• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Abla ben sağlık ocağına gidicem. Hastane farklı bir yerde bakalım bende zor tutuyorum kendimi de 🙈 bu arada bana unutturmayin kanda B12 d vit. Magnezyum kalsiyum onlara da baktircam aklınıza gelen başka vitm değeri varsa onu da söylerseniz sevinirim 🥰

Canım sağlık ocağı artık vitaminlere bakmıyo diye biliyorum.

Bana şunlara bakmış 8.haftada:
ALT
AST
Glikoz
Üre
Kreatinin
HBsAg
Anti HCV
Ati HIV
Anti HbS
HbA1c (3 aylık şeker ort)
Tam Hemogram
Ferritin
Serbest T4
TSH

İdrar Tahlili

Çok geçmiş olsun bir önceki gebeliğine üzüldüm … benim de hiç midem bulanmıyor kalbi durdu demişsin kaçıncı hafta oldu :KK43:

Çok teşekkür ederim canım.
9 haftalıklı kaybettiğimde, kürtajdan 3.5 ay sonraki adette tekrar hamile kaldım.

Bulantının sağlıklı gebelikle uzaktan yakından bir alakası yok.

Boşu boşuna üzme kendini lütfen.

Arkadaşım Salı günü 2.oğlunu doğuracak, ilkinde hiç bulantısı yoktu, bunda bulantı yanma ne ararsan oldu. 🤗

Her hamilelik kendine özel.

.

@MC06 yaa benim eşim ve kizim aslan bu kixol f

Kesinlikle öyle insan özellikle kayıptan sonra acziyetini anlıyor. Aslında elimizde bişey olmadığnı. Hakikaten verenin Allah olduğunu.

Neden çocuk yapmıyorsunuz? Sozunun altinin ne kadar bos olduğunu.

Hele hamilelik tamamen tefekkür ben şuan çok mutluyum ama daha çok tefekkür halindeyim.

Ben evimde otururken onun bağırsakları oluştu pankreası safra kesesi benim aklıma gelmeyen herseyi içimde varoluyor ve benim bilinçli olarak zerre katkım yok buna

Allah 'ın yoktan var etme, karnında bi bebek yaratma plani çok yüce.

Ne bileyim bitkiler gibi topraktan çıkabilirdik ama O böyle istedi sistemi bu. Böyle bakınca hayata değer katıyor insan . Normalleşen duygulara böyle bakmak kişiyi derinlestiriyor.

Rabbimize sonsuz şükürler olsun hepimize bu duyguyu nasip ettiği için

Her ay test sonucuyla ağlayan canı yananlara Rabbim en hayırlı neticeyi nasip etsin

Amiiiiin, inşallah canım.

Hiç bu açıdan bakmamıştım, maşallah ne güzel tefekkür etmişsin. 🙏
.

günaydın, ıhlamuru galiba abartmadan içebiliyoruz
soba detayı🧡🧡🧡
Çalışıyorum kuzı is olmayınca sobaya geciyorum yanındqn ayrılmıyorum ama be oluyorsa dolmus beklerken oluyor hapsırık ve burun akıntısı başladı. İnş ilerlemez 😤

İki gün sonra ağlamasın artık diye ağlarken yaz ben seni teselli ederim cotim🤣🤣😘

bana da aynı dedi ben de yaptırmıycam.

Paylaş kuzum içinden nasıl geliyorsa. Ben biraz üstü kapalı paylaştım zaten çoğu anlamamış. Oğlumun arkadaşı sanmış🤣
Starbucksta kahve içmiştik ilk kan verip öğrendiğimiz gün eşimle. Eşimin büyük kahvesine oğlumun adını yazdırdık benim küçük kahveye de günce yazdırmıştık. Yanyana resimlerini çekmiştim dedim kızım olursa paylaşırım diye🥰 çok şükür allahım gönlümüze göre verdi🙏🏻😍🥰 paylaştım ama sadece dikkati ve ıq su yüksek olan arkadaşlarım anladı :KK70: diğerleri sıradan bir kahve fotosu sanıp geçti :KK70:
ayyyyy ne kadar güzellll olmuş :KK200:

bu tatil beni iyice miskinleştirdi :) telefonu bilgisayarı elime hiç almadım özledim buraları. iş yerine gelir gelmez mailleri kontrol etmek yerine burayı kontrol ettim :):):)

ben 2 doktor değiştirdim. ilk doktor pembe mavide esra can beyazlı, diğeri de hayat hastanesinde naile gökçe akagündüz. Esra hanımın enerjisini ben bi sevemedim bilmiyorum 3 kere gidip şans verdim, çok iyi birisi aslında ama bazen enerji tutmadı mı tutmuyor. Naile hanıma 1 kere gittim kalp atışımızı duymuştum. kalp atışımızı duymayı beklemediğim ve birden duyduğum için çok şaşırmıştım. ama Naile hanımda soğuk gibiydi. belki de başka bir doktordan geldiğimi bildiği için öyle davrandı bilemem. beslenme ile alakalı şeyler sordum mesela bir şey söylemedi normal hayatına devam et dedi. cevap vermek istemiyor gibiydi :) bir daha 1 ay sonra çağırdı. Naile hanımla da ilerleyemezsem bir de medicanada volkan aksakallı var ona da gitmek istiyorum :) bilmiyorum ben sorunluyum belki de :)
merhaba bende çok yorum üzerine naile gökçe ye gittim ama hiç enerji alamadım gerçekten volkan aksakallıya gittinizmi bende ondan randevu aldım

Kızlarrrr günaydın 🌼
Okuyordum hep sizi ama yazamadım bir türlü kv ile de ilişkiyi kestim ben🙈
Yarın da doktora gidiyorum 1 aya gel dedi ama dayanamıyorum 😊
İnşallah güzel sonuç alırım.
İnstagramdan da takipleşen kaynaşan var mı aramızda bakalımm :))
Ooo geçen buralar karıştı 😂

Pelin kontrole girmiştir Bir Pelincik Bir Pelincik

1 saat sonra da SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah giriyo

videoya almayı unutmayın✌️🎈
Merhaba kızlar gittik kontrole gördük oğluşumuzu😊Bi sinirle yatıyordu elini başına atmış artık neyi düşünüyorsa 🤣150 gram olmuşuz herşey yolunda çok şükür ben 2 li 3 lü test istemedim ense kalınlığını falan sordum o da testte çıkar dedi zaten bariz Bi sorun olsa görünür dedi rahat ol gelecek ay detaylı ultrasona gönderirim seni dedi yüzü çok net belliydi 😍rabbim tüm arkadaşlarımın muayenelerinde sağlıklı güzel haberler almasını nasip etsin

Merhaba kızlar gittik kontrole gördük oğluşumuzu😊Bi sinirle yatıyordu elini başına atmış artık neyi düşünüyorsa 🤣150 gram olmuşuz herşey yolunda çok şükür ben 2 li 3 lü test istemedim ense kalınlığını falan sordum o da testte çıkar dedi zaten bariz Bi sorun olsa görünür dedi rahat ol gelecek ay detaylı ultrasona gönderirim seni dedi yüzü çok net belliydi 😍rabbim tüm arkadaşlarımın muayenelerinde sağlıklı güzel haberler almasını nasip etsin

harika!🧡 150 gram mıı Allam kilolarına bak🙈 bana da dün 207 gram dedi
süper🚀 en önemlisi her şeyin yolunda olması, çok şükür 🙏🙏 umarım bugün herkesin kontrolü güzel geçer🙏🧡

Back
X