• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlarım ben çok kötü şifayı kaptım. Hapsırık burun akıntısı göz yaşarması… izin aldım 2 gün. Daha da ilerlemeden ne yapabilirim lütfen yardım. Doktora gitsem bisi icemeyecegim icin düsünmüyorum o yüzden. Lütfen yardımmmm 😷😷

Aslan Burcu çok iyi. Benim yeğenim büyük olan aslan çok merhametli akıllı büyümüş de küçülmüş diyeceğin bir tip. Daha 6 yaşında çok demokratik bir çocuk ortamı çok iyi idare eder kimseyi kırmadan seni bile hizaya sokar😂😂.
O gün abimlerde senin odan çok küçük ben bunaliuorum dedim. Verdiği cevap karşısında geri yerin dibine girdim😂 " hala neden öyle diyorsun okulda odası olmayan çocuklar var benim en azından kendime ait diyebildigim bir odam var "dedi 😱. Nasıl toparlasam bilemedim. 😄
Iste üçünden de gördüğüm tavır bu olunca sana çaktırmadan alttan alttan ayar veriyo bence burca tutumum kv den kaynaklı sanirim 🙈

anlatsana biraz n'apıyolardı

biri hareketli demiştin anlat yaaa😍😍😍
Soldaki erkek zaten kuduruktu 😜 elini ayağını hep oynattı

Sağdaki kız olan şimdiki erkek dediği uyuyordu doktor amcası uyandırıp cinsiyeti incelemeye çalışıyordu 🤣🤣

Miracelik16 Miracelik16 ben emindim seninkilerin erkek olduğuna👀 gözünaydın canım aman sağlıklı olsunlar da❤️❤️
İyi olmalarına çok sevindim kuzucuklar kardeş kardeş büyüyolar içerde🥰🥰🥰🥰
Teşekkür ederim balım 🥰🥰 inşallah sakin olurlar valla iki tane kuduruk hiç çekemem 🤣🤣 gözüm korkuyor

Kızlarım ben çok kötü şifayı kaptım. Hapsırık burun akıntısı göz yaşarması… izin aldım 2 gün. Daha da ilerlemeden ne yapabilirim lütfen yardım. Doktora gitsem bisi icemeyecegim icin düsünmüyorum o yüzden. Lütfen yardımmmm 😷😷
Ayağının altına limon sür hemen kalın çorap giy gece de yap yatmadan. Burun akıntısına falan iyi geliyor o şekilde. C vitamini tüketmeye çalış. Sıcak şeyler iç

aiyy şimdi gördümm🧡🧡 ikisi de sağlıklı çok şükür🙏🙏 çok sevindim🎈

o da mı erkek🙈🙈 dur bakalım hiç belli olmuyo biliyosun bizim ikizler burçların sağı solu😂😂

ee napıyolardı anlat🎈
Ayy yeni gördüm canım kb çarşıya geldim bakamadım iyice 🥰🥰

Teşekkür ederim bitanem herşey yolunda çok şükür rabb'im bütün annelerimizi sevindirsin inşallah 🥰🥰 soldaki kuduruktu 😅😅 sağdaki daha sakindi çok şükür herşey yolunda ya daha ne isterim (kız isterim) hahahah

Back
X