• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim karnım çıkmadı ya karnı farkeden var mı ?

bugün kardeşim geldi göbekle bi kaç foto çekildik kendimiz için saklayalım diye, hazır gelmişken bi tane de normal foto çekildik instagram'a atarız dedik böyle göbeğin fazla belli olmadığı fotolardan 😇 paylaşım yaptığımdan beri tebrik alıyorum bilmeyen arkadaşlarımdan🙈🙈 top gibi olduğum için artık gizleyemiyorum ahahaa

bu arada bugün söylediğin günlük bildirim geldi uygulamadan🧡 artık hissedebilirsiniz diyo ama ne münkünn🤷‍♀️

Ay maşallah canım iç karın diye bişey yok diyor bazı doktorlar ama bence var benim baya cıktı hatta sivri olursa erkek derler kızımızdada sivriydi simdide buyudu baya baya belli

benim sivri değil yanlarla birlikte çıktı komple bir göbek oldum🙈

Hızlı bir düşüş oldu ben yansıyacağını düşünüyorum nitekim epdk geceden itibaren gelecek zammı geri çekti , bizde piyasinin icinde altin üretiyoruz dükkânmızda çizim yapıyorum onceden muhasebe takip ediyordum hemen bu gece siparişler aktı şimdiden yansıdı hareketlilik. Çocuklarımız var geleceğimiz var ben siyaset ekonomi konusunda ilk kez yazıyorum umutlu olmak istiyorum bir polyanna olmasamda hepimiz ya çalıştık çalışıyoruz yada evde destek oluyoruz hayatın içindeyiz. Eksiye eksi dediğimiz gibi artıya artı demek de güzeldir. Umarım dilerim ülkemiz için güzel olur olumlu adımlar olumlu cevap bulur.
Aslında ülkede fırsatçı fazlaca olduğu için bende bir anda düşüş beklemiyorum. Birde işin şu kısmı da var o pahalilikta ürün alan esnaf olduysa zararına ürünü satmak istemeyecektir ama bu dediğim kesim çok çok azdır. Bir dönem bahane dolar yuksekligiydi şimdi de bizde pahalıdan aldık olabilir. Hepimizin temennisi herşeyin daha pozitif güzel ve olumlu olması yönünde 🥰🧡. Sonuçta bu ülke hepimizin ve malum türk toplumu genelleme de sevilmeyen bir millet dünya da.

Ay maşallah canım iç karın diye bişey yok diyor bazı doktorlar ama bence var benim baya cıktı hatta sivri olursa erkek derler kızımızdada sivriydi simdide buyudu baya baya belli
Ya benim de var ama sanki o göbek eskiden de vardı 🤣🙈 sanırım yani. Aaaa sana bişey soylim mi benimki de yanlara doğru kız 🙄 yoksa yana doğru mu siscem acaba 🙈

Ya benim de var ama sanki o göbek eskiden de vardı 🤣🙈 sanırım yani. Aaaa sana bişey soylim mi benimki de yanlara doğru kız 🙄 yoksa yana doğru mu siscem acaba 🙈
Olabilir valla. Yapınla alakalı galiba canim ben doğuma gitmiştim bi başka ebe nöbet değiştirdi gör bak oğlun olacak demişti sabah görmeye gelicem seni demişti kiz oldu şimdi de kız arkadan normalimde önden leblebi yutmuş solucan gibiyim😂

bugün kardeşim geldi göbekle bi kaç foto çekildik kendimiz için saklayalım diye, hazır gelmişken bi tane de normal foto çekildik instagram'a atarız dedik böyle göbeğin fazla belli olmadığı fotolardan 😇 paylaşım yaptığımdan beri tebrik alıyorum bilmeyen arkadaşlarımdan🙈🙈 top gibi olduğum için artık gizleyemiyorum ahahaa

bu arada bugün söylediğin günlük bildirim geldi uygulamadan🧡 artık hissedebilirsiniz diyo ama ne münkünn🤷‍♀️
Allah aşkına Özge abla zaten uzun ince dal gibi kızsın ne kadar çıkmış olabilir gobusun de anladılar kız 🙈🧿😍

Allah aşkına Özge abla zaten uzun ince dal gibi kızsın ne kadar çıkmış olabilir gobusun de anladılar kız 🙈🧿😍

valla bi de bazıları soramıyo da 🙈 kilo almış da olabilirim çünkü riskli soru ahahaa insana kilolusun denir mi😂
düşündüğüm şey miii diye soruyolar🙈🙈🙈

yok bee top gibi oldum😂😂

Kızlar bu arada çatlak için yağ,krem vs. kullananlar sadece göbek bölgesine sürmeyin kenarlarada sürün hatta ben belimin biraz da arka tarafına da sürüyorum oralarda da çok çatlama oluyormuş,aklınızda bulunsun 😉
Aynen ben belime doğru sürüyorum yanlara falan

Canoom yaaa 😍😍🧿 insan gerçekten tuhaf hissediyor ama sağlıkla da alicaz bebeislerimizi Allah'ın izniyle. Bu arada party demişsiniz hiç kambersiz olur mu ? 😂😂
rollercoaster rollercoaster

:rapci:

Aldıklarına bayıldım canimmm😍😍 bebe odasındaki beşik büyüyen beşik mi ?

Ne kadar surede kontrol ediyorlar canım ?

Sadece kanamam olduğunda baktılar 🙄

Back
X