Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hee dogrudurr ozaman kuzu herkesede uymuyo benimkine maşaallahh hiç pişik etmedi doğduğundna beride onu alıyorum bırakamıyorumda
Bende premiumcare kullaniyodum bastan sonra baktm fiyatlar katlandi simdi sadece gece uyurken ya da disardayken premiumcare bagliyorum, gun icinde molfix ya da sleepy kullaniyorum evdeyken falan, aklinizda bulunsun

Bende premiumcare kullaniyodum bastan sonra baktm fiyatlar katlandi simdi sadece gece uyurken ya da disardayken premiumcare bagliyorum, gun icinde molfix ya da sleepy kullaniyorum evdeyken falan, aklinizda bulunsun
Araya baby turco atayım dedim kalıp küçük geldi 😆 halbuki öle bişide hep 1 boy büyüğü alırım basiretim bağlandı 🤣

Aşırı pahalanmışlar alıpta çok kullanamazsak ne olur onu düşünüyorum 🙈 ikea kafama yatıyor gibi böyle güzel yorumları duyuncada..
Walla kuzum bn onun ayaklarını çıkarıp yere banyoya koyardım öyle yıkardım yürüme emekleme sürecinde banyo da da çok işimi gördü . Duruyo zaten yüne onu kullancam inş

Benim bebişte bu ara uykuya dalmada güçlük çekiyor annem emzik verip (tabi sürekli atıyor ama göğsüne hafif bastırarak tutmaya çalışıyor) üstüne müslin battaniye sarıp, pış pış döte hafifçe vurup uyutmaya çalışıyor onda bile dalamıyor. Gözlerini açıp yanındamıyız diye sürekli kontrol edip söyleniyor.
Ya artık dış dünyayı çok algılıyorlar bnm ki d etabına yatıom uyanıyo bakınıyo bana eğer bn yoksam basıyo ağlamayı 😅

Bu 4. Ay atagi ne zamandi? 4. Aya girdigimiz gibi mi basliyodu, 3bitti rota asisini olduk o zmndan beri sapitti benin cocugum ya
Yatirinca bööle kendini yay gibi geriyi agliyo agliyo, kaldirinca yok
Memeye alcm mama vericm kucagina alip yatiriyorum yine ayni, babasinda da yapiyo ama sadece bende olsa meme reddi dicem degil, bazen kendi istegiyle guzel aliyo memeyi ama genel olarak yay gibi olup agliyo kizariyo bozariyo biseyler
Gaz midir nedir nedir bu
Bacım rotadan değildir o kesin ataklar karışıyor 🤣 Benimkide bu ara yine yay gibi gerilmeye başladı dışa doğru 🙈

Kızlar belki lazım olur :)
Screenshot_20221006_164258_com.instagram.android.webp

Eklentiler

• Screenshot_20221006_164303_com.instagram.android.webp
    Screenshot_20221006_164303_com.instagram.android.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 30
Back
X