- 25 Ağustos 2019
- 62.925
- 121.350
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #23.381
Günaydunnn güzelliklerr
Bugün hangimiz gidecekti doktora
Bugün hangimiz gidecekti doktora
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yatıyorum sırt üstü yüz üstü. Son trimesterde sola yatmamız isteniyor diye biliyorum ben. Şimdi alanı bol zatenKızlar herkes sırt üstü yatma diyor ben sadece sırt üstü rahat ediyorum gece fark etmeden hep sırt üstü yatmışım sağ sol a yatınca hiç rahat edemiyorumsırt üstü yatmak çok mu zararlı?
Nasıl anladın kuzummYa kızlar galiba idrar yolu enfeksiyonu oldum ben de. Kadın doğum doktoruna mı gittiniz bunun için ürolojiye mi gitmem gerek
Evet 16+0 kontrolümden çıkmış bulunuyorum.
Bebeğin kalbi, sırt kemiği, midesi, böbrekleri her şeyi inceledi detaylı gibi. Her şey çok güzel dedi 149 gr dedi bebişimize
Sonra magnezyumu her gün içme kasılma olursa iç dedi.
Demir ilacı bulantı yaptı deyince içme 20 den sonra başka veririm dedi.
Detaylı ultrason için randevu aldım 27 Ocakta.
Veeeeeee asıl bomba geliyoooor KIZ dedi
Kıza benzetmiştim demi dedi hayır erkek dedim Allah Allah dedi![]()
Valla heralde öyle eşim aklımı karıştırıyor inanmıyorum diyo adam
Bana ilkinde benziyor demişti yani yüzde vermedi şimdi %100 mü dedim %90 dedieşim hemen %100 ne zaman belli olur diyo
![]()
Oku oku bitiremedim ya tam yaklaşıyorum sona hop 20 sayfa daha maşallah size gğnün gindemi sweetgirlcandy olduğu için sadece onu alıntılamışım hayırlı olsun canım kızın sağlıklı ömürlü olsun çok sevindim biraz size sağ gösterip sol vurmuş cimcimeKızlar cinsiyeti yazmadığım, tabloya eklemediğim varsa yazın ekleyim![]()
Canım çok çektim bu hastalıktan biliyorum gelişiniNasıl anladın kuzumm
Ürolojiye gidiliyor normalde ama ilkbasta doktoruna görünsen daha iyi olur belkii
Çok iyi bi taktikmiş bak buben de şimdi okudum mesajları:)
eşimi aradım. senin canın kestane istiyor mu dedim.
o da yooo dedi :)
ama benim istiyor dedim hahahha
Ayy kızçelerimiz çoğalıyoorOku oku bitiremedim ya tam yaklaşıyorum sona hop 20 sayfa daha maşallah size gğnün gindemi sweetgirlcandy olduğu için sadece onu alıntılamışım hayırlı olsun canım kızın sağlıklı ömürlü olsun çok sevindim biraz size sağ gösterip sol vurmuş cimcime
Benide ekliyebilirsin kız olarak %90 dedi banada değişmez bence
Nerden bildin kız rüyamda bebeğin yüzünü gördüm ama korkudan uyku tutmadı geri.Senin bebe yüzünü dönmüş![]()
Kızlar herkes sırt üstü yatma diyor ben sadece sırt üstü rahat ediyorum gece fark etmeden hep sırt üstü yatmışım sağ sol a yatınca hiç rahat edemiyorumsırt üstü yatmak çok mu zararlı?
Hay Allah iyiliğini versinSenin bebe yüzünü dönmüş![]()
hahahahhaha :)Çok iyi bi taktikmiş bak bu![]()
Bende agustos sonunda idrar enfeksiyon cektim ilkkez okadar ağırdıki benim hastanelik oldum hergün iğne vuruldum totom delik deşikktiiCanım çok çektim bu hastalıktan biliyorum gelişini![]()
Evet kuzum çok şükür. Sadece bir sızı var ona da şükür artık
Hayddddiiiiii gene en son ben gidicem bu gidişleee
gözümü actigimda dedim allahim cok sükür rüyaymis dedimDün aynı şeyi yaşadım çok iyi anlıyorum şu an hissettiğin şeyi.
Rüya gerçek gibi geliyor
Bebişin çok iyi annesi merak etme![]()
ayy kuzucum geçen konuştuk burada Karaca aynı rüyayı görünce. merak etme hamilelerin çok yüksek bi kısmı böyle rüya görüyormuş, içini ferah tut, hormonların oyunu mu diyelim, burun kuruluğunun etkisi mi, bilinç altımızdaki korkular mı diyelim ama rüyalar bu dönem ne yazık ki böyleymiş. sen hiç rüyanı düşünme, elini karnına koy, o annesinin rahminde güvende
üstelik bugün kontrolümüz de var minnoşları görücez iyiki bugun konturol varmis en azindan icim rahatlar![]()
Canım ürolojiye mi gittin peki. Şimdi burda sabit bi doktorum yok ya bilemedim kime gideceğimiBende agustos sonunda idrar enfeksiyon cektim ilkkez okadar ağırdıki benim hastanelik oldum hergün iğne vuruldum totom delik deşikktii
Bu zaten tekrarlıyomus başladığı sürece ama doktorumda demişti de pek tekrarlamadı ama bolbol su iç mutlakaa
1 ay sonra cok sükür görenolcem bebisi malesef fotograv video cekimi yasak bizdetupaaaaa
rollercoaster E ela38 güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar bebişlerinizi göreceksiniz ne güzel özlediniz biliyorum
Hatırlatma Videoya almayı unutmayın
Birde naçizane sizden isteğim aşı ile ilgili doktorlarınızın yorumunu bizede iletir misiniz?