Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende premiumcare kullaniyodum bastan sonra baktm fiyatlar katlandi simdi sadece gece uyurken ya da disardayken premiumcare bagliyorum, gun icinde molfix ya da sleepy kullaniyorum evdeyken falan, aklinizda bulunsun
Bende premiumcare kullaniyodum bastan sonra baktm fiyatlar katlandi simdi sadece gece uyurken ya da disardayken premiumcare bagliyorum, gun icinde molfix ya da sleepy kullaniyorum evdeyken falan, aklinizda bulunsun
Walla kuzum bn onun ayaklarını çıkarıp yere banyoya koyardım öyle yıkardım yürüme emekleme sürecinde banyo da da çok işimi gördü . Duruyo zaten yüne onu kullancam inş
Benim bebişte bu ara uykuya dalmada güçlük çekiyor annem emzik verip (tabi sürekli atıyor ama göğsüne hafif bastırarak tutmaya çalışıyor) üstüne müslin battaniye sarıp, pış pış döte hafifçe vurup uyutmaya çalışıyor onda bile dalamıyor. Gözlerini açıp yanındamıyız diye sürekli kontrol edip söyleniyor.
bende premium care kullanıyorum eşim hemen alma cocugun altini diyor iyice kirlensin diyo bitirdiniz lan beni tükettiniz dio sonra ehh yap oğlum babanın paralrina diye cocuğun gazını alamayinca yalvariyo degisik durumlar yasiyoruz bez konusunda
Bu 4. Ay atagi ne zamandi? 4. Aya girdigimiz gibi mi basliyodu, 3bitti rota asisini olduk o zmndan beri sapitti benin cocugum ya
Yatirinca bööle kendini yay gibi geriyi agliyo agliyo, kaldirinca yok
Memeye alcm mama vericm kucagina alip yatiriyorum yine ayni, babasinda da yapiyo ama sadece bende olsa meme reddi dicem degil, bazen kendi istegiyle guzel aliyo memeyi ama genel olarak yay gibi olup agliyo kizariyo bozariyo biseyler
Gaz midir nedir nedir bu