Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
A106F561-986B-45A5-AE7C-677936C50E4E.webp

087A1AA6-0B13-4FBC-ADD1-B74BAB31A8E9.webp

Kızlar sizin bebeklerinizde durup dururken böyle yapiyor mu? Bazen cok korkutuyor beni. Düzeltiyorum ama yine tekrarliyor ve bazen böyle uyuyakaldigi bile oluyor normalde cok yapardi 2 gündür falan azaldı

Valla sırf bu yüzden ek gıdaya erken başlamak istiyorum ben doktorlada konusucam tamam derse 5. Ay azar azar vermeyi planliyorum .. bide arada sosyal medyada paylasim yapan annelere denk geliyorum ne tuhaflar ya 1 aylik bebege danone yediren bile var 😵‍💫 bizmi çok pinpirigiz insanlarmi cok rahat cozemedim kendi yedikleri yemeklerden banip tattiriyorlar falan 🤣🤣 delircem inanki ben simdiden bebe bisk. Nasil yapilir onu arastiriyorum yapmaya calisiyorum bikere denedik olmadi bidaha ablamla yapcaz esimde diyor ki sen cok evhamlisin markettekilerle buyumedikmi biz yesin ondan diyor bazen hak vermiyo degilim ona 😂😂
İnsanlar çok rahat biz değiliz 🤣

Biz bile etkileniyoruz teyzem rizeden köyden istanbula geliyo hemen hasta oluyo 3 5 gün anca geçiyo
Ayyy mis gibi çay yeşillik kokusu içinden İstanbul’un havasına geçiş zor kuzu.. Ben seviyorum ama İstanbul’da çevrem orda çünkü 😁 Ben her yeri seviyorum yaaa yeterki sevdiğim insanlar olsun içinde 😊

• Muhteşem
Reactions: Jou
1 aylık bebeğe de yani verilmez. Ben çok evhamlı değilim. Elimden geldiğince uzak tutmaya çalışcam yapay şeylerden. 5.ay başlıycam bende ya doktorum 6 dedi de. Tadımlara başlarım

Anlattım kopyala yapıştır 😂😂
Evet tadım tadım baslamak lazim ay gece mamalarina basladigimizi hayal ettimde sabaha kadar tok derin bi uyku cekicekler insallah 🥰🥰🥰

• Komik
Reactions: Jou
Ayyy mis gibi çay yeşillik kokusu içinden İstanbul’un havasına geçiş zor kuzu.. Ben seviyorum ama İstanbul’da çevrem orda çünkü 😁 Ben her yeri seviyorum yaaa yeterki sevdiğim insanlar olsun içinde 😊
Aynen oyle canım yeterki sevdiğin kisiler olsun hep seversinn hemde ne çay kokusu yeşilliklerin içindehepten

Yapiyor bizimki de,hatta sutu biberonla verirken de arkaya dogru atiyo kafasini,hep arkalara bakmaya çalisiyo
Vallahi aynisini yapiyor oda yetmezmis gibi ayaklar kollar kıpır kıpır zıplıyor havaya 🤣🤣 kendince oyun oynuyor korkulcak bisey yok canim bence

Vallahi aynisini yapiyor oda yetmezmis gibi ayaklar kollar kıpır kıpır zıplıyor havaya 🤣🤣 kendince oyun oynuyor korkulcak bisey yok canim bence
Bu bebekler hep birbirine benziyo yaa:)) çok tatlilar ama bizimki uyaninca bana bi guluyo bi deliriyo aklım gidiyo resmen.ömrüne ömur katiyolar insanin :anne:

Alq ala uyku düzenine gitti
Yerine koydum an aciyo gözlerini
Ayagimdayken uyudum düşün:KK43:
Ben de gündüz sadece ayakta uyutabiliyorum bu aralar. O da kısa sürüyor. 30 dkyi geçmiyor :( gece benimki de sizinki gibi memede uyuyor sadece. Her akşam yıkayıp giydirip memeye koyuyorum ancak öyle uyuyor.
Eki Görüntüle 3141761
Eki Görüntüle 3141762
Kızlar sizin bebeklerinizde durup dururken böyle yapiyor mu? Bazen cok korkutuyor beni. Düzeltiyorum ama yine tekrarliyor ve bazen böyle uyuyakaldigi bile oluyor normalde cok yapardi 2 gündür falan azaldı
Bizimki de aynı gövdesini kaldırıp kalkmak ister gibi hareketler yapıyor. Bir de bunu mizmizlanarak yapıyor yani oyun degil de bir derdi var gibi anlam veremedim henüz 😁

Back
X