• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
kız izleme şöyle şeyleri. Zaten hepimiz eli kalbinde yaşıyoruz. Kötü enerji yok. kötü enerji yokk sweetgirlcandy sweetgirlcandy yıka hemen bizi :temizlik::KK70:

Tatlım çok sevindim gözünüz aydın:KK37: sağlıkla kavuşun bebişe inşallah:dua:
:temizlik:

Temizledim her şey güzel olacak

Arkadaşlar bişey sorucam hani gebelikte anlaşılmamış doğunca cinsiyet farklı geldi demiştiniz ya, bu arkadaşlar ayrıntılı usg girmedi mi acaba. Yanılmalar olur belki ama renkli ultrasonda belli olur aslında.
Girmiştir herhalde çocuk 6 yaşında eski zaman değil yani😅 bunu soracağım😂

sweetgirlcandy sweetgirlcandy benide ekler misin şimdiden teşekkürler :)
Yaş 31
Beklenen adet tarihi 9 ekim son adet tarihi 15 Eylül'de (hangisini yazmam gerekiyor bilemedim iki tarihide yazdım)
Kaçıncı çocuk 1
Kese görme 6+1
Kalp atışı 7+2
Cinsiyet henüz bilmiyoruz öğrenince güncelliyeceğim :)
Şehir istanbul
Eklerim tabi🥰

Nereye gitti nifty örneği?? Bugün benim imzaladığım kağıtta genoks yazıyordu.
Oraya gönderen var mı başka kızlar?? kaç günde çıktı çatlıyorum meraktan bana 10 iş günü dediler
Canım merhaba ben yaptırdım 11 iş gününde elime ulaştı bu sabah aldım kağıdı elime genoksa göndermiş hastane senin kaç gün oldu ki ?? Bu arada Dr la mesajlaştık çok şükür bir sıkıntı yok darısı bu gergin süreci yaşayanların başına gerçekten çok zor bi bekleyişti

Tuvalet kagitlarini ped olarak kullanmak sakıncalı zaten atık malzemelerden yapildiklarina dair bir yazı okumuştum. Onun dışında oranin florasıni bozacak o kadar cok etken var ki malesef; bunlardan ikincisi de kullandığımiz pedler. Pedlerin doğal ve kokusuz olmasına o kadar dikkat ediyorum; geçenlerde üzerinde kokusuz ve normal yazdigi icin aldigim orkid pedini kullanmak icin actigimda icinin buram buram parfüm koktugunu fark ettim. Sen nasıl oluyor da kokusuz diye sattigin urunun icine kokulu urun koyabiliyorsun! Cok gerek varmiş gibi pedin kenarlarina renkli cicek desenleri yapiyolar al sana boyali kokulu ped... öyle kaç tane pedi kullanmaya cesaret edemedigim icin param çöpe gitti haddi hesabi belli değil. Şimdi molpedin pamuklu kokusuz olan pedini kullaniyorum uzun zamandır ama iste bir kere bozulunca öyle kolay kolay düzelmiyor sanıyorum, umarim fitilin size bir yararı dokunur.
Çok teşekkür ederim. Hiç bunları düşünmemiştim sıradan orkid klasik kullanıyordum bundan sonra bende pamuklu kullanırım. 4 aydır çekiyorum ve bitsin istiyorum artık. Ekstra bir dikkat göstermemiz lazım aslında hamileyken anlıyor insan

sabahın bi vakti dikildim ylne🙄

aynen iyi geliyo ana ben sürdüğüm akşamlara hep enteresan rüyalar denk geldi, bıraktım🙈 ceyda düvenci'nin doktoru önermişti hamilelik için youtube'da izlemiştim✌️😇
Hahahaha cidden mi rüyalarla bi ilgisi var demek ki. Bende de aşırı kuruluk var hatta sürekli kanıyor burnum kuruluktan ama deniycem bunu

Canım merhaba ben yaptırdım 11 iş gününde elime ulaştı bu sabah aldım kağıdı elime genoksa göndermiş hastane senin kaç gün oldu ki ?? Bu arada Dr la mesajlaştık çok şükür bir sıkıntı yok darısı bu gergin süreci yaşayanların başına gerçekten çok zor bi bekleyişti
Gözün aydın canım çok şükür 🥰 cinsiyet netleştimi

Güneş eşliğinde kahve içemiyorsak muz yeriz bizdee 🤣🤣

Eklentiler

• 20211222_125836.webp
    20211222_125836.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 46
Evet 16+0 kontrolümden çıkmış bulunuyorum.

Bebeğin kalbi, sırt kemiği, midesi, böbrekleri her şeyi inceledi detaylı gibi. Her şey çok güzel dedi 149 gr dedi bebişimize🧿

Sonra magnezyumu her gün içme kasılma olursa iç dedi.
Demir ilacı bulantı yaptı deyince içme 20 den sonra başka veririm dedi.

Detaylı ultrason için randevu aldım 27 Ocakta.

Veeeeeee asıl bomba geliyoooor KIZ dedi :KK70:

Kıza benzetmiştim demi dedi hayır erkek dedim Allah Allah dedi😂😂😂😂

Back
X