- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 198
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #92.481
Gunesde öle gündüz uykusu hep temasliBenim.kiz da günduzleri dalamazdi.memeyle uyurdu geri uyanirdi çabuk.ama geceleri arada uyansa da yine duzenliydi uykusu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunesde öle gündüz uykusu hep temasliBenim.kiz da günduzleri dalamazdi.memeyle uyurdu geri uyanirdi çabuk.ama geceleri arada uyansa da yine duzenliydi uykusu
Sen daha iyi bilirsin ikinci bebeğin yakında düzene girer inşallah birçok şey. İşe de başlayacaksın ona göre bi düzen lazım bide artık
Akıllı bıdık hersey yeri zamanında diyorİyi ki var mama sandalyesibizimki yiyecek vermeyince durmuyo ya şartlamış kendini
![]()
o vakit sana; Sezen Aksudan geçer şarkisini armagan ediyorum:)Gunesde öle gündüz uykusu hep temasli
Bazı sana geçiyo demek ki annesiYani 1 Ay sonra fln biraz daha özgür olacaklar
Şu var oğlumla mukayese edemiyorum ki kızımı ikiside uc nokta
Biri cok.uslu biri de.cok yaramaz
Başkalarının yanında.melek oluyo kuzu ben olmayınca muhtemelen sesi biraz.azalir.
Canim eline tutup yiyebileceği neler veriyosun bi de ne şekilde?İyi ki var mama sandalyesibizimki yiyecek vermeyince durmuyo ya şartlamış kendini
![]()
Ben koyuyodum da asla durmuyodu yemek verince önüne biraz ikna oluyo işte prensipleri var kendince sanırımAkıllı bıdık hersey yeri zamanında diyor
Ya ben ek gida olmadan da.koyyuyordm.
Çünkü ana kucağında durmuyor
Meyve süzgeci mi ne diyolar ya canım delikli ona elma armut kesip koyuruorum genelde baya seviyo eme eme bitiriyo tüm elmayıCanim eline tutup yiyebileceği neler veriyosun bi de ne şekilde?
Bazen de pırasanın beyaz baş tarafını kesip veriyorum dişine iyi geliyo bence baya da oyalanıyoCanim eline tutup yiyebileceği neler veriyosun bi de ne şekilde?
Bazen de pırasanın beyaz baş tarafını kesip veriyorum dişine iyi geliyo bence baya da oyalanıyo
Plastik bendeki bunda bile plastiği nasıl eziyosa şekli değişiyo mübareğinBen daha vermeye başlamadim yaa,ben meyve suzgeci alacaktim bak unutmuşum hemen alayim sabah.suzgec kismi plastik mi file mi canim?
o vakit sana; Sezen Aksudan geçer şarkisini armagan ediyorum:)
Bazı sana geçiyo demek ki annesibence Güneş gizli bi anne hayranı sevgisini öyle gösteriyo
benim de günüm yaklaşıyo ya aklım orda sürekli durur mu uyur mu falan diye
Bak bende alacaktım oglumdan kalan vardi.kaybolmus.ama.yedek.fileleri duruyorPlastik bendeki bunda bile plastiği nasıl eziyosa şekli değişiyo mübareğinfileyi yırtardı kesin
![]()
İlaç yazmadı kuzum bol bol serum fizy le burnunu temizle dedi. Bizim öksürük az ama balgam var iste o hırıltı yapıyo balgamdan dolayı öksürüyor . Öksürük şurubu fln sorduk onun kullanımını çok önermiyoruz dediGüneşinde öksürüğü vardi kuzu şükür geçti ilaçlarla
İlaç yazdimi
İlaç yazmadı kuzum bol bol serum fizy le burnunu temizle dedi. Bizim öksürük az ama balgam var iste o hırıltı yapıyo balgamdan dolayı öksürüyor . Öksürük şurubu fln sorduk onun kullanımını çok önermiyoruz dedi
Aynen valla üstünü açtı mı derdi yok rahat rahat yatıyoruzSicacik tutar o tulum güzel:)
Vaka vardır ama salgın değildir bence yaBizim ebe isteğe bağlı deyince ben de vaka yok zaten demi diye sordum. Aaa olur mu vaka çok fazla yetişkinler de bile arttı dediben de düşünmüyorum şu anlık ama kafam da karışık yani
Baya yaklaşmış ya tecrübelerini de buradan paylaş iyi olur inşallah. Benim karşı komşum bakacak arada kahveye çağırıyorum ya da ben gidiyorum alışsın abla diye. Bizim oğlan gezmeci zaten sorun etmiyo benim tek sorunum emip uyuyo ben yokken nasıl uyuyacağı. Abla da kucağımda uyur merak etme diyo bakalımAnnen bağımlısı vallahinya
Ay kuzu bende 10 gün sonra haftada 2 gun gitcem bende tırsıyorum anneme bırakcsm kocada yarım.gun evde durcak alt komşu Var oda.desfek.olur
Senin bakıcı.disaedaydi dimi bi sure beraber vakit geçirirsiniz sima ne kadar önemli inan güneş benden sonra aşağıdaki. Komşuma gidiyor beni.birakip gidiyor gezmeye gitcek ya bide.guluyor.sen nereye gidoyorsu diyince,![]()
Ne bulsa aynen bintadına bakıyor yenir mi bu diyeBak bende alacaktım oglumdan kalan vardi.kaybolmus.ama.yedek.fileleri duruyorsuan hersey ağzında.ya tam.zamani.heheye