- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #23.961
Ayarladım çok heyecanlıyımm, tedirginim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayarladım çok heyecanlıyımm, tedirginim
Bu olaylardan yazmaya fırsatım olmadı ki eşimin ailesi sağ olsun.Nerelerdesin kız sen nickiN i de bulamadım. En temizi kafa rahat. Valla bende bahane arıyorum gidebilmek için. Hadi güzel haberler getir. İnst. Da herkes ifşa oldu
sen nerdesin ?
Elimde çok kardeşim büyüdü bebek kokusu çok güzel ya böyle pudra kokusu gibi berrak masumlukları kokuyorben onu çok merak ediyorum bebeğin doğduğundaki kokusu diyolar ya o muhtemelen![]()
Bende dün sabahtan beri öyleyim yazdıklarınızı bile okuyorum ama yazacak halim yok heryerim selpakKıızlar günaydın soba basından ayrılamama rağmen burun akıntısı yaşıyorum ilerlemeden limon ıhlamur içsem bi zararı var mı aceba
Acaba kızları da öyle mi ya bende ikizler kızlarına içten içe buda en kotu burç herhalde derdimKızlar gunaydin sizin gruba da iyice dadandimben de bi tane ikizler erkeği var 2017 doğumlu bebekligi çok iyiydi büyünce de öyle fikir degisikligi Duygu degisikligi yasamiyo sadece biseyi ona yaptırmak için doğruyu açıklayıp anlatmak ve ikna etmek gerekiyo zorla hiç birseyi yaptıramazsıniz cok akıllı herseyi sorguluyo mantigina yatınca itiraz etmiyo ama karsisinda kemkum etmeyecek ne istiyorsaniz kararlı olacaksınız zor bi cocuk kesinlikle değil
Benim arkadaşım hemşire stajda bir Dr. O beyazlığı alıp ellerine yüzüne sürerdi dediArtık bebekleri doğar doğmaz yıkamıyorlar, azıcık kanları siliyorlar o kadar.
O beyazlıklar durabildiği kadar durması önemliymiş, bebeği hastalıklardan koruyormuş.
Göbeği düşene kadar da yıkamıyorlar.
.
Yıkamışlardır ondan yıkanmaması daha iyi aslında belli bir süreayy tertemiz maşallah böyle bebeklere bayılıyorum al giydir sev bazısında böyle kremsi bişey oluyor beyaz beyaz çok ilginç geliyor bana bakalım bizimkiler ne hallerde doğacaklar![]()
ben onu çok merak ediyorum bebeğin doğduğundaki kokusu diyolar ya o muhtemelen![]()
Benim arkadaşım hemşire stajda bir Dr. O beyazlığı alıp ellerine yüzüne sürerdi dedikendide yumuşak yaptığını söyledi ama yüze sürmek nedir yaaa
![]()
Ayyyy, başkasının amniyos sıvısını hiiiiiiiiç yüzüme süremem.
.
evet gerçekten hava güzel gözüküyor. sabah camlar buz tutmuştu ama güneş açtı sonradan :)Hangi hastaneye gidiyorsun canım
Bugün hava miss gibi şansımıza
Ben nilüfer özel anadolu![]()
Neden olmasın ya bir gün buluşuruz inşallah yolun çarşıya düşerse beklerim mutlaka haberleşirizevet gerçekten hava güzel gözüküyor. sabah camlar buz tutmuştu ama güneş açtı sonradan :)
ben inşallah son kez hayat hastanesine gideceğim nilüferden :)
doktor kendine muayene açıcak fsmye bundan sonrakiler orada olucak :)
ay bak çalışmıyor olsam orta nokta da bulup bir çay kahve içerdik :)
Benim genellikle beyaz oluyor şeffaftan ziyadeKızlar selam kontrolü olanların çok güzel geçsin inşallah
Progestan akıntısı gibi beyaz akıntı normal mi? Progestan kullanmıyorum ama![]()
Yaaa yesinler kızını çok güçlü o Allahın izniyle annesine sıkı sıkı tutunacakMerhaba kızlar bugün cinsiyet netleşti bir kızım oluyor İnş. Güçlü kızım benimburda
sweetgirlcandy bir kızı olacaktı sanırım başka kimin vardı :)
Kız sende valla iyi takipçi oldunMiracelik16 giriyosun şu an muhtemelen ya da sıranı bekliyorsun
videoya al unutmaaa
SanatkarSeyyah naptın çıktın mıı???
Merhaba kızlar bugün cinsiyet netleşti bir kızım oluyor İnş. Güçlü kızım benimburda
sweetgirlcandy bir kızı olacaktı sanırım başka kimin vardı :)
son bi hafta daha boşum sonra gündüzleri inşallah beni bulursunuzKız sende valla iyi takipçi oldun![]()