- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 198
- 39
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #99.921
Nasıl demiyorlar yaEvet ya bize bir şey de demediler. Kardeşim hemşire o dedi abla yaptırınca 15 dk bekleyin gitmeyin diye..
Ya hala sis var bacaklarında normL mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl demiyorlar yaEvet ya bize bir şey de demediler. Kardeşim hemşire o dedi abla yaptırınca 15 dk bekleyin gitmeyin diye..
Hadi ya kıyamam öyle öyle alışacak iste kuzum.
Gezerek ayakta uyutulmaya da alıştırmasın da yine rutinini devam ettirmeye çalışsın.
Ay aman bırak o evde tut diyenleriWalla bizimki de hala duruyo ya. Hatta bi kaç kişi dursun boşver evine bağlı olur dedi . Bilemedim ya unutmuştum bile bak sen deyince aklıma geldi![]()
Evet onu da duydum bak poşet koyuyorlarmış
Sweet ya 9. Ay aşısı hakkında düşüncen aynı mı bacım? Yaklaştı baya9 ay aşısı var bir de kan tahlili var![]()
Bende istemiyorum yaptırmak, birde salgın vs çıkabilir deniliyor ya çıldırcam.Ay yıkıldım yaa bizimki de açarken fena koku vardı dıştan yoktu
Ahahha hepimiz zengin ettik
Bende yaptırmycamebeyle kesin bi atışırız uyuz oluyoruz zaten birbirimize
![]()
Hangi asi o ?Bende istemiyorum yaptırmak, birde salgın vs çıkabilir deniliyor ya çıldırcam.
Hahahahahaha ayyy oluyo oda hep banadaEvde koyduğum yeride unuttum birileri bulup istemediğim bir şey yapmasın diye sakladım kendim bulamıyorum![]()
Işte bulundu benzemiş anneannesine ve babannesineAnnemin ve kv nin burnunun aynı yerinde et beni var nasıl bir tesadüfseyavrum onlardan aldı heralde
Al benden de o kadar, 3te uyandi uyutmaya calisiyorum hala, son duzlukteyim uyucik insallahOfffff saat başı uyandı gene diş vakasımı yavvv bu diş sona kadar hep böylemi olcakilkkez te uyandı ve uyumuyo saat 1.30 da uyandı oturuyoruz bismillah
![]()
Özlediğinden de olabilir doğru diyosun bakalım bir süre sonra alışacağız ikimiz de iyice. İlk gün kafama biraz fazla taktım sanırım sütümde azalma oldu hemen şu an düşünmemeye çalışıyorum.Hayirli olsun canim sana da iyi gelmiştir çalışmak saatlerin çok iyiymiş ya ve eve gelebilmek büyük bir avantaj
Geceleri uyumama sorunu Sen ise başladıktan sonra başladıysa belki özlediğinden yapıyordur kuzum
Benim ise gelecek olursak o kadar gerginim.ki anlatamam
Bugun anlaştığımız abla geldi tansiyonum çıktı dedi geç geldi sonrada anlattı 10 yaşında oğlu okula gitmiyomus annem ise gidiyor ben onun ise gitmesini istemiyorum demis rehber öğretmene zaten dikkat dağınıklığı var diyor annesi gelemicem dedi çok iyi anlıyorum benimde evladım var tabiki öncelik evlat ama benim durumum da karıştı sen getir bana diyor bende kalabalık olacaklarindan dolayı en azından şu aşamada istemiyorum
Etrafımdaki herkesten rahatlıkla.cikcaksin o zaman diyip efsane yorumlarını alıyorm bol bol
15 yıllık iş yerim haklarım 2.5 yıl kalan primin sonuç bende biliyorum bunları gerekirse yapacağımı ama bir yandanda çabalıyorum
Evet yaIşte bulundu benzemiş anneannesine ve babannesine![]()
Offfff saat başı uyandı gene diş vakasımı yavvv bu diş sona kadar hep böylemi olcakilkkez te uyandı ve uyumuyo saat 1.30 da uyandı oturuyoruz bismillah
![]()
Noldu kuzum ya hayırdır ne karıştıBugun geldi kuzu ayakta uyuttu
İşler karıştı canim cok sıkıldı ya
Ayy şaka yapıyorsun kuzum yaaaAy aman bırak o evde tut diyenlerieşim evden gitmesin diye göbek bağını evde sandıkta bekletiyorlarmış, görümcemde su gibi gezsin tozsun diye suya atmışlar
Eşim olduğu şehirden diblerinden çıkamıyor tüm yükler üstünde, görümcem fıldır fıldır istediği gibi hayat yaşıyor.
Benmki de aynı kilosu yok zaten 2,5 kg doğduKız hamileyken de bu kız az kilo alıyordu doktor dedi ki minyon olacak. Biz dalga geçtik ne alaka ana baba iri minyon yok etrafta diyebebe gerçekten minyon oldu. Boyu uzun kilo yok
![]()
Ben hastalık zamanı Nebuzilator kullanırken açmak zorunda kaldım başka çare bulamadık çünküKızlar bebelere çizgi film izletiyor musun ben bugün 10 dk açtım normalde bana sarılmayan minnok sarılıp yanağını yanağıma koyup kımıldamadan çizgi film izledi. Böyle izleyecekse sürekli izletebilirim dermişim :) yani arada 10 dk falan izlemetmeyi düşünüyorum ben![]()
Bi sor doktora hatırlamıyorum ama bu kadar sürmedi şişlik bizdeNasıl demiyorlar ya
Ya hala sis var bacaklarında normL mi
sweetgirlcandy aşı yeride az sis normal mi
Arada telden müzikler açıyorum. Zorda kalınca özellikleKızlar bebelere çizgi film izletiyor musun ben bugün 10 dk açtım normalde bana sarılmayan minnok sarılıp yanağını yanağıma koyup kımıldamadan çizgi film izledi. Böyle izleyecekse sürekli izletebilirim dermişim :) yani arada 10 dk falan izlemetmeyi düşünüyorum ben![]()