Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 4lü test yaptıracak misiniz? Doktorum 2li temiz çıktı 4luye gerek yok detaylı ultrason daha önemli dedi bende düşünmüyorum bunun üzerine yaptırmayı
Valla eşime diyorum ikizler burcundaki insanları resmen gömdüm hiç anlaşamam. Allah da vurdu tokatı al sana ikizler dedi Tam burcunun örneği hepten burdakiler Hadi güzel haberlerle gel cinsiyet değişmeden
Bende hep tam tersi gördüm ikili risksiz çıkanların hep dörtlü riskli çıkmış boşa gerginlik yaşamışlar Şimdi gidip doktora illa ben dörtlü de istiyorum desem mi bilemedim test konusunda çok önyargılı kadın
Ben de devlette kan vermiştim sonuç almaya gitmedim bir daha.Doktorum da süresi geçti artık dedi 4 lü tarama zamanı gidicem.Şehir hast. Prof. Dr 2 li tarama yeterli diğerlerini yaptırmaya gerek yok demişti ama.
Sen Ankara'damısın?
Bende hep tam tersi gördüm ikili risksiz çıkanların hep dörtlü riskli çıkmış boşa gerginlik yaşamışlar Şimdi gidip doktora illa ben dörtlü de istiyorum desem mi bilemedim test konusunda çok önyargılı kadın
Valla eşime diyorum ikizler burcundaki insanları resmen gömdüm hiç anlaşamam. Allah da vurdu tokatı al sana ikizler dedi Tam burcunun örneği hepten burdakiler Hadi güzel haberlerle gel cinsiyet değişmeden
aynisini bende yaptim ve hatta cocugum ikizler olmasin diye özellikle dikkat edicem dedim al sana dikkatttt basima geldi şimdi burcunu duyan ayy falan diyo
hahah ben hiç paylaşım yapmayı düşünmüyordum son aylara doğru ancak yaparım diyorum :)
daha kimse bilmiyor hiç paylaşmadım gerçi :)
yarın doktora gitmeden iş yerine söyleyeceğim heyecan var :)
aynisini bende yaptim ve hatta cocugum ikizler olmasin diye özellikle dikkat edicem dedim al sana dikkatttt basima geldi şimdi burcunu duyan ayy falan diyo