• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya Mizgin ben seni kocama bile anlatıyordum yaa 🥰senden çok ben sevinmiştim çünkü benimde hayalimdi tek seferde bir kız bir oğlan. Kocam hala bizimki de ikiz olabilir mi deyip duruyor 😂😂😂. Tabi bunlar işin eğlence tarafı sağlıklı olsunlar da 😍 belki öbür ay kıza döner 😂🧡

Boncuk gözünaydin canım🥰🥰. Pipi resmi verdiyse eline hazırlıklara mavislerle basla bakalım. Sağlıkla kucağına al bebişini🧡😍
Ben kesin emin değilim belki kordonu benzetti 😂😂

Hayirlisi olsun ya inşallah huyu suyu güzel olsun sağlikli olsunlar da 🥰🥰

Screenshot_20211224-150353_Chrome.webp

16. Haftada hissediliyormus demek ki kesin bilgi 😍

Ben de eşime diyorum gidelim, ben öğretmenlik yaparım, sen narenciye ekip biçersin. 😂

Hayal kurmak bedava. 😂

İş ciddiye binince zordur eminim. 😉

Maalesef öyle oluyormuş canım. 😔

Bugün ortaokuldan yan sınıfımdaki kadın doğumcu bir arkadaşım TV100’de konuktu. Onu izledim. Aynı zamanda fitoterapi eğitimleri de almış.

Nane yağı, badem yağı ve zeytinyağı karışımı önerdi hamilelikteki migren için.
Özellikle auralı migrende atak gelmeye başladığı anda burun, alın ve şakaklara sürün dedi.

Bir de idrar yolu enfeksiyonu için Nioli yağı damlatılıyormuş iç çamaşıra, çok faydası varmış.

İyice araştırmak lazım tabii.

İnstagramdan bakabilirsiniz, Ayşe Şeyma Küçükakça ismi.

.
Her şeyin bir zorluğu elbet var ☺️

Çok teşekkür ederim bakayım bir belki yardımı olur tavsiyelerinin 🙏

sweetgirlcandy sweetgirlcandy ben bugün demir olayını sordum sağlık ocağında hemşire demirin fazlası da zarar dedi. Sonuçlara bakalım olmazsa dozunu azaltiriz yada keseriz dedi.
Yani her şeyin fazlası zarar bana içme dedi bulantı var deyince bi dahaki gittiğimde verecek ya o zaman diycem dozu az olabilir mi yüksek diye.

Bence ikizler kadını sıkıntılı 🙊🙈
Aaaaa ne kötülüğünü gördünüz ikizlerin mis gibi hatunum 😂😂 elim dilim heryerim kuvvetlidir maharetli olur ikizler kızları sevin bizi 🥰🤪😂 buarada ıkizler erkeği daha dönek olur kızı benim kendim ve tanıdıklarım çok oynak değildir ya yükselenim aslan onada çok uyarım ama severim ben ikizler olmayı
Böyle içimde sanki bisey geriliyor saniyelik oluyor ama bugün cok oldu bu hissiyat 😍
Darısı sizlerin başına 🙏🥰
🥰🧿🧿bende yatıp dınlediğim zaman semsert oluyo bianda orda toplanıyo hopp kayıyo sonra kızçem çok şükür ama sonraki haftalardaki kadar düzenli hissedilmiyo tabi tekme kadar net hareletleri yok benide 3.olduğu için hissediyorum o olduğunu 🐣🥰🥰

Bel ağrısı bende de var. Eee kültür temiz çıkınca sarı akıntı ve bel ağrısıyla devam mı ettin peki ilaç gerek yok demişler ya canım . Çok sordum ama bende yaşıyorum o yüzden
bel ağrım ve sarı akıntım bir kaç gün daha devam etti sonrasında kesildi cnm..
yok cnm ne demek birbirimize sorup öğreniyoruz çoğu şeyi burada😊

Aaaaa ne kötülüğünü gördünüz ikizlerin mis gibi hatunum 😂😂 elim dilim heryerim kuvvetlidir maharetli olur ikizler kızları sevin bizi 🥰🤪😂 buarada ıkizler erkeği daha dönek olur kızı benim kendim ve tanıdıklarım çok oynak değildir ya yükselenim aslan onada çok uyarım ama severim ben ikizler olmayı

🥰🧿🧿bende yatıp dınlediğim zaman semsert oluyo bianda orda toplanıyo hopp kayıyo sonra kızçem çok şükür ama sonraki haftalardaki kadar düzenli hissedilmiyo tabi tekme kadar net hareletleri yok benide 3.olduğu için hissediyorum o olduğunu 🐣🥰🥰
Ayy ne güzel ya, Ben bugün hissetmeye başladım ve sık sık oluyor. Çok güzel bir duygu artık bebeğim ben seninleyim diyor 😍

Hoşbulduk :) dün kontrole gittik doktorumuz %95 kız dedi inşallah kız olacak bir sürpriz olmazsa :KK36:
Sizin cinsiyeti belli mi
Bizim grupça cinsiyet muamma, kız dedikleri erkeğe döndü erkek dedikleri kız 🤭 benim de kesin değil 2 farklı doktora gittim ilki erkek dedi diğeri kız. Bir sonraki kontrole kadar kesin bisey diyemiyorum 😂

Merhaba kızlar gittik kontrole gördük oğluşumuzu😊Bi sinirle yatıyordu elini başına atmış artık neyi düşünüyorsa 🤣150 gram olmuşuz herşey yolunda çok şükür ben 2 li 3 lü test istemedim ense kalınlığını falan sordum o da testte çıkar dedi zaten bariz Bi sorun olsa görünür dedi rahat ol gelecek ay detaylı ultrasona gönderirim seni dedi yüzü çok net belliydi 😍rabbim tüm arkadaşlarımın muayenelerinde sağlıklı güzel haberler almasını nasip etsin
ayy maşallah cnm sağlıkla ilerlesin inşallah😍😍

Canım bence de hiç kafan karışmasın emine Seda süper doktor rahat eder kafan da, hem de detaylıya 1000₺ dedi yine sorarız gitmeden
bakalım cnm bir radyoloji doktoru da önerdiler bana rizede ismini söyleyecekler birde onu araştıracağım ona göre karar vereceğim seda hocaya şuan daha yatkınım..😊😊

Bizim grupça cinsiyet muamma, kız dedikleri erkeğe döndü erkek dedikleri kız 🤭 benim de kesin değil 2 farklı doktora gittim ilki erkek dedi diğeri kız. Bir sonraki kontrole kadar kesin bisey diyemiyorum 😂

Öyle valla bende hala kesin kız diyemiyorum çünkü kendini göstermedi bizimki doktor uğraştı biraz sonra gördüm kız dedi ama yine de kesin diyemiyorum hala :KK22: zaten önemli olan sağlıklı olsunlar dimi :)

Back
X