• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
sadece hemogram dedi,
2 hafta sonra onun sonucuna bakacak✌️ ondan sonra da perinatolog'a yönlendiricem detaylı da bakılacak dedi🧡 aklıma geldikçe yazıyorum kese suyu çok iyi dedi benim kiloma da iyi dedi

aşılar arasına bi 20 gün koy mutlaka dedi önceliği tetanoza verebilirmişim 2. dozum var diye
3. dozu da tetanozdan 20 gün sonra istediğim zaman yaptırabillrmişşn
Özge abla sen yine idrar da ver. 😉

Aklıma geldikçe yazıyorum kızlar 🙈

Benim ara ara özelikle dün gece ve bugün sağda ve solda daha çok sağda yumurtalıkların olduğu kısıma denk geliyor sanırım hafif içten yanma yırtılma gibi tatlı tatlı sancı oluyor ne olduğunu bilemediğimden tarif edemiyorum 🙈😂 bebek mi yapıyor genişliyor mu artık neler oluyorsa 🤭

Aklıma geldikçe yazıyorum kızlar 🙈

Benim ara ara özelikle dün gece ve bugün sağda ve solda daha çok sağda yumurtalıkların olduğu kısıma denk geliyor sanırım hafif içten yanma yırtılma gibi tatlı tatlı sancı oluyor ne olduğunu bilemediğimden tarif edemiyorum 🙈😂 bebek mi yapıyor genişliyor mu artık neler oluyorsa 🤭

genişliyosun kuzu 🧡 yukarı doğru çıkıyo muhtemelen, benim göbek deliğimin hemen altındaymış uygulamanın dediğine göre✌️ bunu da soracaktım unuttum püü bana🙈

ısıra ısıra ağlatıcam zaten😂
ahaaa böyle en sevdiğimmm :D

mad-spank.gif

Back
X