• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
O kuzenine söylee ben kesecem onun totosunuu saçmalamış oda 😁😁😁😁

aman herkes bir olacak diye birşey yok canım ya F fistiklihanim
sezeryanda bana da dediler uyuşmadı hissettim felan korkuttular inan o kadar güzel geçtiki hiçbirşey hissetmedim
kolay geçeceğini düşün boşuna keyfini kaçırma bu güzel günlerin tadını çıkar

Kızlar 9. Ayda aşı var mıydı? Ne aşısı bu bir de bunu istersek 1 yaşında mı yaptırıyorduk? Siz ne yaptınız ya da yapacaksınız?

Kızlar 9. Ayda aşı var mıydı? Ne aşısı bu bir de bunu istersek 1 yaşında mı yaptırıyorduk? Siz ne yaptınız ya da yapacaksınız?
Var kuzum kızamıkcık aşısı ben yaptiricam ama yaptirmayanda var bilmiyorum umarim dogru karar vermisimdir

Dünkü haşladığım brokoli, Brüksel lahanası falan filan biraz da şehriye haşlayıp yoğurtla karıştırdım. Üzerine birazda zeytinyağını gezdirdim. Çocuğuma nazar değdirdim yaw azcık yedi 😳😁

IMG_20230302_121048.jpg

ay evet uyuyamıyor insan herşey gönlünce olsun canım
zaman çok çabuk geçiyor
hamileyken biran önce zaman geçse kucağıma alsam diyordum bak 9 aylık bir cadı oldu :)
Ay yerim ben o cadıyı, bende bir cadı bekliyorum. Gerçekten hayallerimin ötesinde bir durum. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın. 💓💓💓

aman herkes bir olacak diye birşey yok canım ya F fistiklihanim
sezeryanda bana da dediler uyuşmadı hissettim felan korkuttular inan o kadar güzel geçtiki hiçbirşey hissetmedim
kolay geçeceğini düşün boşuna keyfini kaçırma bu güzel günlerin tadını çıkar
Gerçekten hepinize çok teşekkür ederim o kadar ferahladı ki içim. Onlarca kişi olumlu konuştu işte tek bi kişi totomu kestiler deyince benim korku balonu şişti hemen. Kimseyi dinlemicem artık, bende doğurup gelicem buraya yazıcam hapşurur gibi doğurdum ablalarım diye. 😁

Back
X