Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım yaaa senle benimkiler tombikti önden gidiyordu kiloları. Hakkaten tosbik doğmuş
Maşallah canım size gözünüz aydın olsun
Ilk fırsatta doğum hikayeni bekliyoruz
Bizde sizi çok çok öpüyoruz tatlım
Birkaç gün bakmadım foruma ne kadar çok doğuran olmuş. Doğuran herkesi tebrik ediyorum. NNurhafsa
senin sıkıntılı olmuş doğumun ama bir an önce kavuşcaksın yavrularına sen şimdi iyileşmeye bak, enerjini toplamaya bak yavrularına kavuşcaksın birkaç gün içinde inşallah
Kızlar ben salı akşam acil sezeryana alındım. Çok kötüydüm, acil olduğu için..kan sulandırıcıya devam ediyorduk, başka değerlerim de düşüktü. Çok kanamam olmuş ameliyatta, ikiz gebelik zaten riskli oluyor ama sizinki beklediğimizden daha zorluydu dedi doktorlar.. Hala tam kendime gelemedim. Bebişler de başka hastanede yoğunbakımdalar…
Ayyy hadi hayirlisi ben günüme kadar beklemek için dua ediyorum Ama son günler zor geçiyor vallahi çok sert hareketleri ve göğüs kemiğim batmaktan çok aciyor artik