• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar herkes sırt üstü yatma diyor ben sadece sırt üstü rahat ediyorum gece fark etmeden hep sırt üstü yatmışım sağ sol a yatınca hiç rahat edemiyorum 😣 sırt üstü yatmak çok mu zararlı?
Ben de yatıyorum sırt üstü yüz üstü. Son trimesterde sola yatmamız isteniyor diye biliyorum ben. Şimdi alanı bol zaten🤣

Evet 16+0 kontrolümden çıkmış bulunuyorum.

Bebeğin kalbi, sırt kemiği, midesi, böbrekleri her şeyi inceledi detaylı gibi. Her şey çok güzel dedi 149 gr dedi bebişimize🧿

Sonra magnezyumu her gün içme kasılma olursa iç dedi.
Demir ilacı bulantı yaptı deyince içme 20 den sonra başka veririm dedi.

Detaylı ultrason için randevu aldım 27 Ocakta.

Veeeeeee asıl bomba geliyoooor KIZ dedi :KK70:

Kıza benzetmiştim demi dedi hayır erkek dedim Allah Allah dedi😂😂😂😂

Valla heralde öyle eşim aklımı karıştırıyor inanmıyorum diyo adam😂😂

Bana ilkinde benziyor demişti yani yüzde vermedi şimdi %100 mü dedim %90 dedi 🤭 eşim hemen %100 ne zaman belli olur diyo😂😂

Kızlar cinsiyeti yazmadığım, tabloya eklemediğim varsa yazın ekleyim 🤭
Oku oku bitiremedim ya tam yaklaşıyorum sona hop 20 sayfa daha maşallah size gğnün gindemi sweetgirlcandy olduğu için sadece onu alıntılamışım hayırlı olsun canım kızın sağlıklı ömürlü olsun çok sevindim biraz size sağ gösterip sol vurmuş cimcime 🥰😂😂
Benide ekliyebilirsin kız olarak %90 dedi banada değişmez bence

Oku oku bitiremedim ya tam yaklaşıyorum sona hop 20 sayfa daha maşallah size gğnün gindemi sweetgirlcandy olduğu için sadece onu alıntılamışım hayırlı olsun canım kızın sağlıklı ömürlü olsun çok sevindim biraz size sağ gösterip sol vurmuş cimcime 🥰😂😂
Benide ekliyebilirsin kız olarak %90 dedi banada değişmez bence
Ayy kızçelerimiz çoğalıyoor💞

Hareketleri hissedebilirsiniz artık diyor ama bende tıkk yok yahuu🤣

Eklentiler

• CEAA7A8B-CDF7-4A38-92C0-13FE4D1A082D.webp
    CEAA7A8B-CDF7-4A38-92C0-13FE4D1A082D.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 44
Canım çok çektim bu hastalıktan biliyorum gelişini☹️☹️☹️☹️
Bende agustos sonunda idrar enfeksiyon cektim ilkkez okadar ağırdıki benim hastanelik oldum hergün iğne vuruldum totom delik deşikktii 🥺
Bu zaten tekrarlıyomus başladığı sürece ama doktorumda demişti de pek tekrarlamadı ama bolbol su iç mutlakaa

ayy kuzucum geçen konuştuk burada Karaca aynı rüyayı görünce. merak etme hamilelerin çok yüksek bi kısmı böyle rüya görüyormuş, içini ferah tut, hormonların oyunu mu diyelim, burun kuruluğunun etkisi mi, bilinç altımızdaki korkular mı diyelim ama rüyalar bu dönem ne yazık ki böyleymiş. sen hiç rüyanı düşünme, elini karnına koy, o annesinin rahminde güvende🙏🙏🧡

üstelik bugün kontrolümüz de var minnoşları görücez iyiki bugun konturol varmis en azindan icim rahatlar 😩

Bende agustos sonunda idrar enfeksiyon cektim ilkkez okadar ağırdıki benim hastanelik oldum hergün iğne vuruldum totom delik deşikktii 🥺
Bu zaten tekrarlıyomus başladığı sürece ama doktorumda demişti de pek tekrarlamadı ama bolbol su iç mutlakaa
Canım ürolojiye mi gittin peki. Şimdi burda sabit bi doktorum yok ya bilemedim kime gideceğimi

• Beğen
Reactions: Jou
tupaaaaa tupaaaaa rollercoaster rollercoaster E ela38 güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar bebişlerinizi göreceksiniz ne güzel özlediniz biliyorum 💕💕
Hatırlatma Videoya almayı unutmayın 😂
Birde naçizane sizden isteğim aşı ile ilgili doktorlarınızın yorumunu bizede iletir misiniz?
1 ay sonra cok sükür görenolcem bebisi malesef fotograv video cekimi yasak bizde 😣

Back
X