• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
@Sakinkal canım, çok teşekkür ederim.

Öğlene doğru yine mide bulantısı başladı.

Sabahtan beri sadece çubuk kraker yiyebilmiştim.

Eşim geldi, zorla peynir ekmek yaptı onu yedim biraz önce.

Çok şükür, midem rahatladı en azından.

Başım ağrıyo hala.

İnşallah 1-2 saate geçer.

Cuma günü saat 5 gibi almıştım parolu, tam 72 saat olacak.

Botoksu çok duydum, hamilelikte yapılıyor mu bi bakıcam.

Çok teşekkür ederim canım.

. Canım
Ya Canan çok geçmiş olsun. Allahım nolur topikteki annelerimizin hastalıklarına şifa ver🙏🏻🙏🏻 Açlık da kötü etkiliyodur. Kısır döngü gibi.
Hap mı daha iyi rahatlatıyor serum mu?

Kızlae benim bu sivilce problemim ne olucak çıkıyor çıkıyor doktor antibiotikli kremde kullanma diyince almadım walla cok moralim gitti.. elimden bişi gelmiyo napcamm internete 20. Haftadan sonra geçiyor diye yazmıslar hamileler ama bilemedimmmm yaa:(

Doktor öyle önemli ki😞
Bir prof buldum yarın yola çıkcaz bakalım onla görüşeceğim inşallah artık o ne derse. Çok teşekkürler🙏🏻
Yaptırmamak iyi bir karar olmuş❤️

Peki ense kalınlığı konusu nasıl? Yani mesela 3 altı sorun yok diyebiliyor muyuz? Benimki 1.7 mi ne ölçtü ensesini

Ben 2,5 altı diye biliyorum.
Ama tabii tam olarak ne zaman ölçüldüğü de önemli.

Benim iki hafta arayla ölçtü ve kalınlaşmıştı canım.

.

Çok teşekkür ederim canım.

Aklınıza gelen, gelebilecek olan her şeyi denedim.

Migren taşını yarıya indirdim, 2 parol, 1 prilam, 2 serum, tülbent, nane yağı, masaj, hava nemlendirici, açık hava, patates...

Duyduğum bildiğim her bir şeyi yaptım, yok.

Saatini bekliyo, 72 saati doldurunca geçecek, inanıyorum.

Eskiden de böyleydi.

1 yıldır o kadar azalmıştı ki.

Ekmeği bırakıcam sanırım, hamilelikte ekmek yemeye başladım. Artık o yapıyo diye düşünmeye başladım.

.
canan canım çok geçmiş olsun. Denemedim etkili mi onu da bilmiyorum ama her şeyi denemişsin buna da bir bak diye düşündüm. Bu ellerde ayaklarda basınç noktaları oluyor organları temsilen. Baş parmak ile işaret parmağının kesistiği noktaydı sanırım baş ağrısı için basınç noktası. İnternetten bir bak istersen. işe yarar mı denemedim ama şifa olur inşallah tatlım. :KK200:

Canım miden bulanıyorsa bol kaşarlı tost yiyebilirsin. Bence faydalıda olsa botox olayını hamilelikten sonraya ertele. Ben hamilelikte bu tarz kimyasalları doğru bulmuyorum ama mutlaka sonrasında dene çekilecek gibi değil.

Evet, çok haklısın canım. Sonuçta botox da kimyasal.

Kaşarlı tostu deneyeyim. Şu an iyi midem, çok şükür.

.

@cotton canım doktor döndü mü??
Moralim çok bozuk ya. Benim orta risk çıkmış. Burun kemiği ensesi normaldi hormonlardan çıktı heralde. Yaşım da otuzun altında yaş riski de olamaz.
Galiba fetal DNA yaptıracam ben de ama rapor alıp gitmem lazım bir sürü iş çıktı bana. Herkese sakin ol dedim ama hiç de sakin olunmuyormuş kızlar şimdi anlıyorum sizi😔
Canımmm sıkma canını fetal dna bende yaptırdım kandan bakılıyor .. içini ferah tut lütfennn bazen hata vermıs olabılır fetal kanın alıncak ordan bakılcak

Doktor öyle önemli ki😞
Bir prof buldum yarın yola çıkcaz bakalım onla görüşeceğim inşallah artık o ne derse. Çok teşekkürler🙏🏻
Yaptırmamak iyi bir karar olmuş❤️

Peki ense kalınlığı konusu nasıl? Yani mesela 3 altı sorun yok diyebiliyor muyuz? Benimki 1.7 mi ne ölçtü ensesini
2,5tan sonrası diye biliyorum canım ama prof daha iyi bilir benimkini de 1,5 gördü iyi dedi o sıra sordum 2,5 üstüne mi riskli diyorsunuz diye evet dedi. Başka bir doktor bulman çok iyi olmuş inşallah çok güzel haberlerle döneceksin 🥰♥️

Hamilelikte damarlarımız genişlediği için baş ağrısında artış oluyormuş bir de sinuzitin varsa havalar soğudu o da arttırıyordur ilk üç ay artış normal diyorlar ondan sonra azalır inşallah bol bol su iç Allahım şifa versin hemencecik geçsin. ♥️Ama düşündükçe daha da artar güzel şeyler düşün bol bol bebişinin fotoğrafına bak bir de doğal ağrı kesici niyetine 🥰😊♥️

İnşallah azalır kuzum, elimden geleni yapıyorum.

3 litre su içiyorum normalde, migrende bulantı olunca bir iki gün içemiyorum sadece.

Çok teşekkür ederim.

.

Sweet sen sor kuzum da ne dicek olmazsa bana da dönüş yap ya. Benimde iyi çıkmıştı demir oranı🙄

@Vitaminler Beylikdüzü'nde medilife Hastanesi'nde de iyi doktorlar varmış canım aklında bulunsun. Biri Selda birinin adını hatirlayamadim.

Canım çok geçmiş olsun 😔 çok fazla hareket etme olur mu ? Allah in izniyle bugünler de geçecek bebişini kucagina aldığında hepsini unutmuş olacaksın 🤲🙏.

En güzeli canım hiçbir şey senin ve bebeğin sağlığından önemli değil. Bende istiyorum kpss çalışmak aslında ama çok fazla oturum çok fazla konu var 😥 kimya öğretmeni olamam kesin de diğer yerlere De alım için en az 90 diyorlar. 🤦

Benim de kaynanam burda hamile ben değilim de oymuş gibi🤣

3 boyutluu mu! 😍 Bize de foto at olur mu? Çok geçmiş olsun canım bu arada.

Kullanma canım çok tehlikeli. Kas gevsemesiyle doğum tetiklenebilirmis. Sıcak tut. Onun dışında boyun egzersizleri yapmaya çalış. 👍

My-little-bird My-little-bird kuzucum morelin gerçekten yüksek olsun. Durumun sıkışıksa başka bir doktora daha görün ama iyise test ol. Benim yengemde aynı sıkıntıları yaşadı ama çok şükür sağlıklı😍. Beni her gördükçe öceeee diye sesleniyor şimdi kalbimin parçası 😍. O yüzden sende hiç morel bozma kuzum. Gerçekten ikili testler çok da güvenilir değil.
Tamam inşallah unutmam gittiğimde 🤭

Ya Canan çok geçmiş olsun. Allahım nolur topikteki annelerimizin hastalıklarına şifa ver🙏🏻🙏🏻 Açlık da kötü etkiliyodur. Kısır döngü gibi.
Hap mı daha iyi rahatlatıyor serum mu?

Hiçbiri. 😔

Seruma medpamid de koydular, 3 saat uyudum. Uyandım aynı.

Rabbim tüm hastalara şifa versin.

.

Benim 6 da karindan ultrasinla soldaydi bebis bugun 8. haftada kontrole gittik sagda. Bu bebekler boyle yer degistirio mu ki anlamadim 😍
Bildiğin break dans yapıyordu benimki en son gittiğimde yer değiştirmeyi geçtim😂😂 değiştirir tabi suyun içindeler 🤭

Kızlae benim bu sivilce problemim ne olucak çıkıyor çıkıyor doktor antibiotikli kremde kullanma diyince almadım walla cok moralim gitti.. elimden bişi gelmiyo napcamm internete 20. Haftadan sonra geçiyor diye yazmıslar hamileler ama bilemedimmmm yaa:KK43:
Benmde sirtim ve omzumda daha cok cikiyor yuzumde pek yok ama onada artik once gzl lif yaptiriyorm esime sonra utalk pudra sürüyorum kuzum kurusun die. Iyi geliyor

canan canım çok geçmiş olsun. Denemedim etkili mi onu da bilmiyorum ama her şeyi denemişsin buna da bir bak diye düşündüm. Bu ellerde ayaklarda basınç noktaları oluyor organları temsilen. Baş parmak ile işaret parmağının kesistiği noktaydı sanırım baş ağrısı için basınç noktası. İnternetten bir bak istersen. işe yarar mı denemedim ama şifa olur inşallah tatlım. :KK200:

Allah razı olsun yavrum, onu da denedim.
Daha ne noktalar bulduk vücudumda.
Yok, kar etmiyo hiçbiri.
Anlık rahatlatıyo.

.

Back
X