• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar 4lü test yaptıracak misiniz? Doktorum 2li temiz çıktı 4luye gerek yok detaylı ultrason daha önemli dedi bende düşünmüyorum bunun üzerine yaptırmayı
Ben 2 li yaptırmadım. Ama yaptırsam 4 lü kesin yaptırırdım aksine 4 lünün sonucu daha doğru. Ama doktor gerek yok dediyse de vardır bi bildiği heralde :KK48:

Kız senin beben seni şimdiden parmağında oynatıyor doğunca neler yapacak bakalım 🤣yarın da bizim görüş günümüz bizimki ne durumda acaba 🤭
Valla eşime diyorum ikizler burcundaki insanları resmen gömdüm hiç anlaşamam. Allah da vurdu tokatı al sana ikizler dedi :KK48: Tam burcunun örneği hepten burdakiler :olamaz: Hadi güzel haberlerle gel cinsiyet değişmeden

Kızlarrrrr bombayı atıp kenara çekiliyorum %80 erkek oldu ya bu bebe 😍💃🏼🥸🤪😵

rollercoaster rollercoaster benimkide secdeye koymuş ya başını bizde toto kaburga izledik🤣🤣
Hocam dedim cinsiyet
Doktora sordum normal pozisyonda dedi kafa aşağıda bacaklar yukarıda 👍🏼

@-C-A-N-A-N- canan yavrum Çin,Ramzi,nub bende çöp oldu hepsi kız diyordu biliyorsun 😂😂

%100 ne zaman olur diye sorunca doğunca dedi iyi mi😅😅

Ayyyyy detaylıyı görene kadar sanırım evet erkek diyemeyeceğim 🤣 bu grupta birşeyler oluyor cinsiyetler aydan aya değişiyor 😂😂😂
Aramıza hoşgeldin cinsiyetzede :KK70:

Ben 2 li yaptırmadım. Ama yaptırsam 4 lü kesin yaptırırdım aksine 4 lünün sonucu daha doğru. Ama doktor gerek yok dediyse de vardır bi bildiği heralde :KK48:
Bende hep tam tersi gördüm ikili risksiz çıkanların hep dörtlü riskli çıkmış boşa gerginlik yaşamışlar 🤷‍♀️ Şimdi gidip doktora illa ben dörtlü de istiyorum desem mi bilemedim test konusunda çok önyargılı kadın 😌

Ben de devlette kan vermiştim sonuç almaya gitmedim bir daha.Doktorum da süresi geçti artık dedi 4 lü tarama zamanı gidicem.Şehir hast. Prof. Dr 2 li tarama yeterli diğerlerini yaptırmaya gerek yok demişti ama.
Sen Ankara'damısın?
Yok değilim Kırıkkaledeyim ben. Bir kaç doktordan duymuştum bende instagramda 4 lü daha doğru sonucu 2 liye göre diye.

Bende hep tam tersi gördüm ikili risksiz çıkanların hep dörtlü riskli çıkmış boşa gerginlik yaşamışlar 🤷‍♀️ Şimdi gidip doktora illa ben dörtlü de istiyorum desem mi bilemedim test konusunda çok önyargılı kadın 😌
Aaaa öyle mi? O zaman boşver doktorunu dinle yaa

Valla eşime diyorum ikizler burcundaki insanları resmen gömdüm hiç anlaşamam. Allah da vurdu tokatı al sana ikizler dedi :KK48: Tam burcunun örneği hepten burdakiler :olamaz: Hadi güzel haberlerle gel cinsiyet değişmeden
😂😂 aynisini bende yaptim ve hatta cocugum ikizler olmasin diye özellikle dikkat edicem dedim al sana dikkatttt 🤣🤣🤣 basima geldi şimdi burcunu duyan ayy falan diyo 😂

Bende kontrol günlerinde hikaye atmak istiyorum sonra geri vazgeçiyorum herhalde doğumunu paylaşırım bu gidişle😂 nazardan çok çekiniyorum 😂😂
hahah ben hiç paylaşım yapmayı düşünmüyordum son aylara doğru ancak yaparım diyorum :)
daha kimse bilmiyor hiç paylaşmadım gerçi :)
yarın doktora gitmeden iş yerine söyleyeceğim heyecan var :)

Benim bildiğim ikilide sorun görünmeyince dörtlüye gerek duymuyor doktorlar kuzu. Bu arada civcivim nerelerde?

Aahhhh aahhhh suanki bence tadını çıkaralımmm sonra elektrik çarpılmış saçına dönecezzz 😀😀
Valla bacım bide yeni nesil bebeler hepten kuduruk oluyorlar. Eskiden yatırırlar bi emzirmeye kaldırırlardı. Şimdi hepten cingözler:KK70:

Back
X