- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #20.461
Güzel haberlerle gel canımGünaydınlar bugün 4 te kontrolüm var şans dileyiinnn :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel haberlerle gel canımGünaydınlar bugün 4 te kontrolüm var şans dileyiinnn :))
Bu tartışmayı biz de yaşadık yaİnanırmısın akşam eşimle tartıştık.Elinden telefonu düşürmez oldun benimle sohbet etmiyosun internette mi sohbet ediyosun diye bozulmuş![]()
Amin kuzumOhh maşallah halaya ne güzelçok güzel canım sağlıklı güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
❤
Galiba oyleydi sagolsnlar yükümüzu aldialrMaşallah eşinin halasına.
Ohhh, çok seviyorum böyle hediyeleri.
Hem maddi yükünüzü aldı, hem de onu mu alsak bunu mu derdinden kurtardı sizi.
Bence en zoru zaten araba seçmek.
.
Tesekkur ederz kuzumYaaa maşallah ne güzel insanlar var. Başka bir şeyini alırsınız sizde aradan çıkmış ne güzelHayırlı uğurlu olsun kuzucuğun arabası
![]()
Amin kuzum amin Allah herkese alim gucu versin jesey cok pahaliyaa ben de duşta farketti büyümüş aslında göbeğim yaa. kıyafetle hiç belli olmuyordu
sağol canım iyi hatırlattınalayım dvit unutuyorum hep.
sağol tatlım
buww limonu kabuğuyla nasıl yiyoruzzyiyebilen var mı
sağol canım tavsiyelerin için. midemin kabul edeceklerini yapmaya çalışıcam
ayy canım müsadenle şuraya bir nazar boncuğu kondurmak istiyorum
sağlıkla kullansın kuzucuğun. kısmeti bol olsun.
bize de allah bereket versin de kendimiz yapalım![]()
![]()
![]()
Niye yazmıyonuzAy ben muhabbeti kaçırdım kuzum bahsettiğiniz Temmuz grubundaki bilmemne sultan dimi
Benim doğum tarihi 30.06 olunca temmuza da bakıyordum başlarda, kadın resmen fake im diye bağırıyor. Yazacaktım üzülenler vardı durumuna yapmayın bir güzel uydurma hikaye diye ama karışma Karaca olay sana döner dedim.
Çıktı mı ortaya gerçekler
@bittercan sizin durumunuz çok farklı belli ki. Ama emin olun bu grupta düşündüğünüz gibi bir tavır sergilenmez. Kimse yapmaz Canan hiç yapmaz. Hepimizin sıkıntısında atlamadan destek olan biri o.
Umarım ne yaşıyorsanız Allah yardımcınız olur kolaylıkla geçer süreciniz. Paylaşmak isterseniz destek için buradayız.
ben kantaron yağı kullanıyorum başladım vallahi ne olur ne olmaz diyeGünaydın kızlar sizlere bir sorum olucak ya çatlak kremini kaçıncı haftada kullanılmaya başlanması ve önereceğiniz bir marka var mı
Evet canım artık aralarda oturmaya dikkat ediyorum ama sanki şu 2-3 gündür daha çok hissediyorum kasığımda iğne batma hissi vajinada da sızlama oluyor 1-2sn lik. Multi vitamin kullanıyorum. İçim rahat etmedi saat 14:00e randevu buldum bi gidip geleceğim içim rahat etsin en azındanteşekkür ederim canım
![]()
Bebek büyüynce istiyorlar canım. Devlete giderken de her ay istiyorlardı bilmiyorum. Belki de yaşla ilgisi vardır.
benim de batma gibi ağrım oluyordu bazen, böyle karnım geriliyormuş gibi. doktora sordum. '' gebelikte çok sık karşılaştığımız durumdur, eğer akıntın kötü kokulu, rengi farklı değilse, kanaman yoksa normaldir. büyümeye bağlı olur demişti.Evet canım artık aralarda oturmaya dikkat ediyorum ama sanki şu 2-3 gündür daha çok hissediyorum kasığımda iğne batma hissi vajinada da sızlama oluyor 1-2sn lik. Multi vitamin kullanıyorum. İçim rahat etmedi saat 14:00e randevu buldum bi gidip geleceğim içim rahat etsin en azındanteşekkür ederim canım
![]()
göbekten sonra şimdi parmak mı haydaa
kesin bana da söyleyecek çok meyve yiyorum ardını hiç düşünmedençocuuuma yarasın
![]()
Valla kuzum ya, mosmor oldu göbek.
Şu göbek açık foto çekilen hatunlardan olamayacağım. Her tarafı delik deşik.
.
İnanırmısın akşam eşimle tartıştık.Elinden telefonu düşürmez oldun benimle sohbet etmiyosun internette mi sohbet ediyosun diye bozulmuş![]()
benim de iki tarafı da morhep yandan çekiyorum yine de morluk görünüyo
bi de doğurana kadar devam bu iğne
![]()
Tek umudum karnım çok büyüdüğünde kola geçecez, 1–2 aya düzelir heralde.
.
Canım benimde mosmor oluyor göbekte beyaz olan yer kalmadı benim temimde çpk hassas.ama ben doğuma kadar göbekten hep yapmayı düşünüyorum. Tanıdığım kaç anne öyle yapmış. Allah emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın. Ben üstelik günde iki tane 0,6 vuruyorum.Tek umudum karnım çok büyüdüğünde kola geçecez, 1–2 aya düzelir heralde.
.
![]()
Ay benimki 110 larda mı neydi doktorum baya rahathiç bir şey demedi bana zaten bir şey yiyemiyorum
rollercoaster görmesin
![]()