• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ahahah durmuyorlar valla ya😂😂

Evet öyle oluyordu bizde. 9 ay aşısı yaptıracaksan yumurta beyazını vermelisin unutma. Bence yumurta beyazı tadımı yaptır artık

Evet ben zy kullanıyorum pişirirken. Yumurta pişirirken tereyağ kullanıyorum

Evet ya veriyorum ben artık. Ekmeği bi ağzına götürüyor zaten eline verince başka şeyi götürmüyor 😂

Anaaam tosun olmasın bu da minnak derken😂😂😂 elinde yemiyor veriyorum da😂

Haftaya gidecez bakalım kilosu en son 1 ay önce 7500 du. Almaya başlamıştı da bence durdu 1 haftadır içmiyor ya mamayı. Valla hep tek yiyor bize denk gelmiyor hiç 🙊

Ahahahaah valla her sabah eşim uyandırıyor bizimki de hazır çıt sesine adamı boğacam en sonunda 😂
Yaptırmak istemiyorum aşıyı ama yumurtanın beyazının tadımını yaptırmak istiyorum ne olur ne olmaz. Annem geçen vermiş işte patates tostu içinde vücutta yer yer 5-6 tane kırmızı nokta gibi şeyler vardı dağınık ama baya saat sonra fark ettim. Şimdi eline ekmekte tutuşturuyor annem beyazdan mı oldu bilemedim. Söndü 1-2 gün sonra bir daha deneyeceğim bakayım. Sence bir şeyin içinde mi vermek daha iyi sade mi?

En son ben bırakamam eve dedim canim dedim seninle alakalı değil annem e bole burda bak düzeni bozulmasın dedim sana guvenmesem çocuğumu bırakamam zaten abla dedim oğlumla tekrar konuscam dedi eşimde oğluyla tanışalım okul çıkışı bize gelsin oda annesinden ayrılmamış olur dedi bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı
Her şey üst üste gelir zaten.. İnşallah orta yol bulunur kuzum ya çok zor şu bakıcı işleri.. Ne olur ne olmaz diye benimde bir araştırma yapmam lazım 😣

Asla yapmam dediklerimizi maalesef macbur kalınca yapıyoruz :) beliste bir yere gittiğimde Tv açık görsün bakmıyor ama çizgi film açtığımda öyle anlıyor bıdıklar ilgisini çekiyor. Öyle arada kısa süreli en azından eğitici şeyler izletmenin sakıncası olmaz bence yaww :)
Ay inşallah öyledir kendime kızıyorum sonra neden yapıyorsun yaptırıyorsun böyle diye.. Mecbur kalınca yapmam dediğini yaptığın şey evlat oluyor 🙈

Tür olarak bakteriyi vermişler. Klebsiella nın akciğerde hastalık yapanını az çok stajdan hatırlıyorum ama bu türünü hiç duymadım. İdrar yolu enfeksiyonuna neden oluyor demekki.. antibiyotik kullanımı gerekiyor sanırım bunun içinde.. idrarda ilk defa böyle bir şey duydum 🤭
Tahlili verirken yarım saat içinde yetiştirmek lazım analize kuzum.. Bir üreme çıkmış bir hata vermiş bir temiz çıkmış insanın kafası karışıyor gerçekten.. Antibiyotik kullanıyor mu şimdi Ahsen?
Bende yaptırmak istemiyorum ne yalan söyleyeyim 9. Aydaki aşıyı.. Etrafımda da kimse yok başka ilde sorayım sizde durum ne diye 🙈
Valla 2 damla idrarla bu çıktı tahlil veremedik o zaman. Ankaradaki doktor iştahsızlık kusma yoksa laboratuvar hatasıdır dedi. İşte bende yeniden verdim tahlilde bi tık enfeksiyon var kültür yine çıkmadı. Doktor antibiyotik verdi kültür verin onu görmek istiyorum sonra şuruba başlayın şimdilik çay kaşığı ile dedi. Tekrar kültür verdik dün çıktı üreme yok yazıyor. Doktorda kültür temiz bir kaç güne geçmezse belirtiler göreyim dedi. İşte sorun şu bizimki sanırım mamayı sevmiyor anlamış olduk bebe bisküvisi ile mama yapınca içiyor zorla da olsa

Back
X