• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlarr ben sanırım artık bebeğin hareketlerini hissediyorum yaa 😍 2. Çocuk olduğu için erken hissediyorum galiba ☺
Üst göbek tarafında böyle küçük tekmeler gibi hissettim sonra cimcikledim tekrar tekmeledi 😍😍
Oyy yesinler onun ayağını hissediyorsundur 😍

Bende gece ayağının olduğu tarafa bastırıp çektim biraz belki hissederim diye🙈😂😂

Oyy yesinler onun ayağını hissediyorsundur 😍

Bende gece ayağının olduğu tarafa bastırıp çektim biraz belki hissederim diye🙈😂😂
Senin ilk oldugu için hissetmen erken olabilir, simdi yine hareketlendi yumurcak ya. Benim çok hareketli ultrasonda da falan zaten 😍

Kizlarr ben sanırım artık bebeğin hareketlerini hissediyorum yaa 😍 2. Çocuk olduğu için erken hissediyorum galiba ☺
Üst göbek tarafında böyle küçük tekmeler gibi hissettim sonra cimcikledim tekrar tekmeledi 😍😍
gerçekten mii😍😍

nasıl peki böyle hissi ne gibi?

nasıl soracağımı da bilemiyorum ahaha😂

Benim çocuklarımın babasina çakıcam bir tane kesin erkek üremesi onlardan geliyor kendileri 6 erkek kardeşler :sopa::sopa:🤣🤣
Ya Mizgin ben seni kocama bile anlatıyordum yaa 🥰senden çok ben sevinmiştim çünkü benimde hayalimdi tek seferde bir kız bir oğlan. Kocam hala bizimki de ikiz olabilir mi deyip duruyor 😂😂😂. Tabi bunlar işin eğlence tarafı sağlıklı olsunlar da 😍 belki öbür ay kıza döner 😂🧡
Ayyyy bende pipii gördümmm🙈sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda önemlisi bu
Boncuk gözünaydin canım🥰🥰. Pipi resmi verdiyse eline hazırlıklara mavislerle basla bakalım. Sağlıkla kucağına al bebişini🧡😍

gerçekten mii😍😍

nasıl peki böyle hissi ne gibi?

nasıl soracağımı da bilemiyorum ahaha😂
Böyle içimde sanki bisey geriliyor saniyelik oluyor ama bugün cok oldu bu hissiyat 😍
Darısı sizlerin başına 🙏🥰

Back
X