• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen bende evdekinden yaparım yani ayy ne yapcam bugün 😱
BLW büyük rahatlık. Azıcık ortalık kirleniyor ama olsun 🥲
Ayrı yemek pişirme derdi yok. Veriyorum eline brokoli,havuç ne varsa yediğini yiyor.
Akşama ne pişirirsem baharat atmadan ayırıyorum bebişe oldu da bittiii😄

BLW büyük rahatlık. Azıcık ortalık kirleniyor ama olsun 🥲
Ayrı yemek pişirme derdi yok. Veriyorum eline brokoli,havuç ne varsa yediğini yiyor.
Akşama ne pişirirsem baharat atmadan ayırıyorum bebişe oldu da bittiii😄
Heee iste bizim yemekte yok ortadaa 😀😀😀
Blw yi yok ugrasamıyorum ben 😬

Bebek sehriyesi var mıymış ya ben bizim yediğimiz sehriyeden kullanıyorum 🥴
Keçi sütlü bebe bisküvisi aldım organik onu çok sevdi bebiş. Valla her bebek farklı deneme yanılma ile bulacaksın sevdiklerini
Bende a 101de keciboynuzlu irmikli bebe bisk. Buldum onu cok sevdi digerinide yiyor ama bunu ihlamura banip banip verdim icine birsey koymasamda götürdü valla 🤭

Benim erkek kardeşim bebe biskuvisiyke büyüdü. Bebekligi tosun gibiydi maşallah,memeleri sarkıyordu 🤣
O zaman annemler ülkerin bebe biskuvisini plastik büyük kutuyla satılırdı öyle alırlardı. Arada bende kaçırır yerdim 🤫
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
Ben mama şeklinde yapmıyorum da eline veriyorum öyle yemeyi çok seviyor. Sende arada ver eline yesin nolcak kuzu :)
Bende ihlamura banip yumusatip yediriyorum bulamac sevmiyor pek. Evet ya herkes veriyor biz cok ince detayciyiz.kaynanam 1 yasindayken almisti baktigi cocugu ozaman koca biberon sut bebe bisk. Yerdi sabah aksam oglende her gün tarhana corbasi baska birsey vermezdi inanki topaç gibiydi oda onu biraktiktan sonra zayifladi cok az ama diri simdi bile her yemegide yiyor valla ayirt etmiyor once agzina surmezdi sadece sütlü bisk.

Ay girdim yazdım çiktım kahvaltıyı attım sanmiştım😀😀😀😀

Tereyağında yumurta üzerindede labne
Pekmez tahin karışımı
Elma suyu

20230225_100646.webp

Şimdi bu dana mama içmiyor ya. Yatarken suyla bebe bisküvisi yapıp biberona koyayım dedim. Valla içti. Derdi mama demek ki yani. Dişle alakalı iştahsızlık değil. Şimdi de mamaya pekmez koyup verdim içmedi ya da tadını almadı. Sonra gittim mamaya bebe bisküvisi kattım baya direndi etti ağzına sıktım tadını alsın diye. Neyse onu içti. Ben bu çocuğa bebe bisküvisi mi katcam hep mamaya ya. Valla yapmam dediğim ne varsa yapıyorum 🤦🏼‍♀️
Ay yaa insan bi yesin diye bi de uyusun diye napicagini sasiriyo, bnmki de uyumuyo diye dunyayi durdurucsm nerdeyse ses cikmasin diye 😅 bi adam vardi haberlerde mahalleye pankart asmis ya bebek uyuyo sessiz olun diye, o durumdayim 🤣
2buçukta Uyudu ama uyusa ne malum saat başı uyandı
Vay bize vay bizee
Ay girdim yazdım çiktım kahvaltıyı attım sanmiştım😀😀😀😀

Tereyağında yumurta üzerindede labne
Pekmez tahin karışımı
Elma suyu

Eki Görüntüle 3210003
Oh afiyetolsun bebike, benmki de armutlu avokadolu yumurtali yulaf ve ispanakli pankek yedi, o da yarim 😄

Ay yaa insan bi yesin diye bi de uyusun diye napicagini sasiriyo, bnmki de uyumuyo diye dunyayi durdurucsm nerdeyse ses cikmasin diye 😅 bi adam vardi haberlerde mahalleye pankart asmis ya bebek uyuyo sessiz olun diye, o durumdayim 🤣

Vay bize vay bizee
Uykular haramm oldu 😀😀😀😀😀
Oh afiyetolsun bebike, benmki de armutlu avokadolu yumurtali yulaf ve ispanakli pankek yedi, o da yarim 😄
Ooooo epeyyde birseyler yapılmış harikasınız vallahaa pankeki biturlu ben edemedim 😀😀😀

Uykular haramm oldu 😀😀😀😀😀

Ooooo epeyyde birseyler yapılmış harikasınız vallahaa pankeki biturlu ben edemedim 😀😀😀
Kiz dunku pankekin devami 😆 2-3 gun yediriyorum bi kere yapinca napim, ekmek niyetine, aslinda malzemeleri tek tek vermek istiyorum artik armutu, avokadoyu, yaninda zeytini falan ama acmiyor agzini cocuuk, actiginda pure halinde bir kerede tikiyorum mecbur, obur turlu 50saat surecek

• Beğen
Reactions: Jou
Kiz dunku pankekin devami 😆 2-3 gun yediriyorum bi kere yapinca napim, ekmek niyetine, aslinda malzemeleri tek tek vermek istiyorum artik armutu, avokadoyu, yaninda zeytini falan ama acmiyor agzini cocuuk, actiginda pure halinde bir kerede tikiyorum mecbur, obur turlu 50saat surecek
Amaann yemiyorsa ugraşma vallahaa elbet yiyecek yani büyüyüncee zorlamanın ne alemi varr 😀😀

Yulaf ezmesi lifalif ince öğütülmüş varmış sanırım, sen hangisini kullanıyorsun murphycim isyandayım ben yine yapacak bir şey bulamıyorum

Yok normal lifalifin yulaf ezmesinden alıyorum. İnceye gerek yok bence. Pişince zaten yumuşuyor

Ben wc ye giderken pusete koyup yanıma alıyorum durmuyor :))

Valla öyle yemeye devam ederse hemen toparlanır
Ahahah durmuyorlar valla ya😂😂
Benim bebede de sivilce gibi ten rengi bebekler var kız o alerji mi oluyor. Şöyle bir şey var ben değişik bir şey vermedim. İlaç kullandığı zamanda oldu sanırım. Geçen gün annem patates tostu yaptı yumurtanın tamamını koymuş. Akşam anca vücuduna baktım 5-6 tane kırmızı nokta vardı karın ve göğüs kısmında dağınık şekilde sweetgirlcandy sweetgirlcandy alerji mi demek oluyor anlayamadım gerçi sıvı yağda koymuş azıcık içine o yapmaz heralde dimi..
Evet öyle oluyordu bizde. 9 ay aşısı yaptıracaksan yumurta beyazını vermelisin unutma. Bence yumurta beyazı tadımı yaptır artık
Merak ettiğim konulardan biri daha o kadar çok var ki 🤣 ben yağsız yapıyorum atlar önce zy katmıştım sonradan çocuk öğüre öğüre yemedi 🙈 bir daha da katamadım. Tereyağ vs kullanmak istiyorum tatlansın diye ama nasıl olucak bilemedim. Zy bende ravla var onu ısıtabiliyor muyuz sweetgirlcandy sweetgirlcandy sende o marka kullanıyordun mesela pankek vs yaparken o zy ile mi yapıyorsun?
Evet ben zy kullanıyorum pişirirken. Yumurta pişirirken tereyağ kullanıyorum
Ekmek hazır mı veriyorsun annem eline tutuşturuyor benimkinin hazır ekmek emip duruyor yemeği böyle iştahla karşılamıyor 🙈
Evet ya veriyorum ben artık. Ekmeği bi ağzına götürüyor zaten eline verince başka şeyi götürmüyor 😂
Benim erkek kardeşim bebe biskuvisiyke büyüdü. Bebekligi tosun gibiydi maşallah,memeleri sarkıyordu 🤣
O zaman annemler ülkerin bebe biskuvisini plastik büyük kutuyla satılırdı öyle alırlardı. Arada bende kaçırır yerdim 🤫
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
Ben mama şeklinde yapmıyorum da eline veriyorum öyle yemeyi çok seviyor. Sende arada ver eline yesin nolcak kuzu :)
Anaaam tosun olmasın bu da minnak derken😂😂😂 elinde yemiyor veriyorum da😂
OLsun icsin daha iyi bence mama ek gidayida kuzum bence ugrasmw siz ne yediyseniz oda yesin ben hep onla sofra kuruyorum kendisi biz yerken bakip yemek.istedi nezaman ayri yapsam ozel yapsam asla yemedi ozgurlugu seviyorlar bide karsilarinda biz yerken daha hevesli oluyorlar gibi . Kaç kilo oldu prenses aldimi biraz kilo
Haftaya gidecez bakalım kilosu en son 1 ay önce 7500 du. Almaya başlamıştı da bence durdu 1 haftadır içmiyor ya mamayı. Valla hep tek yiyor bize denk gelmiyor hiç 🙊

Vay bize vay bizee

Ahahahaah valla her sabah eşim uyandırıyor bizimki de hazır çıt sesine adamı boğacam en sonunda 😂

Back
X