• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
emmesi nasıl gece sürekli kalkıyormu bizimki ek gıda yemiyor sadece çorba seviyor
gece de saat başı kalkıyor çok yorucu
Bende tam doyuramıyorum çocuğu sanırım seçenek çok sunamadım. Benimkide çok kalkıyor gece.. hele hastalık zamanı yedirmedim sevdiği 1-2 şey var onları bile kabul etmedi.

Yaa yemekte zeytinyağla pişirmek iyi değil diyo drum sonradan eklenmek gerekirmiş bende öyle ediyorum tereyağla az bise soğan falan kavuracaksam
Benimde merak ettiğim bu zy ısıtma mevzusu? Neye karar verdin en son? Tariflerde zyağında biraz kavurun vs yazıyor hep

• Beğen
Reactions: Jou
ben dün havuçlu şehriyeli çorba yapmıştım onu içirmişler
hiç dolu öğün yemiyor ya
bide e bebekten şeftali püresi almıştım onu yedirmişler
yoğurt veriyoruz çok yetersiziz kuzu ya
Şehriye ne marka aldın kuzum çok böyle arka arkaya soru oldu ama gerçekten 3 haftadır kafayı yicem nerden ne malzeme alcam çocuğa değişik bir şey yapacağım diye 😣 kimisinden keçi sütü vs var diyor mesela bunlardan yapılan ürünleri kullanabiliyor muyuz bilmiyorum yorumlara bakıyorum herkes kullanıyor gibi bilemedim.
Balkabaklı çorbayı denedin mi biraz koyu kıvamlı? Birde kıyma ile sebze yemeği benimki bu ikisini seviyor.

Benimde merak ettiğim bu zy ısıtma mevzusu? Neye karar verdin en son? Tariflerde zyağında biraz kavurun vs yazıyor hep
Vallaha ben hala edemiyorumm herhalde komili daha iyidirr yemeklik zeytinyağlardan var ondan almak lazım kuzumm kavurmadan su koyuyorum pişiriyorum yanii bide kebir tereyağından kullanıyorum

bizim güneşe bakacak abla meyve filesine çilek koymayı düşündü o an bende hani tv izlersin birde ekran kapanır ya öle kapandı algılarım sonra ablaya neleri anlatsam acaba sormadan verir mi diye düşündüm
Çilek vermesin şimdiden kuzu ben arkadaştan hatırlıyorum. 1 yaşa kadar vermeyin demişti ona nedenini bilmiyorum ama sorarım istersen

Merak ettiğim konulardan biri daha o kadar çok var ki 🤣 ben yağsız yapıyorum atlar önce zy katmıştım sonradan çocuk öğüre öğüre yemedi 🙈 bir daha da katamadım. Tereyağ vs kullanmak istiyorum tatlansın diye ama nasıl olucak bilemedim. Zy bende ravla var onu ısıtabiliyor muyuz sweetgirlcandy sweetgirlcandy sende o marka kullanıyordun mesela pankek vs yaparken o zy ile mi yapıyorsun?
Yavv zy neduu😀😀😀😀
Ben tereyağından ediyorum 9aylık oldu olacak haftaya nerdeyse kendi yemeklerimden vermeye başlayacam artık

Benim bebede de sivilce gibi ten rengi bebekler var kız o alerji mi oluyor. Şöyle bir şey var ben değişik bir şey vermedim. İlaç kullandığı zamanda oldu sanırım. Geçen gün annem patates tostu yaptı yumurtanın tamamını koymuş. Akşam anca vücuduna baktım 5-6 tane kırmızı nokta vardı karın ve göğüs kısmında dağınık şekilde sweetgirlcandy sweetgirlcandy alerji mi demek oluyor anlayamadım gerçi sıvı yağda koymuş azıcık içine o yapmaz heralde dimi..
Alerjen şöyle olurrr vucudu yanık gibi kızarır kabarırr yumurtada ben öyle yaşadım şok oldum
Sivıyağ yapmaz çoğu şeyde az siviyağ kullandım hiçbirşey olmadı

Selamlar , balgam kelimesiyle buldum postunuzu. Geçmiş olsun. Acaba nasıl baş ettiniz balgamla?
Merhaba.. nebülizatör ile doktorun önerdiği şekilde iki ilaç ve serum suyu ile hava verdik. Ben kendimce internetten bebekte balgam söktürme hareketi görmüştüm böyle sırtına aşağıdan yukarı doğru avuç içi ile pıt pıt vurarak yapılıyor çok nadir onu yaptım. YouTube yazarsanız çıkar. Bazı ilaçlarda kullanıyorduk. Hangisi çok etki etti açıkcası bilmiyorum. Çok geçmiş olsun..

Makarna hangi marka veriyonuz kız birde şekli ne çocuğa ek gıda için bişiler alıcam çok kararsız kaldım. Yiyebiliyorlar mı güzelce makarnayı korkuyorum ben.. Birde içerikte keçi sütü vs yazan makarnalar var bilemedim.. aşçı anne, wefood, makarnalütfen, vitma, OG hangisinden alıcam bilemedim yardımmmmm istiyorum kızlar 🙈
Ay yok çiğneme işi uzun makarnayı ben daha vermeyi düşünmüyorum dişi tam olana kadar acelesi yok ona zaten ama e bebek aldım sebzeli bebek makarnası yazıyo bide tarhanayıda bebek tarhanası olarak okadar ince ise gerek yok canıme bebekten alırsın istersen

Şehriye ne marka aldın kuzum çok böyle arka arkaya soru oldu ama gerçekten 3 haftadır kafayı yicem nerden ne malzeme alcam çocuğa değişik bir şey yapacağım diye 😣 kimisinden keçi sütü vs var diyor mesela bunlardan yapılan ürünleri kullanabiliyor muyuz bilmiyorum yorumlara bakıyorum herkes kullanıyor gibi bilemedim.
Balkabaklı çorbayı denedin mi biraz koyu kıvamlı? Birde kıyma ile sebze yemeği benimki bu ikisini seviyor.
Bebek sehriyesi var mıymış ya ben bizim yediğimiz sehriyeden kullanıyorum 🥴
Keçi sütlü bebe bisküvisi aldım organik onu çok sevdi bebiş. Valla her bebek farklı deneme yanılma ile bulacaksın sevdiklerini

Valla mecbur vercem bi süre yoksa gerçekten zayıflayacak iyice

Ver hic birsey olmaz inan bana. Yani bi biz bukadar didikliyoruz herseyi tanidigim herkes nerdeyse 2 3 yasa kadar yedirdi bebe biskv.
Benim erkek kardeşim bebe biskuvisiyke büyüdü. Bebekligi tosun gibiydi maşallah,memeleri sarkıyordu 🤣
O zaman annemler ülkerin bebe biskuvisini plastik büyük kutuyla satılırdı öyle alırlardı. Arada bende kaçırır yerdim 🤫
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
Ben mama şeklinde yapmıyorum da eline veriyorum öyle yemeyi çok seviyor. Sende arada ver eline yesin nolcak kuzu :)

Gerçi aldığım bisküvinin içeriği temiz de ne bilem ya. Vercem artık yoksa iyice kuruyacak bu sıpa. Hani ek gıdayı güzel yese hiç uğraşmam mamayla falan da işte.
OLsun icsin daha iyi bence mama ek gidayida kuzum bence ugrasmw siz ne yediyseniz oda yesin ben hep onla sofra kuruyorum kendisi biz yerken bakip yemek.istedi nezaman ayri yapsam ozel yapsam asla yemedi ozgurlugu seviyorlar bide karsilarinda biz yerken daha hevesli oluyorlar gibi . Kaç kilo oldu prenses aldimi biraz kilo

Back
X