• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlarrrr hajshshsh sürpriz bi şekilde randevum olmuş oldu bugün benim de😂😂😂 öğle arasına girmeden yetişiyim diye koştur koştur gittim en boş doktora verin dedim🤣🤣 adam da bi bet suratlı ama napim artık.
İdrar testi verdim gelmişken bebeğe de bakalım dedi. Ziplenmiş randevu özetim🤣🤣

Peki cinsiyet? Bence kız dedi😳😳😳😳
Önce kız sonra erkek sonra yine kız👀 edepsiz çocuk oynatiiiii annesini. Nifty iyi ki vermişim diyorum yoksa doğumda öğrenecem gerçek cinsiyeti🤣🤣🤣🤣
Ohhh gozunaydin canım ne güzel yaaa az da olsa evlatla hasret giderdin 😍😍
yess ben çıktım✌️😍

evladımızın yüzünü görelim dedik kısmet totosunaymış😂 tam bir troll çıktı🙈🙈

valla videodan foto eklemeye çalıştım ama kusura bakmayın payınıza toto düştü kızlar😂

vajinal kontrol yapıp açıklığa baktı, orada her şey yolunda 2,5 muş gayet iyi dedi✌️😍

ölçümlerini yaptı tekrar tek tek onlarda da her şey yolunda 2 haffa sonra yine kontrolüm var

kan uyuşmazlığını sordum kanaman olursa iğneni yapatız, yoksa erken dedi✌️

tetanozu da 3. aşını da vurulabilirsin hüç sorun yok ama aralarına mesafe koy dedi😇

benden bu kadar ✌️ evladım özlem duyan hepimizin adına yüzüstü yatmış🙈 şimdi sizi totosuyla baş başa bırakıyorum 😂😂
Onun totosini sevsinler. 🧿 Birgün gittiğimde benimki de aynı bu şekilde yatıyordu zilli napiyorsa artık orda. Hoş daha ben benimkini hiç yatarken görmedim. Ya oturken ya da yüzüstü yatarken 🤣🤣🧿

👀👀 böbrek taşı değil ama safra kesesi taşından dolayı safra kesem alındı ameliyat olmuştum.

Ben 2 kere taş düşürdüm.

Bi tanesini Maden Teknik Araştırma Enstitüsü’ne gönderdik hatta. 🙈

Kalsiyum oksalat taşıymış benimkisi.

Onun için her idrar testinde bakteriden önce onu kontrol ediyorum.

Kültür 2-3 güne anca çıkıyo bu arada.
Zaten olayı o, beklettikçe bakteri ürüyor mu ona bakıyorlar.

.

rahim açıklığını baktı onu söyledi iyiymiş 5'e kadar sorun yok dedi✌️

aşılarını istediğin zaman yaptırabilirsin ama tetanozla arasına mesafe koy dedi
aa bak onu hiç bilmiyordum rutin bakılan bişey mi riskiniz vardı o yüzden mi baktılar
Benim şantiyede ayağıma çivi girmişti tetanoz olmuştum covid içinde 3 ay dolunca olabilirsiniz dedi çevremdeki doktorlar bende bebek hareketlerini hissedene kadar beklesem mi diye kararsızım

Sadece hemogram mı istedi?
D vitamini B vitamini ALT AST falan istemedi mi kuzum?

İlaçlara da 2 hafta sonra karar verir heralde, belki ekleme çıkarma yapar. 😉

Son soru, aşıların arasına ne kadar süre koymak lazımmış? Bir şey söyledi mi?

.

sadece hemogram dedi,
2 hafta sonra onun sonucuna bakacak✌️ ondan sonra da perinatolog'a yönlendiricem detaylı da bakılacak dedi🧡 aklıma geldikçe yazıyorum kese suyu çok iyi dedi benim kiloma da iyi dedi

aşılar arasına bi 20 gün koy mutlaka dedi önceliği tetanoza verebilirmişim 2. dozum var diye
3. dozu da tetanozdan 20 gün sonra istediğim zaman yaptırabillrmişşn

Ben 2 kere taş düşürdüm.

Bi tanesini Maden Teknik Araştırma Enstitüsü’ne gönderdik hatta. 🙈

Kalsiyum oksalat taşıymış benimkisi.

Onun için her idrar testinde bakteriden önce onu kontrol ediyorum.

Kültür 2-3 güne anca çıkıyo bu arada.
Zaten olayı o, beklettikçe bakteri ürüyor mu ona bakıyorlar.

.
Aaa ben şok. Peki başka semptomun var mıydı? Nasıl anlaşıldı👀 Ay geçen gün bakıyordum karın ameliyatı olanlar normal doğurabilir mi diye. Orda gördüm hamileyken böbrek taşı falan. İçimden dedim tövbe allah korusun😂😂😂😂

Canım çok iyi oldu yazdığın. Şimdi benim normal idrar sonucum çıkmış da kültür çıkması iki gün sürer dedi. Kaç günde çıktı senin kültür?
Zaten bir saat sonra göstermeye gideceğim ama anlayan kızlar bi bakabilir mi ya:KK43: iyice doktor olduk nasılsa🤣🤣
Benim 3. Gün çıkmıştı cnm..bakterinin artıp artmadığına bakılıyor daha erkende çıkabilir..
Referans aralığıda önemli cnm birşey söylemek için.her yerin ölçümü farklı oluyor..

sadece hemogram dedi,
2 hafta sonra onun sonucuna bakacak✌️ ondan sonra da perinatolog'a yönlendiricem detaylı da bakılacak dedi🧡 aklıma geldikçe yazıyorum kese suyu çok iyi dedi benim kiloma da iyi dedi

aşılar arasına bi 20 gün koy mutlaka dedi önceliği tetanoza verebilirmişim 2. dozum var diye
3. dozu da tetanozdan 20 gün sonra istediğim zaman yaptırabillrmişşn

Oh oh, maşallah canım. 🧿🥰❤️

Hareket ediyor muydu paşa?

Perinatolog önerdi mi peki doktorun?

Son soru mu demiştim. 🙈

.

Oku oku bitiremedim ya tam yaklaşıyorum sona hop 20 sayfa daha maşallah size gğnün gindemi sweetgirlcandy olduğu için sadece onu alıntılamışım hayırlı olsun canım kızın sağlıklı ömürlü olsun çok sevindim biraz size sağ gösterip sol vurmuş cimcime 🥰😂😂
Benide ekliyebilirsin kız olarak %90 dedi banada değişmez bence
Valla ay tam ikizler bunlar 🤭 ekleyim seni de🤗

yess ben çıktım✌️😍

valla videodan foto eklemeye çalıştım ama kusura bakmayın payınıza toto düştü kızlar😂

vajinal kontrol yapıp açıklığa baktı, orada her şey yolunda 2,5 muş gayet iyi dedi✌️😍

ölçümlerini yaptı tekrar tek tek onlarda da her şey yolunda 2 haffa sonra yine kontrolüm var

tetanozu da 3. aşını da vurulabilirsin hüç sorun yok ama aralarına mesafe koy dedi😇

benden bu kadar ✌️ evladım özlem duyan hepimizin adına yüzüstü yatmış🙈 şimdi sizi totosuyla baş başa bırakıyorum 😂😂
Ohh cok aükür sevindim canim herseyin yolunsa olmasinsa bende yoldayim gidiyorum doktora 😂ama anlmadim resimden kizmi bebisin😍

Aaa ben şok. Peki başka semptomun var mıydı? Nasıl anlaşıldı👀 Ay geçen gün bakıyordum karın ameliyatı olanlar normal doğurabilir mi diye. Orda gördüm hamileyken böbrek taşı falan. İçimden dedim tövbe allah korusun😂😂😂😂

Taş değil kum da olabilir canım, biraz idrar yolu enfeksiyonu gibi ağrı yanma yapar, geçer hemen.

Belki bu kadarı kum bile değildir, bilmiyorum.

Doktorun daha iyi aydınlatır seni.

Kalsiyum oksalat benim iki tahlilde de sıfır çıktı.

.

yess ben çıktım✌️😍

Yaa yerim 😍😍 kocaman olmuş

Kızlarrrr hajshshsh sürpriz bi şekilde randevum olmuş oldu bugün benim de😂😂😂 öğle arasına girmeden yetişiyim diye koştur koştur gittim en boş doktora verin dedim🤣🤣 adam da bi bet suratlı ama napim artık.
İdrar testi verdim gelmişken bebeğe de bakalım dedi. Ziplenmiş randevu özetim🤣🤣

Peki cinsiyet? Bence kız dedi😳😳😳😳
Önce kız sonra erkek sonra yine kız👀 edepsiz çocuk oynatiiiii annesini. Nifty iyi ki vermişim diyorum yoksa doğumda öğrenecem gerçek cinsiyeti🤣🤣🤣🤣
Anaaaaa korkutma beni yaaaa😳😂😂😂😂

yess ben çıktım✌️😍

Hay maşallah yatışa bak😂

Ohhh gozunaydin canım ne güzel yaaa az da olsa evlatla hasret giderdin 😍😍

Onun totosini sevsinler. 🧿 Birgün gittiğimde benimki de aynı bu şekilde yatıyordu zilli napiyorsa artık orda. Hoş daha ben benimkini hiç yatarken görmedim. Ya oturken ya da yüzüstü yatarken 🤣🤣🧿

sen yüzüstü yatıyo musun normalde? benim en sevdiğim yatış🧡 bana çekecek galiba 🙈

Sağlıkli olsunda kuzum 🤲🏻 Belki ben cok kız istedim ya ondandir kiz hissetmem🥰
O degilde bende sali gidecegim 17+4 bide diyor mu kız dedim ama erkek bu diye 😂😂🤣
Hahah ben de de aynı duygular :D
yess ben çıktım✌️😍

Herşeyin yolunda olmasına ve cinsiyetin değişmemesine çok sevindim kuzum :D
kuzum detaylı için yönlendirdi mi? onun için mi acaba 2 hafta sonra çağırdı?

Kızlar ya benim bebisin ultrason fotisini yanlıslıkla bizim ustaya atmısım cok utandım yaaaa adam görmüs bide rezil oldum😁
olmuşa çare yok boşver :D unut gitsin :D

yess ben çıktım✌️😍

🧿🧿🧿😍 hadi gözün aydın canım maşallah kocaman olmuş mavilere devam demek çıkıntı büyümüş 😂😂 sağlıklı ömürlü olsun inşallah

Back
X