- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 133
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #24.021
Aminnn aminnn inşallah kuzuAyyyy bende pipii gördümmmsağlıklı hayırlı evlat olsunlarda önemlisi bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn aminnn inşallah kuzuAyyyy bende pipii gördümmmsağlıklı hayırlı evlat olsunlarda önemlisi bu
Allah razı olsun canancım aminn inşallah, çok dikkat ediyorum inan artık allah'a emanetOooo maşallah kuzulara.
Sağlıkla gelsinler inşallah canım.
Doktorunun dediklerini harfiyen uygula, sakına ağır kaldırma.
Du bakalım, her kontrolde değişebiliyor cinsiyetler.
.
ikisine de erkek demişOhaaaa erkek fenaa kaynıyorr burdaaaa ikizlerde ikiside erkekmi kızzzzz![]()
Aynen kuzucum kolaylık olduohh süper söyledin kurtuldunartık hastane kontrollerinde de direkt söylersin bildiği için
![]()
Aynen canım smmm ile de konuştum. Karşımda bir tane kadın muhattap yok hepsi erkekÇalışan kadinlarin doğum sürecide erkeklerdeki askerlik gibi gerçektenSen izine cikana kdr bulur birini sözleşmeli hem işleri devredersin hem 10 ay sonra döneceğini belirtirsin
evden çalışmaya sicak bakarsa bebişede bakicak birileri olursa iznini 10 ay bile sürdürmeyebilirsin orta yol bulmaya yakın davranirsa güzel olur senin içinde rahat olur
![]()
Aslan Burcu çok iyi. Benim yeğenim büyük olan aslan çok merhametli akıllı büyümüş de küçülmüş diyeceğin bir tip. Daha 6 yaşında çok demokratik bir çocuk ortamı çok iyi idare eder kimseyi kırmadan seni bile hizaya sokarArkadaşımın kızı ikizler çok akıllı çok pratik zekalı arkadaş canlısı ve dakikası dakikasina uymuyo ve uyanık cok guzel adam kullaniyor yeri geldiğinde efsane laf sokuyoama kendi ayakları üzerinde durmasını biliyo daha 6. Sınıf olmasina rağmen bnm gördüğüm ikizlere anlatacaksın ikna edeceksin yada cocuklar artık hep böyle bnm suan ki bebeğim aslan gözüküyor asıl ben ondan korkuyorum belki azicik öne kayar
![]()
Allah razı olsun canancım aminn inşallah, çok dikkat ediyorum inan artık allah'a emanet
Yarın güzel haberini bekliyoruz
Vallahaa bu gidişle benimde kızım olursa kime verecemm bilmemmikisine de erkek demiş![]()
Ayyy her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım. Belki kızdır yanılmıştırKızlarr çıktımm
Çok şükür herşey yolunda biri 125 gr diğeri 115 gr
Aferin sana mizgin dedi
Kesinlikle kucağına ağır almıyorsun 5 kg fazla ağırlık taşımıyorsun dedi onun dışında sıkıntı yok
Akıntım var normal mi dedim. Evet normal ilaç vermicem, ama sürekli çamaşır değiştirecek boyuttaysa normal değil.
ufak lekenme olursa elini karnına koyduğunda ağrın olursa anormal dedi.
Veee cinsiyetsoldaki zaten erkekti sağdaki kıza benziyor demişti ama bu kez sağdaki de erkek dedi yaaa
kızımın olmasını çok istiyordum banane bahane o kızdır
Darısı diğer kızların başına inşallah![]()
İnşallah valla yoksa benim ikizler olup da bu zamana kadar anlaşabildiğim yokAy demekız annesiyiz. Napiciz. Annemde ikizlerdi valla süperdi insallah yükselen den falan kurtarırız
![]()
Evet ya kuzu ikiside erkek dedi ama içimdeki ses kız diyorOhaaaa erkek fenaa kaynıyorr burdaaaa ikizlerde ikiside erkekmi kızzzzz![]()
Hadi gözün aydınKızlarr çıktımm
Çok şükür herşey yolunda biri 125 gr diğeri 115 gr
Aferin sana mizgin dedi
Kesinlikle kucağına ağır almıyorsun 5 kg fazla ağırlık taşımıyorsun dedi onun dışında sıkıntı yok
Akıntım var normal mi dedim. Evet normal ilaç vermicem, ama sürekli çamaşır değiştirecek boyuttaysa normal değil.
ufak lekenme olursa elini karnına koyduğunda ağrın olursa anormal dedi.
Veee cinsiyetsoldaki zaten erkekti sağdaki kıza benziyor demişti ama bu kez sağdaki de erkek dedi yaaa
kızımın olmasını çok istiyordum banane bahane o kızdır
Darısı diğer kızların başına inşallah![]()
Ayyy allahummm yaaa ooyyyy bol bol pipi görecezzzEvet ya kuzu ikiside erkek dedi ama içimdeki ses kız diyor![]()
Kesinlikle zorlar kendi aralarında liderlik kapışması. Ben biliyorum larEşim yükselen aslan görümce yükselen aslan kv kendi aslan bunların arasında 4. Aslan zor ucu bi araya gelince patlamaları için bi kıvılcım yetiyo çok zorlar![]()
Ayy evet o zorla baktığı bence kızdırAyyy her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım. Belki kızdır yanılmıştır![]()
Seç beğen al grup da erkek baskısı çoğaldı yine.Vallahaa bu gidişle benimde kızım olursa kime verecemm bilmemm![]()
Seni o kadar iyi anlıyorum ki doktora giderken bile randevum var diye gidiyordum. Sadece birine söyledim sonra yayıldı zaten. Benim dememe gerek kalmadı. Ama o cok zordur bilirim. Kolay gelsin vallahikızlar çok heyecanlıyımmm.
doktora gitmeden önce patronuma hamile olduğumu söyleyeceğim.
ama bunu nasıl yapıcam hiç bilmiyorum.
o kadar gerildim ki
Hahahahah öyle edecem herhalde yaaaSeç beğen al grup da erkek baskısı çoğaldı yine.![]()
Allah yardımcımız olsunİnşallah valla yoksa benim ikizler olup da bu zamana kadar anlaşabildiğim yok![]()