- 25 Ağustos 2019
- 63.142
- 121.669
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #25.341
Iyiyimm kuzu çok şükür keyifler harika senNaber kızkeyifler nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyimm kuzu çok şükür keyifler harika senNaber kızkeyifler nasıl
Oh iyiIyiyimm kuzu çok şükür keyifler harika sen![]()
Iyi olun emii yaaa cok dikkat edinn korona iyice yaydıOh iyiaynı ben de iyi diyelim iyi olsun
![]()
Sen de et birtanemIyi olun emii yaaa cok dikkat edinn korona iyice yaydı![]()
Ayy bende senin gibiydim ilk aylar kilo bile verdim keşke yiyebilsemde alsam diyordumÖdemdir ödembol suyla gider
Ben de alsam sevinicem o hale geldim
Canım nereden hangi satıcıdan aldın yaa emin olamıyorum orijinal mı diye. Geçen gün haberde gördüm Ankara’da fake kozmetik malzemeleri ele geçirilmiştırsıyorum
Canım elimde diofol var dedim tamam ona devam et dedi ama prilam ben sürekli aldığım için onun içindeki de yeterli dedi.
Sana da dedi mi doktor bırakma diye folik asit?
Tüm alıntılarım senden olmuş![]()
Yaniii öyle diye diye birşeyden kusur kaldığım yok canoooAaaa, bak o iyimiş.
Bu kafayla 23’ümde olmayı ben de isterdim.
Bi daha mı gelicez dünyaya, boşver kız.
Nasıl geliyorsa içinden öyle yaşa.
Kalmasın tabii içinde.
.
Evet ben varım
Hiç bakamadım akşam telefona, başım ağrıyor yine ve mideme vurdu midem bulanıyor
Umarım yarın sabah güzel haberler getiririm kızlar size. Heyecan ve kaygı üst seviyede![]()
Dejavu oldu şu an. Watsonsdan aldım dediğini hatırladım şimdi. Unutuyorum sürekli bir şeyleri imdatAyy bende senin gibiydim ilk aylar kilo bile verdim keşke yiyebilsemde alsam diyordumama doktor öyle demiyirrr
Bende senin gibi düşündüm Watsonsdan aldım internetten dermoeczanemden alabilirsin ama
Pıhtılaşma çıkınca Bana b12 ve folat içeren bir ürün verdi (mm-12) bunu doğuma kadar kullanacaksın dedi..
Bütün cvplarım sana olmuş![]()
Kuzum bugün benim değer 5 çıktı. Bana bile yüksek dediler antibiyotik başlamak gerekir felan dedi doktorBugün idrar tahlili yaptırdım, lökosit 25 çıkmış. Sizce yarın doktoru aramalıyım? Haftaya randevuyu beklesem mi? Sanırım burada bazı arkadaşlar da daha önce enfeksiyon yaşamıştı.
Yaniii öyle diye diye birşeyden kusur kaldığım yok canooo![]()
Sonunda aydınlandim şu konuda23+0’da 23’ün bitiyo, 24’ün içinde oluyorsun.
Tıpkı 23. yaş gününde dolu dolu 23 yaşında olduğun gibi. Ertesi gün 24 yaşının içindesin ama hala yaşın kaç diye sorduklarında 23 diyorsun.
.
Allah razı olsun canım benimOyyyy kuzum yaa, yarının stresi sardı tabii.
Benim de bugün tam başlayacak gibi oldu, 1 Parol aldım, üstüne sade az telveli türk kahvesi. Çok şükür geçti.
Yarın çok güzel haberlerle geleceksin inşallah, baş ağrısı falan kalmayacak canım.
Namaza kalktığımda dua edicem senin için.
.
canım başladın mı antibiyotik? Benim 7 çıkmıştı şu m ile başlayan saşe 1 tane içtim geçirdi bugün 1 çıktı. Gerek olmayabilir belki antibiyotiğe başlamadıysanKuzum bugün benim değer 5 çıktı. Bana bile yüksek dediler antibiyotik başlamak gerekir felan dedi doktor. 25 deseler seni telaşa sokmak istemem ama hemen doktorunla iletişime geç bence. Bol su tuket randevunu öne çek kuzum ihmal edilecek bişey değil.
İyi geceler canım güzel haberlerini bekliyor olacağızAllah razı olsun canım benim
Geçmesine sevindim senin. Kıyamam çok uzun sürüyor.
Ben uyumaya çalışayım yarın yazacağım inşallah
İyi geceler herkese![]()
Yok kuzum başlamadım doktora gitmedim ya ben suyu maalesef az tüketiyorumcanım başladın mı antibiyotik? Benim 7 çıkmıştı şu m ile başlayan saşe 1 tane içtim geçirdi bugün 1 çıktı. Gerek olmayabilir belki antibiyotiğe başlamadıysan![]()
İyi geceler canımAllah razı olsun canım benim
Geçmesine sevindim senin. Kıyamam çok uzun sürüyor.
Ben uyumaya çalışayım yarın yazacağım inşallah
İyi geceler herkese![]()