- 2 Ağustos 2013
- 38.149
- 127.500
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #76.101
Hep 1 kez yapıyorduoğlum hergün 4, 5kez yapıyor kakasını canım kendini korkutma bence normaldir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep 1 kez yapıyorduoğlum hergün 4, 5kez yapıyor kakasını canım kendini korkutma bence normaldir
Hı benim hergün bu sayıda olduğundan az yapınca tedirgin oluyorum mesela ben deHep 1 kez yapıyordubide cıvık baya
Hatta doktor akşam 6 da uyumaya çalışırsa uyutmademişti ama bizimki agresif olmaya başladı bu ara uykusu gelince uyutmazsan ağlıyor sokurdanıyor uykuya dalamıyor.9:30muu benimki simdiye kadar hic 9:30da uyumadi, hep 11 12
Bakiyim bi cok tesekkur ederim
O lanet parkelerden bizde de var malesef, cocugu en cok uyandiran sey o evdeki ya
Ahahah citirdamayan yerleri tespit ettin dimiayni bende oyleyim, bebikler bizi ne hallere soktu ah
Evet onden sagarsam ya biterse diyorum, sonradan sagicm ben bakalim ne cikicak
Uyuduktan sonra 25dk yaninda mi beklemek gerekiyomus?
Ay gece pat diye koyup geçiyordumGündüz hadi neyse de gece zor ya![]()
Evet 25 dk hatta ben hocam bazen dayanamıyorum o kadar dedim. Sen 25 dk için diğer saatlerini harcıyorsun dedi25 dakka beklemek miii, ev işleri büyüğün dersi derken kendime 5 dakka ayıramıyorum
Valla yaklaşık bir aydor vermiyordum. Ama bugün bir kere 4 damla verdim. İlaçtan mıdır bilmiyorum ama 2 kere kustu köpüklü köpüklü, öksürüğü var zaten balgamlı muhtemelen
Ahahah yavaş yavaş alışır ya çok zorlandığında ver elinle tut desyekle gerekirse
Emziği işte böyle karnı tok ama tam dalamamışlen veriyorum ben. Onla upraşorken uyuyor zaten. Dalınca alıyorum geri.
Ettim tabi etmem mi ceylan gibi sekiyorum parkelerin üstünde söve sövebide yatıracağım zaman evdekileri odaya yaklaştırmıyorum onlar ben gibi yerini bilmiyor
![]()
Mesajları yeni okumaya çalışıyorum atak bizi sarstıSeçenek mi var nasıl oluyor canım bakımı vs nasıl oluyor ne kadar sürede iyileşti.. Banyo kucakta taşıma sıkıntı oluyor mu? Çok soru oldu ama kafamı çok kurcalıyor![]()
Aaaa size baya banyo yasaklamışlar. 2 gün sonra yıkayın dediler bize.. krem günü dün sondu kantaron yağı sürün dedi doktor 7. günü.. kremi ne kadar süre kullandınız. Fito gibi yara iyileştirici bir krem mi yoksa antibiyotikli mi idi.Mesajları yeni okumaya çalışıyorum atak bizi sarstıdikişli sünnet oldu 10 gün banyo yasaktı ama ben 7. Gün yıkadım hiç bişey anlamadı kremkedim bol bol hem bezini hem pipiyi ama elimi sürmeden dokunmadım hiç bandajı ertesi gün çıkardılar zıbının çıt çıtlarını bağlamadım havada sıcak olunca zıbınlaydı hep taşırken de önden tutmadık bisüre dikkat ettik şuan 3 dikişi var düşmeyen elle alıncak gibi ama ellemiyorum düşsün kendi diye ama kremi çok çok sür kapat geçmiş olsun canm
Aynen canım o deli gibi ağladığında hemen kaldırıp sırtını sıvazlıyorum pat pat yapıyorum gazını atıyor sonra susuyor. Acı veriyor demek ki![]()
Seni istiyor kokunu alıyor. Kıyafetinden falan koymayı denedin mi yanına
Seni istiyor kokunu alıyor. Kıyafetinden falan koymayı denedin mi yanına
Evet antibiyotikliydi 7.gün bıraktım bende sonra gece ve sabah sürdüm sadece 2 gün dahaAaaa size baya banyo yasaklamışlar. 2 gün sonra yıkayın dediler bize.. krem günü dün sondu kantaron yağı sürün dedi doktor 7. günü.. kremi ne kadar süre kullandınız. Fito gibi yara iyileştirici bir krem mi yoksa antibiyotikli mi idi.
Teşekkür ederim..
Zor vallahi ya. Gece bazen bende yanıma alıyorum. Rahat uyuyor. Ay bide bu gece çok korktum. 2 de yattım 3-4 gibi uyandı aldım emzirdim yanıma koymuşum. 5-6 gibi yağmur sesine uyandım çocuğa baktım ölü gibi yatıyor ay bi panik yaptım nefes alıyor mu diye anlatamam. Rüya mı gördüm de öyle düşündüm anlamadım ama çok korktum
Hiç pes etme ara ara memeni emdikten sonra özellikle uykuya geçerken memede sarhoş olup gözü kapalı boş boş oynuyor ya meme ile o zaman memeni al emziği ver beşiğe koy. Bende bu beşik var. Dalarsa sallaması falan çok rahat. Park yatakta aynı şekilde uyutamıyorum
Normalde benimkide tutmaz emzik uykuya geçişlerde memeden ayırırken kullanıyorum ben. Dalaniliyor en azından iki de sallıyorum uyuyor
İshali nasıl anlıyorsun ki.. kakaları hep sulu. Yani benimki genelde öyle
Dün ki kakasında çok fazla beyaz beyaz pütürlü şeyler vardı
Kuzum benimki atamiyor ya emzirme sonrasi emzik verdigim zaman büyük sıkıntı yasiyorum o yüzdenbenimki memede uyuyor dogdugu gunden beri ona alisti ilk zamanlar sütüm azdı yavrum saatlerce eme eme uyudu hep simdi karni doysa bile oylece duruyor
uyku zamanlari benim icin sıkıntılı
keyfi nezaman isterse ozamab uyuyor bu minik
![]()
Kabızlık vardı bizde de sayı da arttı mamadan oluyor dediler bilemiyorum. Bide kabızken yeşil oluyordu şimdi sarıya normal rengine döndüArttırmadı ama kabızlığı gitti canım sende kabızlık yoksa arttırmış olabilir
Doğduğundan beri ilk kez 3 kere yaptı ama. Kıvamı da ishal ama. İnşallah rota falan değildir ya tedirgin oldum şimdi