Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay inanmıyorum hayırlı doğumlar canım benim 🤗😍
Merhaba yanlis hatırlamıyorsam dogumunuz erken oldu 33+0 hamileyim gecen 31+5 de hastaneden ciktim erken dogum riskim var 2 gundur bir tuhaflik hissediyorum tamm kac haftalik oldu dogum bebis kac kiloydu ciger gelistirici olmusmuydunuz ve kuvezde kac gun kaldi cok sordum kusura bakmayin endiseliyim biraz

Merhaba yanlis hatırlamıyorsam dogumunuz erken oldu 33+0 hamileyim gecen 31+5 de hastaneden ciktim erken dogum riskim var 2 gundur bir tuhaflik hissediyorum tamm kac haftalik oldu dogum bebis kac kiloydu ciger gelistirici olmusmuydunuz ve kuvezde kac gun kaldi cok sordum kusura bakmayin endiseliyim biraz

Merhaba ne kusuru çok iyi anlıyorum seni. 32+2 de suyum geldi gittiğim gün doktor ciğer geliştirici yaptı sabah 10da ve akşam 10da. Ciğer geliştiricinin etki etmesi için 48 saat geçmedi gerekiyordu. 2 gün beklettiler beni sürekli nst ye bağlandım suyun ne kadar kaldığını takip ettiler en son 3. Gün artık suda kalmayınca doğuma aldılar. 1810 gr doğdu. 13-14 gün küvezde kaldı. Sonra 6 gün anne bebek uyumu için birlikte serviste yattık eğitim verdiler bana şimdi çok şükür 1 haftadır evdeyiz. Hiç korkma 33 hafta olmuşsunuz ne güzel Allahın izniyle bişey olmaz. Tam olarak sıkıntı neydi sizde

Ay çok heyecanlı 😍 Bebişlerini kucaklarına alanlara hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyütsünler. 🙏🏻❤️ Doğum yapacak olanlara da rabbim kolaylık versin en hayırlı zamanda sağlıkla kavuşsunlar inşallah 😍😍🙏🏻

Sonra sıra bize gelsin 😅
3 topiği okuyarak gidiyorum seni görünce yanlış geldim sandım 🤣
Doğum yapan arkadaşların gözüaydın olsun sağlıcakla büyütsünler inşallah 🤲 darısı vaktiyle sağlıcakla hepimize 🙏

Işığı gören gidiyo misali 😂😂
Hahah evett :D
Sen gül hele gun dogmadan neler doğar 😃🤩🤩
Ayyyy merveeemmmm kızzz gitttiiii doğumaaa ben şokk çok konuştu hep güldü ben enson doğurcam dedii dediii yaktı çıranı bende çok konuşmaya başladım bu işe vallahaa başıma gelmese iyi 😄😄😄😄😄
Jou Jou bak doğumdan korkarken zektanın 5 cm açılması olmuş haberi yok :))
Vallahaa kuzumm korksanda birşekilde kostur koştur gifiyorsun :D

Kızlar 5 cm açılmam var doğuma giriyorum bana dua edin normal olucak

Kızlar tek tek yazamadım sancım devam etti baktım geçmiyo düzensiz aralıklarla oldu doktor şok oldu 5 cm açıklık görünce nasıl dayandın evde dedi

Ayyy zektaaa ne güzellll yaaaa çok şanslısın. Benim de hayalim doktora gidince doktorun baya baya açılmam olduğunu söylemesi 😍😍😍 hadi bir avazda sağlıcakla doğur inşallah 🥰

Merhaba ne kusuru çok iyi anlıyorum seni. 32+2 de suyum geldi gittiğim gün doktor ciğer geliştirici yaptı sabah 10da ve akşam 10da. Ciğer geliştiricinin etki etmesi için 48 saat geçmedi gerekiyordu. 2 gün beklettiler beni sürekli nst ye bağlandım suyun ne kadar kaldığını takip ettiler en son 3. Gün artık suda kalmayınca doğuma aldılar. 1810 gr doğdu. 13-14 gün küvezde kaldı. Sonra 6 gün anne bebek uyumu için birlikte serviste yattık eğitim verdiler bana şimdi çok şükür 1 haftadır evdeyiz. Hiç korkma 33 hafta olmuşsunuz ne güzel Allahın izniyle bişey olmaz. Tam olarak sıkıntı neydi sizde
20 haftalikken idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle 1 hafta yattim hastanede oncesinde hersey yolundaydi enfeksiyonu zor gecirdim doktor o zaman soylemisti erken dogum riski yaratir diye 26 haftalikken sancilarim cikiyor du tekrar yatirdilar serumlarla durdurdular 31. Haftada bebegin nst de kalp atimlari yavasliyor diye gunde 3 kez nst bagladilar en son gece sancim da cikinca acil dogumhaneye aldilar ciger gelistirici igne ve serum taktilar acilmamda yoktu durdu sancilar serviste 4 gun kaldim kalp atimlari duzelince cikardilar tek doz ciger gelistirici aldim doktor ikinci doza gerek yok simdilik bebegin gelisimi iyi dedi 31+4 de 1750 di kilosu cigwrleri ve nefes alisverisi de iyi duruyor dedi ultrasonla bakarak 35. Haftadan once dogum olacak olursa hatirlatma dozu olarak ikinciyi de yapsriz dedi umarım biraz daha bekler bebegim ve hic kuvoze girmeden evimize getirebiliriz sagolun cevabınız icin

Özenmedimde değill yaaa vallahaa biz günü bekleyip olduğu gibi yerleşip alacaklar bizii bize böyle nere macera 😄😄
Maşallah valla 😂😂 macera aramaa😂
Ben pazartesi salı annemlerle kayınvalidemle yaptım bitirdim hepinize de çantanızj hazırlayın deyip durdum benden vebal gitti 🤣valla yakın olsa bende giderdim kız çantasını falan da götürdü mü acaba yanında
Geçen çarşamba da biz yaptık genel temizliği her şey hazır bekliyorum 😂😂
Hadi ya hiç aklıma gelmedi havalar da sıcak ama aslında
Valla benim öyle oluyor. Ama dediğim gibi ani harekette falan da oluyor bıçak kesiyor gibi
Hanımlarrrr, muayneden çıktım 3250 kg olmuş çatı muaynesi oldum gayet kolay geçti hiç korkmayın benim vajinusmus geçmişim var. Normal doğum için müsait dedi. Bekleyeceğiz normal doğumu.💐 nst ye girdim hiç sancı cıkmadı. Keyfi yerinde rahat bebek.😅
Maşallah kuzuya hadi gözün aydın 🥰
Ay inanmıyorum hayırlı doğumlar canım benim 🤗😍
Bende tam seni etiketleyecektim gel 4 doğum var bugün diye😂😂

Valla benim öyle oluyor. Ama dediğim gibi ani harekette falan da oluyor bıçak kesiyor gibi

Kız bende hazır bekliyorum ama benim doktorum şehir dışına çıkmış şimdilik doğurmak istemiyorum 🤣

Oyy ya bnm bi genel temizlik kaldı. Ayın 2sine bi abla buldum çağırdım bakalım. İçim bi fena oldu benm ya off daraltı geldi😅🙈

Hahah evett :KK70:

Ayyyy merveeemmmm kızzz gitttiiii doğumaaa ben şokk çok konuştu hep güldü ben enson doğurcam dedii dediii yaktı çıranı bende çok konuşmaya başladım bu işe vallahaa başıma gelmese iyi 😄😄😄😄😄

Vallahaa kuzumm korksanda birşekilde kostur koştur gifiyorsun :KK70:
Cok merak ediyom dogurdumu acaba 🤩🤩

Sende dikkat ette gununde gelsin gereksizlik etmen usul usul bekleyin 😂😂

• Komik
Reactions: Jou
20 haftalikken idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle 1 hafta yattim hastanede oncesinde hersey yolundaydi enfeksiyonu zor gecirdim doktor o zaman soylemisti erken dogum riski yaratir diye 26 haftalikken sancilarim cikiyor du tekrar yatirdilar serumlarla durdurdular 31. Haftada bebegin nst de kalp atimlari yavasliyor diye gunde 3 kez nst bagladilar en son gece sancim da cikinca acil dogumhaneye aldilar ciger gelistirici igne ve serum taktilar acilmamda yoktu durdu sancilar serviste 4 gun kaldim kalp atimlari duzelince cikardilar tek doz ciger gelistirici aldim doktor ikinci doza gerek yok simdilik bebegin gelisimi iyi dedi 31+4 de 1750 di kilosu cigwrleri ve nefes alisverisi de iyi duruyor dedi ultrasonla bakarak 35. Haftadan once dogum olacak olursa hatirlatma dozu olarak ikinciyi de yapsriz dedi umarım biraz daha bekler bebegim ve hic kuvoze girmeden evimize getirebiliriz sagolun cevabınız icin

İnş sağlıkla zamanında alırsın miniğini. Çok şükür bir sıkıntı olmuyor küveze girsede ama o süreçte yıpratıcı ve zor. Allah kimseye yaşatmasın 🙏

Back
X