• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayy şaka yapıyorsun kuzum yaaa 🙈 hemen çıkarayım bn onu walla bak doğru dion . Alarm kuruom hatta perşembe akşamına eşime vereyim cuma günü namaza gidip camiye bi yere gomsun
Ne kadar doğru göbek bağı mevzusu bilmiyorum ama yani heralde niyetle mi önemli oluyor bilemedim. Böyle bir durum var 🙈 Benimki de cami bahçesine gömülüymüş 😁

Benmki de aynı kilosu yok zaten 2,5 kg doğdu 😁 şimdi de 7900 falan artık zaten yavaş alıyorlar. Sağlıklı olsun da kilo hiç dert değil🥰

Ben hastalık zamanı Nebuzilator kullanırken açmak zorunda kaldım başka çare bulamadık çünkü🙈 şimdi açmıyoruz ama çok darda kalırsam ben de 10 dk falan açabilirim 😁
Bacım o nebülizatörü vermek ne kadar zordu bizde baya baya izlettik yani artık sona doğru onada kanmıyordu 🙈

klebsiella oxytoca canım. Ama 2.yi verdik bu sefer de kültür çıkmadı hata verdi. Doktor antibiyotik başladı kültürü görelim dedi. Kültürde bugün çıktı üreme yok. Demiş ki temiz çıkmış 1 2 gün bekleyelim şikayet devam ederse göreyim. Ahsende geriden geliyor bu dönme olsun oturma olsun. Bu ara oturmaya başladı desteksiz yeni yeni. Kafayı eşim ölçtü 43 mü ne çıktı demek ki büyüyor

Aynı evet🤭

Beni tedirgin eden bazı illerde olmaması neden yani. Onun için istemiyorum. Zaten 3 ay sonra olacak aynı aşıyı

Persentile göre düşük olunca kafaya takıyorum yoksa fazla kilolu da olmasın diyorum 🤭
Tür olarak bakteriyi vermişler. Klebsiella nın akciğerde hastalık yapanını az çok stajdan hatırlıyorum ama bu türünü hiç duymadım. İdrar yolu enfeksiyonuna neden oluyor demekki.. antibiyotik kullanımı gerekiyor sanırım bunun içinde.. idrarda ilk defa böyle bir şey duydum 🤭
Tahlili verirken yarım saat içinde yetiştirmek lazım analize kuzum.. Bir üreme çıkmış bir hata vermiş bir temiz çıkmış insanın kafası karışıyor gerçekten.. Antibiyotik kullanıyor mu şimdi Ahsen?
Bende yaptırmak istemiyorum ne yalan söyleyeyim 9. Aydaki aşıyı.. Etrafımda da kimse yok başka ilde sorayım sizde durum ne diye 🙈

Şimdi bu dana mama içmiyor ya. Yatarken suyla bebe bisküvisi yapıp biberona koyayım dedim. Valla içti. Derdi mama demek ki yani. Dişle alakalı iştahsızlık değil. Şimdi de mamaya pekmez koyup verdim içmedi ya da tadını almadı. Sonra gittim mamaya bebe bisküvisi kattım baya direndi etti ağzına sıktım tadını alsın diye. Neyse onu içti. Ben bu çocuğa bebe bisküvisi mi katcam hep mamaya ya. Valla yapmam dediğim ne varsa yapıyorum 🤦🏼‍♀️
Bende yapmam dediğim çoğu şeyi yapıyorken buluyorum kendimi yapamadıklarımdan da stres oluyorum 🙈 cins bebeler

Gerçi aldığım bisküvinin içeriği temiz de ne bilem ya. Vercem artık yoksa iyice kuruyacak bu sıpa. Hani ek gıdayı güzel yese hiç uğraşmam mamayla falan da işte.
Hangi bisküvi aldın migrosta sayılan hummy den mi? Bebe bisküvisi arıyorum bende tariflerde hep var arada kurtarır beni çalışma esnasında çok ilgilenemiyorum.

Vallaha ben hala edemiyorumm herhalde komili daha iyidirr yemeklik zeytinyağlardan var ondan almak lazım kuzumm kavurmadan su koyuyorum pişiriyorum yanii bide kebir tereyağından kullanıyorum
Bende su ile pişiriyorum artık farklılık arıyor bebede 😕 evde zyağı var aslında doktor izin verseydi onu kullanırdım da hazır al demişti zamanında Ankara dakinede unuttum sormayı..

• Beğen
Reactions: Jou
Alerjen şöyle olurrr vucudu yanık gibi kızarır kabarırr yumurtada ben öyle yaşadım şok oldum
Sivıyağ yapmaz çoğu şeyde az siviyağ kullandım hiçbirşey olmadı
Kabarcıklı yoktu ama baya zaman geçmişti. Söndü 1-2 gün sonra deneyeyim olmadı. Anneme kontrol et diyorum aman bişi olmaz deyip duruyor. Eee bende işe gidince tabi zamanı zamanına olmuyor 🙈

• Komik
Bende su ile pişiriyorum artık farklılık arıyor bebede 😕 evde zyağı var aslında doktor izin verseydi onu kullanırdım da hazır al demişti zamanında Ankara dakinede unuttum sormayı..
Eevtt hazırı olması lazım en doğalı bendede var ama zararlıymış pişirirken buyüzden

Ay yok çiğneme işi uzun makarnayı ben daha vermeyi düşünmüyorum dişi tam olana kadar acelesi yok ona zaten ama e bebek aldım sebzeli bebek makarnası yazıyo bide tarhanayıda bebek tarhanası olarak okadar ince ise gerek yok canıme bebekten alırsın istersen
Tamam kuzum bakayım bende bir oraya. Bebek tarhanası OG var ama benimki yemiyor neden anlamadım. Kızların bebişleri sevmişti genelde benimki cins çıktı 🤣

• Komik
Bebek sehriyesi var mıymış ya ben bizim yediğimiz sehriyeden kullanıyorum 🥴
Keçi sütlü bebe bisküvisi aldım organik onu çok sevdi bebiş. Valla her bebek farklı deneme yanılma ile bulacaksın sevdiklerini
Varmış ya bebek diye değilde bebek için özel organik adı altında bir şeyler 🤣 annem organik ata tohumumu kaldı sanki diyor ama işte insan yinede düşünüyor kime sorsam öyle almışlar yanlış yapmayayım diye araştırıyorum. Keçi sütlü ürün verebiliyormuyuz genelde sütler yasak oluyorya onuda merak ediyorum hangi marka?

Back
X