• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Belis durmayınca çekemedim sabah peynirli pankek, yumurta, havuç ve portakal suyu, pekmez ceviz vardı

Korkuyorum valla vermeye, sut urunleri alerjisinden dolayi sanki diger seylere de alerji cikicak korkusu var, yaptirmiyorum ben asilari o sebeple denemicm ama vermek istiyorum ya, su omzundaki kabariklar gecsin de oyle deniyim bi

Yumurta da cok zor sut urunleri alerjisi de cok zor, olan herkese allah yardim etsin bi an once gecsin gitsin insallah ya

Normal ekmek mi veriyosn nasil ekmek siyez falan mi?
Ekmeği kendim yapıyorum ama onu da yapıp buzluga attım sabahları çıkartıp veriyorum. Öğlen ve akşam hangi ekmeği bulursak. Dışardaysak ne varsa🙈 sadece uno vs gibi paketli ekmek vermiyorum o kadar.

Kuzenimin kızı da çikolata bile yemezdi tiksinirdi tatlıdan senin minnoka sevmiyor desene uyyy keşke bende sevmesem 😳
Ben de doğum yapana kadar tatlı sevmezdim. Hala daha ben de pekmez bal kuru meyve ve meyve özleri falan yemem öyle çok şekerli şeyleri🙈 herhalde bana çekti ama en azından pekmez yiyeydi iyiydi 😁

66 doğumlu 57 yaşında. Aslında dizleri sorunlu, ellerinde sinir sıkışması da var. Bakalım nasıl olacak, ben 8-12:30 çalışacağım yarım gün yani. Tam gün bakamazdı da bunu bir deneyeceğiz bakalım olmazsa kısmını düşünmek istemiyorum😞 işimi de bırakmak istemiyorum şu ekonomik şartlarda

vallahi canım bende yakın olsa o şekilde yapardım ama uzak :(
biraz ele avuca gelene kadar idare eder sonra yoluna girer zaten
kaybetmek bende istemiyorum mevcut yerim güzel tekrar farklı bir yere başlamak sıfırdan başlamak şartlarımı kaybetmek zor
inşallah herşey güzel olur
annemde 62 li ama dediğin gb hastalıkları var

Zümra da bi kaç gündür çok fena gündüzleri hep kucakta gezmek istiyo asla oturmak İstemi’yi atakları bükmüyor direniyor 🙈 ayakta duracak bi de çok mutlu oluyo alkış yapıyo . Tek elle yapıom her işi ya. Sizlerde durum ne

güneş sürekli yürütülmek istiyordu yürüteçi sevdi bu ara kullanıyor kuzu
sürekli kucağımda benimde oyuncaklarla oyalamaya çalışıyorum
bende alıştım tek elle yapmaya ama kollar bel sırt heryerim ağrıyor

Ben de doğum yapana kadar tatlı sevmezdim. Hala daha ben de pekmez bal kuru meyve ve meyve özleri falan yemem öyle çok şekerli şeyleri🙈 herhalde bana çekti ama en azından pekmez yiyeydi iyiydi 😁
Meyve suyu falan veriyorsan onların içine azcık koysan öyledemi anlıyor

Kuzum bırakıp kendine zaman ayırmak çok iyi geliyo. Bn de haftasonları iki üç haftada bir gün eşime bırakıyorum bazen büyük kızla dolaşıyoruz bazen arkadaşlarımla görüşüyorum fln çok iyi geliyo. 2saat bile yeniliyor beni. Hatta geçende giyindim fln çıkcam eşim diyo ki ne zamandır böyle gormemistim😂 kızım fln anneee çok güzel oldun özlemişim bu halini diyo 😂
gerçekten çok iyi geliyormuş kuzum ya
bende eşime bırakıp artık kendime vakit ayıracağım
vay vay sahalara döndüm deseydin :D

Yaaa ne kadar tatlısınız, topiğinizden çıkamıyorum oku oku gülümseyerek yüzüm ağrıdı. Ben 2023 Ağustos annesi olacağım nasipse, bir doğum korkusudur gelip gidiyor arada kalbimi yokluyor. Biraz rahatlarım belki diye sizlere bakınmaya girdim, doğum sayfalarını bulamadım bile. Biraz pozitif doğum hikayelerinden bahsedebilecek ya da direkt içimi biraz ferahlatacak tavsiyelerde bulunabilecek anneler varsa çookk memnuniyetle dinlerim. Allah hiçbirinizin kucağından evladınızı eksik etmesin, sağlıkla yaşayın bir ömür inşallah. 💖

bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
şöyleki normal doğumda sezeryan doğumda yaşadım
istemsizce düşünüyorsun nasıl olacak nasıl bitecek hangisi daha iyi olacak diye ama son ana kadar herşey nasıl gitmesi gerekiyor ise o şekilde gidiyor
sen içini ferah et şu zamanların tadını çıkart bol bol uyu dinlen :)

1FED4D98-AFB8-4ADB-AFB5-7C7DDF657FCE.webp
Bugunun kahvaltisi
Elmali yulaf (pekmezli)
1/4 avokado
1/2 zeytin
1 pankek
Yarisi yerse ne ala 😅

Ekmeği kendim yapıyorum ama onu da yapıp buzluga attım sabahları çıkartıp veriyorum. Öğlen ve akşam hangi ekmeği bulursak. Dışardaysak ne varsa🙈 sadece uno vs gibi paketli ekmek vermiyorum o kadar.
Ekmegi nasi yapiyosun tarif var mi, ben de yapmayi dusunuyorum ama taş gibi olur diye cesaret edemedim 🤣

Bende öyleydim inanki ikisini de düşünüp korkuyordum. İlk kalkış evet zor ama inan dayanabilirsin. Sezeryan sonrası ne kadar çok yürüyüş yaparsan o kadar çabuk iyileşip ayağa kalkıyorsun. Uyuşmama gibi bişey söz konusu değil ay sen derinlere inmişsin🤭
Ben düşünmekten delirdim herhalde ya 😁 Ama biraz ferahladım en azından çok yeni bir deneyim yaşamış anneden böyle duyunca dayanılabilir geldi. Teşekkür ederim. 🥺

Amaaann ne korkcan beee😀😀 oda herşey bitiyo geçiyo sen bebeğinı düşünerek giriceksin ama sana tavsiye sezaryende normal doğumda neoluyo ne bitiyo falan öğrenme ben hicbirşey sormadımm ve öyle girdim o gidiş o gidiş millet sorardı bana korkmuyormusun yoo dedim 😁😁😁 hiçte girmemişim ameliyata kızımı düşünerek girdim ve herşey geçti bitti hiçbirşey anlamıyosun bile rabbim kucağına sağlıcakla nasip etsin🤲🤲

Herkese motive ederdim burda hapşurduğunuz gibi doğurasınızz bi girip bi çıkacağınız ne var diyodum hehehehe burdakilerde diyodu ne rahatsın diye görende 3 tane bebe doğurdum sanıyodu :KK70: şimdi bunları düşünme hamileliğin tadinıçıkarr 🥰 benim çok rahat geçmiştiuzat ayağını ac tv yi kuruyemişleri all ye bebede kilo alır hem 😁
Bende millet sorunca kuyruğu dik tutuyorum hehehehe 😁 Aslında 2 3 gün öncesine kadar korkmuyordum, densiz kuzenim gelip beni afedersiniz kıçıma kadar kestiler deyince bende film koptu ya. Galiba gerçekten düşünmeyi bırakmam lazım, nasılsa bir şekilde çıkacak. 🤣

• Komik
Reactions: Jou
bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
şöyleki normal doğumda sezeryan doğumda yaşadım
istemsizce düşünüyorsun nasıl olacak nasıl bitecek hangisi daha iyi olacak diye ama son ana kadar herşey nasıl gitmesi gerekiyor ise o şekilde gidiyor
sen içini ferah et şu zamanların tadını çıkart bol bol uyu dinlen :)
Amiinn çok teşekkür ederim 💖 Evet bir anda bu konuyu düşünürken buluyorum kendimi, bebek nasıl isterse öyle geliyor onu da biliyorum da işte kontrol dürtüm körelmiyor hiç. 😁 Ah bir uyuyabilsem, hepsi uyuyamamaktan. 🤭

Bende millet sorunca kuyruğu dik tutuyorum hehehehe 😁 Aslında 2 3 gün öncesine kadar korkmuyordum, densiz kuzenim gelip beni afedersiniz kıçıma kadar kestiler deyince bende film koptu ya. Galiba gerçekten düşünmeyi bırakmam lazım, nasılsa bir şekilde çıkacak. 🤣
O kuzenine söylee ben kesecem onun totosunuu saçmalamış oda 😁😁😁😁

Amiinn çok teşekkür ederim 💖 Evet bir anda bu konuyu düşünürken buluyorum kendimi, bebek nasıl isterse öyle geliyor onu da biliyorum da işte kontrol dürtüm körelmiyor hiç. 😁 Ah bir uyuyabilsem, hepsi uyuyamamaktan. 🤭

ay evet uyuyamıyor insan herşey gönlünce olsun canım
zaman çok çabuk geçiyor
hamileyken biran önce zaman geçse kucağıma alsam diyordum bak 9 aylık bir cadı oldu :)

Back
X