• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet canim almanyadayim meydanda olsada soylemez burdaki doktorlar yilbasi heycani sevinciyle ondan iyi tarafina denk geldi bence😂😂
Allah sağlıklı hayırlı evlat eylesin. Sağlıkla kucaklarımıza da alalım.🥰🥰🧡 Cinsiyet isin espri kısmı tabi . Ama eskiyi düşününce kadınların kız bebek doğurdu diye çektiği işkenceler bebeklere edilen eziyetler. Yine yok değil ama en azından daha az o cahil kafalar.

Çok iyi yapmış doktorun size de yılbaşı hediyesi işte. Ona göre planlar başlar 😉🧡

Allah sağlıklı hayırlı evlat eylesin. Sağlıkla kucaklarımıza da alalım.🥰🥰🧡 Cinsiyet isin espri kısmı tabi . Ama eskiyi düşününce kadınların kız bebek doğurdu diye çektiği işkenceler bebeklere edilen eziyetler. Yine yok değil ama en azından daha az o cahil kafalar.

Çok iyi yapmış doktorun size de yılbaşı hediyesi işte. Ona göre planlar başlar 😉🧡
Amin canim en onemlisi saglikli olmasi hayirli evlat nasip etsin hepimizede kaderleri güzel olsun insallah aynen iyi oldu beklemedigimiz bi anda güzel bi hediye oldu 🥰

7 ocak canım. Benim şafak çok..

Canım başarılı geçmesine çok sevindim. Bak zor şeyler olumsuz şeyler yaşıyorsun ama Allahın mucizesi hep seninle ve bebeğinle.
Dualarımız hep seninle bak bu kadar hamileyiz hamilelerin duası çok makbul olurmuş. Sağlıkla kavuşacaksın inşallah bebeğine. Biz dualarımızla hep senin yanındayız canım. Zor kısmı atlattın. Artık pozitif olup vücuduna ve bebeğine güç verme zamanı.✌🏼💕🌸 Ne zaman umutsuz hissedersen yaz bize konuşalım. Yatmak çok zor süreç biliyorum. Ama başarıcaz birlikte. Sana kocaman sarılıyorum♥♥

Çok teşekkür ederim güzel yorumların için. Dualarınız için de Allah razı olsun canım. Evet zor kısmı atlattım hemşire iyi kurtardın dedi :) bundan sonra İnş herşey daha iyi olacak 🙏 desteğiniz için çok saolun kızlar

ewt sarı akıntım geçmedi cnm daha çok bu sebepten dolayı gittim.bel ağrımda devam etti.. ama bel ağrısı denkte gelmiş olabilir o haftalarda gebelik kaynaklı bel ağrısı da olmuş olabilirdi..
Bel ağrısı bende de var. Eee kültür temiz çıkınca sarı akıntı ve bel ağrısıyla devam mı ettin peki ilaç gerek yok demişler ya canım . Çok sordum ama bende yaşıyorum o yüzden

Kızlarrrr günaydın 🌼
Okuyordum hep sizi ama yazamadım bir türlü kv ile de ilişkiyi kestim ben🙈
Yarın da doktora gidiyorum 1 aya gel dedi ama dayanamıyorum 😊
İnşallah güzel sonuç alırım.
İnstagramdan da takipleşen kaynaşan var mı aramızda bakalımm :))

günaydınnn

ohh iyi yaptım boşver bu dönem kafan rahat artık🚀🚀🚀

Back
X