• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İnanırmısın akşam eşimle tartıştık.Elinden telefonu düşürmez oldun benimle sohbet etmiyosun internette mi sohbet ediyosun diye bozulmuş 🤣
Bu tartışmayı biz de yaşadık ya :oops:

Sürekli telefondasın beni geçiştiriyorsun konuşurken diyor 😂
O an tepki verdim önemli bişey konuşuyoruz herhalde diye ama sonra bir tık üzüldüm😂
Biraz daha dikkat ediyorum onun yanındayken artık.
Kocaları da küstürmeyelim dimi :21:

yaa ben de duşta farketti büyümüş aslında göbeğim yaa. kıyafetle hiç belli olmuyordu😍

sağol canım iyi hatırlattın🥰 alayım dvit unutuyorum hep.

sağol tatlım🥰

buww limonu kabuğuyla nasıl yiyoruzz 😱 yiyebilen var mı🤤🤤😄 sağol canım tavsiyelerin için. midemin kabul edeceklerini yapmaya çalışıcam💕

ayy canım müsadenle şuraya bir nazar boncuğu kondurmak istiyorum🤭🧿💙
sağlıkla kullansın kuzucuğun. kısmeti bol olsun.
bize de allah bereket versin de kendimiz yapalım🤭 :KK70: :KK70:
Amin kuzum amin Allah herkese alim gucu versin jesey cok pahali🤗

Ay ben muhabbeti kaçırdım kuzum bahsettiğiniz Temmuz grubundaki bilmemne sultan dimi 😂

Benim doğum tarihi 30.06 olunca temmuza da bakıyordum başlarda, kadın resmen fake im diye bağırıyor. Yazacaktım üzülenler vardı durumuna yapmayın bir güzel uydurma hikaye diye ama karışma Karaca olay sana döner dedim.

Çıktı mı ortaya gerçekler 😅

@bittercan sizin durumunuz çok farklı belli ki. Ama emin olun bu grupta düşündüğünüz gibi bir tavır sergilenmez. Kimse yapmaz Canan hiç yapmaz. Hepimizin sıkıntısında atlamadan destek olan biri o.

Umarım ne yaşıyorsanız Allah yardımcınız olur kolaylıkla geçer süreciniz. Paylaşmak isterseniz destek için buradayız.
Niye yazmıyonuz 😂 ben ne üzüldüm. Kadına moral olsun diye çiçek gönderecektim nerdeyse 😂😂😂😂😂

Evet canım artık aralarda oturmaya dikkat ediyorum ama sanki şu 2-3 gündür daha çok hissediyorum kasığımda iğne batma hissi vajinada da sızlama oluyor 1-2sn lik. Multi vitamin kullanıyorum. İçim rahat etmedi saat 14:00e randevu buldum bi gidip geleceğim içim rahat etsin en azından 🤗 teşekkür ederim canım🤗

Rica ederim, ne demek canım. 🤗

Gir çık randevuna da haber ver bize de. 😉
Bakalım ne yapıyormuş bebiş içeride. 😉

.

Bebek büyüynce istiyorlar canım. Devlete giderken de her ay istiyorlardı bilmiyorum. Belki de yaşla ilgisi vardır.

Olabilir kuzum, yaşla alakalıdır belki. 😉

Benim yaş 37, sana bu yaştan sonra daha ne tahlili, direkt tedaviye başlayalım diye düşünüp şeker aleti aldırmış olabilir doktor. 😂😂😂

.

Evet canım artık aralarda oturmaya dikkat ediyorum ama sanki şu 2-3 gündür daha çok hissediyorum kasığımda iğne batma hissi vajinada da sızlama oluyor 1-2sn lik. Multi vitamin kullanıyorum. İçim rahat etmedi saat 14:00e randevu buldum bi gidip geleceğim içim rahat etsin en azından 🤗 teşekkür ederim canım🤗
benim de batma gibi ağrım oluyordu bazen, böyle karnım geriliyormuş gibi. doktora sordum. '' gebelikte çok sık karşılaştığımız durumdur, eğer akıntın kötü kokulu, rengi farklı değilse, kanaman yoksa normaldir. büyümeye bağlı olur demişti.

Tek umudum karnım çok büyüdüğünde kola geçecez, 1–2 aya düzelir heralde. 😂

.
Canım benimde mosmor oluyor göbekte beyaz olan yer kalmadı benim temimde çpk hassas.ama ben doğuma kadar göbekten hep yapmayı düşünüyorum. Tanıdığım kaç anne öyle yapmış. Allah emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın. Ben üstelik günde iki tane 0,6 vuruyorum.

:ıslık: :KK22:

Ay benimki 110 larda mı neydi doktorum baya rahat 😂😂😂 hiç bir şey demedi bana zaten bir şey yiyemiyorum 🙈

rollercoaster rollercoaster görmesin 🙊

Evhamlı benim doktor evhamlı. 😂

10 hafta olmadı hamile olduğumu öğreneli, 8 kere gitmişim, her seferinde tartılır mı bi insan? 😂

Diyetisyen bile iki haftada bir çağırıyo ölçüme. 🙈

Tek tek tansiyon tartı not ediyo ikisini.
.

Back
X