- 25 Ağustos 2019
- 62.867
- 121.223
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #100.041
Buldunmu drEvvvett canm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buldunmu drEvvvett canm![]()
Saoalsın kuzum bende ondan alayımYok normal lifalifin yulaf ezmesinden alıyorum. İnceye gerek yok bence. Pişince zaten yumuşuyor
Aayyy hepte öyle olurr yaaa nasıl tatlıÇocuğuma kabak tatlısı yapayım dedim uyutmaya çalışırken dibi tutmuş![]()
Öğütülmüşte alabilirsin lifalifinSaoalsın kuzum bende ondan alayım
Yaptırmak istemiyorum aşıyı ama yumurtanın beyazının tadımını yaptırmak istiyorum ne olur ne olmaz. Annem geçen vermiş işte patates tostu içinde vücutta yer yer 5-6 tane kırmızı nokta gibi şeyler vardı dağınık ama baya saat sonra fark ettim. Şimdi eline ekmekte tutuşturuyor annem beyazdan mı oldu bilemedim. Söndü 1-2 gün sonra bir daha deneyeceğim bakayım. Sence bir şeyin içinde mi vermek daha iyi sade mi?Ahahah durmuyorlar valla ya
Evet öyle oluyordu bizde. 9 ay aşısı yaptıracaksan yumurta beyazını vermelisin unutma. Bence yumurta beyazı tadımı yaptır artık
Evet ben zy kullanıyorum pişirirken. Yumurta pişirirken tereyağ kullanıyorum
Evet ya veriyorum ben artık. Ekmeği bi ağzına götürüyor zaten eline verince başka şeyi götürmüyor
Anaaam tosun olmasın bu da minnak derkenelinde yemiyor veriyorum da
Haftaya gidecez bakalım kilosu en son 1 ay önce 7500 du. Almaya başlamıştı da bence durdu 1 haftadır içmiyor ya mamayı. Valla hep tek yiyor bize denk gelmiyor hiç
Ahahahaah valla her sabah eşim uyandırıyor bizimki de hazır çıt sesine adamı boğacam en sonunda![]()
Anam bakliyatlara başladın mıÖğle yemeğaammııizzzzzzzz
Kavrulmuş tel şehriye
Zerdeçallı mercimek çorba
Kefir
Eki Görüntüle 3210024
Her şey üst üste gelir zaten.. İnşallah orta yol bulunur kuzum ya çok zor şu bakıcı işleri.. Ne olur ne olmaz diye benimde bir araştırma yapmam lazımEn son ben bırakamam eve dedim canim dedim seninle alakalı değil annem e bole burda bak düzeni bozulmasın dedim sana guvenmesem çocuğumu bırakamam zaten abla dedim oğlumla tekrar konuscam dedi eşimde oğluyla tanışalım okul çıkışı bize gelsin oda annesinden ayrılmamış olur dedi bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı
Arada veriyorum eh işteAlmistir kuzum hareketlendiler ya sana oyle geliyordur kasik mamalardan denedinmi onlari sever belki minnak.
Saoalsın kuzum valla ne kadar boş yere stres ediyorum her şeyiNasıl görmem gördüm amaaanolacak şimdi
Evet canım bizim kullandıklarımızdan
Dibini sen ye üstte varsa onu Belise verÇocuğuma kabak tatlısı yapayım dedim uyutmaya çalışırken dibi tutmuş![]()
Ayyyy insanın içi gidiyor. ben de geçende yaktım yemeğini o kadar da uğraşmıştım yeniden yapmak zorunda kaldımÇocuğuma kabak tatlısı yapayım dedim uyutmaya çalışırken dibi tutmuş![]()
Ay inşallah öyledir kendime kızıyorum sonra neden yapıyorsun yaptırıyorsun böyle diye.. Mecbur kalınca yapmam dediğini yaptığın şey evlat oluyorAsla yapmam dediklerimizi maalesef macbur kalınca yapıyoruz :) beliste bir yere gittiğimde Tv açık görsün bakmıyor ama çizgi film açtığımda öyle anlıyor bıdıklar ilgisini çekiyor. Öyle arada kısa süreli en azından eğitici şeyler izletmenin sakıncası olmaz bence yaww :)
Valla 2 damla idrarla bu çıktı tahlil veremedik o zaman. Ankaradaki doktor iştahsızlık kusma yoksa laboratuvar hatasıdır dedi. İşte bende yeniden verdim tahlilde bi tık enfeksiyon var kültür yine çıkmadı. Doktor antibiyotik verdi kültür verin onu görmek istiyorum sonra şuruba başlayın şimdilik çay kaşığı ile dedi. Tekrar kültür verdik dün çıktı üreme yok yazıyor. Doktorda kültür temiz bir kaç güne geçmezse belirtiler göreyim dedi. İşte sorun şu bizimki sanırım mamayı sevmiyor anlamış olduk bebe bisküvisi ile mama yapınca içiyor zorla da olsaTür olarak bakteriyi vermişler. Klebsiella nın akciğerde hastalık yapanını az çok stajdan hatırlıyorum ama bu türünü hiç duymadım. İdrar yolu enfeksiyonuna neden oluyor demekki.. antibiyotik kullanımı gerekiyor sanırım bunun içinde.. idrarda ilk defa böyle bir şey duydum
Tahlili verirken yarım saat içinde yetiştirmek lazım analize kuzum.. Bir üreme çıkmış bir hata vermiş bir temiz çıkmış insanın kafası karışıyor gerçekten.. Antibiyotik kullanıyor mu şimdi Ahsen?
Bende yaptırmak istemiyorum ne yalan söyleyeyim 9. Aydaki aşıyı.. Etrafımda da kimse yok başka ilde sorayım sizde durum ne diye![]()
Aynı valla yaaBende yapmam dediğim çoğu şeyi yapıyorken buluyorum kendimi yapamadıklarımdan da stres oluyorumcins bebeler
Seni de ben büyüttüm deyip geçiyor baksana yumurta beyazı vermiş haberim yokAhhh bu anneannelerr![]()
Hamm marka e bebeğin keçi sütlü. Bide hipp in varHangi bisküvi aldın migrosta sayılan hummy den mi? Bebe bisküvisi arıyorum bende tariflerde hep var arada kurtarır beni çalışma esnasında çok ilgilenemiyorum.
Anneme bıraksam kimbilir neler verecekte kadını ben zorluyorumVerirsin çalışıyosun kolay degil anenne desen yapmıyomu
Mecbur kullanamıyoruz işte aman bu tür detaylar beni bitirdiEevtt hazırı olması lazım en doğalı bendede var ama zararlıymış pişirirken buyüzden
Og yi benimki de pek severek yemiyorTamam kuzum bakayım bende bir oraya. Bebek tarhanası OG var ama benimki yemiyor neden anlamadım. Kızların bebişleri sevmişti genelde benimki cins çıktı![]()
İçinde varmıydı bilmiyorum.. kız köy tavuğu zor bulduk böyle bir yerde yarın gelicek inşallah artık suyu muydu Allah ne verdiyse bakalımTatlandırabilirsin nane falan