• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kız bauralar herkes kız diyorrr anaaa helr bi kız olsun varyaa ne kokoş ederumm onu erkektede çok birşey olmuyo 😀
Eşimde diyo hayırlısı olsun ama kız olsunn dedii oda bezmiş onun tarafında en çok erkek varr hiç görümcem bile yok hepside 3 erkek kardeşler kuzenler erkekler😀
Benimde eşimin kız kardeşi yok. Aslında o da kız istiyordu da önceden hamile kaldığımdan beri sağlıklı olsun diyor 🤗

Kızlar göstermiyor ya genellikle ondan kız gibi geliyor 🤭

Son düzenleme:
Benimde eşimin kız kardeşi yok. Aslında o da kız istiyordu da önceden hamile kaldığımdan beris sağlıklı olsun diyor 🤗

Kızlar göstermiyor ya genellikle ondan kız gibi geliyor 🤭
Aynenn yaa göstermiyormuş eşimde ilkbaşta oğlum oğlum diyoduu sonradan kızzz hissetmeye başladı sağlıklı olsun yaa bekledik bebişlerimizii

Hayirlisi sagliklisi be gülüm 🤲🏻🥰😍🤗
Aynenn kuzuşumm eşimde ilkbaşlarda oğlum oğlum diyordu sonradan kız hissetmeye başladı kerataa dedim nolduu oğlum oğlum diyordunn kız babaya düşkün olurr dedi hahaha doğru bende babama çok düşkündümm az degilsin dedim :KK70:

Biliyorum ama işte elimde değil. Kendim de araştırdım. Eşlik eden başka bir bulgu yoksa gerçekten de hep kaybolmuş. Ama içim içimi yiyor ya bir şey olursa diye. 27. Haftalara kadar kalıp sonra kendiliğinden geçiyormuş. 2.5 ay demek bu. Nasıl geçer bilmiyorum.😞
Merhaba 2 hafta once ayrıntılı ultrosanda banada söyledıler.2 hafta sonra gittigimde kaybolmustu.bende sızın gibi gunlerce taktım kafaya ama gercekten zararsızlar be kayboluyorlar.eger baska bır bulgu yoksa kafaya takmayın.Hatta doktor bana onu onemsemıyorum hastalarıma soylemıyorum bıle kist degıl kist gorunumundeler demıstı

Aynenn kuzuşumm eşimde ilkbaşlarda oğlum oğlum diyordu sonradan kız hissetmeye başladı kerataa dedim nolduu oğlum oğlum diyordunn kız babaya düşkün olurr dedi hahaha doğru bende babama çok düşkündümm az degilsin dedim :KK70:
Hadi gönlünüzce olsun canimm 🤗🥰 İnsallah senin bebiside merakla bekliyoruz😂

Hadi gönlünüzce olsun canimm 🤗🥰 İnsallah senin bebiside merakla bekliyoruz😂
Geçecek inşaallahh ya esim belki izne çıkıcak haftaya kv deyiz ondan sonraki hafta annemde kalırım ben belkii öyle zaman bitmiş olcak artıkk geldiğimde eve dr dan 2 3 gün önce gelmis olcam😀 bakalımm onay bekliyo eşim

sen yüzüstü yatıyo musun normalde? benim en sevdiğim yatış🧡 bana çekecek galiba 🙈
Ben de çok severim ya 😍 yatabildiğimiz kadar yatalım nasılsa sonra istesek de yatamayacağız 🤣😍benimki de geçen ayaklar yukarıda kafa aşağıdaydı hayır ben de amuda uyumuyorum ama kime çekti acaba 🤣🤣🤣

bu arada notlarıma göre 👩‍💻
Miracelik16 Miracelik16
SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah ve sanırım birpelincik yarın kontrolleri var ✌️😇
B basiliferd 'in idrar testi vardı o da kontrol yaptırabilir ✌️
bir de son dakika eklemişim B Bonncuk var🧡
doğru di mi herkes🚀🚀 yarın burada bebeğe doyucaz😍😍

heyecan dorukta mıı? 🚀

birpelincik'i tagleyemedim onun nasıldı bulamadım

Back
X