyorlar yaa, teyzosu yesin onu![]()
9 ay boyunca herseyi istemek serbest bize, sonuçta bebek istiyor biz değil![]()
Kızz deliii oyle oluyorya zaten hep derler ya canin ne isterse bebek onu ister diyeHe he, karnındaki istiyormuş.
Eşim de beni öyle kandırmaya çalışıyo, bebeğimizin canı hangi tatlıyı istiyo diyo.
Yer miyim ben bu numaraları.
.
Kiloya fena takıntılı bazı doktorlarr bana da keisnliklee tatlı yokkHadi öyle olsun bakalım.
Benim doktor fena yaa, korkuyorum biraz.
54 kiloyum, daha ne yapayım. Hala her gidişimde şeker ve karbonhidrata dikkat diyo.
Kilo almaya başlarsam azarı işitecem.
.
Benimde ilk hamileleigimde ki doktor öyleydi, her seferinde hamur işi yasakkkk derdi ama takan kimHadi öyle olsun bakalım.
Benim doktor fena yaa, korkuyorum biraz.
54 kiloyum, daha ne yapayım. Hala her gidişimde şeker ve karbonhidrata dikkat diyo.
Kilo almaya başlarsam azarı işitecem.
.
Benimki desen cok normall hiç demiyorda öyleebBu durumdan en çok etkilenen kocalar oluyor, benimki de aynı![]()
Kızz deliii oyle oluyorya zaten hep derler ya canin ne isterse bebek onu ister diye
Acıktım ama kızz![]()
Benimde ilk hamileleigimde ki doktor öyleydi, her seferinde hamur işi yasakkkk derdi ama takan kim
Şimdiki doktorum şuana kadar konusunu açmadı bile![]()
Sağoll kuzum zeytin peynir domates yedim zatenn ilkkez busabah böyle hep acıksamda kalkmıyordum ama busefer dayanamadımPişman olmayacaksan ye kuzum.
.