Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar gece mamasi napiyorsunuz? Ben aksam bizle sofraya oturtuyorum ama uyumadan once hic vermedim mama. Simdi sutumde az gibi gece cok sık uyaniyor hipp alayim diyorum en azindan geceleri vermeye yada onerebilceginiz bisey varmi?
He ya sürekli beze oluşuyor. Aklında bulunsun canım hani küçük masaj aletleri varya onunla dağıtıyorum bezeyi sonra oğlanı emziriyorum bide duş aldım mı dağılıyor beze
Hahahahahaayyy duruyo öylee biara hasta olduk giyemedim grip falan üşüttüm tayt la şiril şırıl ıslakla gezersem ama gene giyerim ben çok beğendim annemde geldi gördü kumaşı kaliteli belli demişti asıl @meliyke benden daha çok giydi zayıfladımı konuşamadık hiçte gelmiiyyy
He ya sürekli beze oluşuyor. Aklında bulunsun canım hani küçük masaj aletleri varya onunla dağıtıyorum bezeyi sonra oğlanı emziriyorum bide duş aldım mı dağılıyor beze
Anneme göre ne yersem yiyeyim süt yapar çocuk çok sık uyanıyor gece bu ara, yemiyorsun sütün az yavan geliyor diyor. Geçen dedim artık aaaa yeter rahat bırak sütümü Ne olursa olsun süte bağlıyor
Ayy evet bizimki d söyle biraz oturdu mu kendini öne doğru atıp ağlıyo . Alıp oturursam yine ağlıyo ablası kucaklayıp rezil bi şekilde gezdiriyor haberi yok halinden ama çok mutlu oluyo onda nasıl gülüyo