• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canlar oto koltuğu alacağız baby2go düşünüyorum hem eski bi marka köklü hem d yorumlar trendyoldan çok iyi

Ben bunu aldım canım. Ablam besafe önermişti. 6 bin çok geldi açıkçası. Sahibindene baktım 2. Ellere. Hep kırık ya da eksik aparatlı. Çok anlamadığım için kesin bozuk gelir şansıma diye oradan almadım. Bir de bu önemli bir ürün. Kaza anı Allah korusun ama kendimden önce çocuğum gelir. Alman malı oldupu için özellikle güvendim. Çok da araştırdım. Kullanan herkes de memnun kalmış. Çocuğu olan arkadaşlara da incelettim. Onlar da çok beğendi. O yüzden rahatça öneriyorum. 😊

Ne güzel kuzum aldınızmı
Yok kuzum almadık
Tam takılacam birsey çıkıyorduu busefer takılcaktım bekledim yarısma olcak ama olmadı keşke başlasa

Aynen keşke başlasa ne güzel olur
Kiz cok zevkli oluyor ben önce bi kudurtuyorum izliyorum bide nezaman alcak diye bekliom sonra lafimi pat soyluyorum inanki ozaman surat ifadeleri cok hosuma gidiyor 🤣🤣 sende yap iyilikten anlamayana müstahak bende sen gibiydim beni yogura yogura bu hale getirdiler 😆 ben herkes iyi olsun diye kimseyi kıskanmadan insan gibi davranırken baktim gordum kimse benim olmami istemiyor bana öyle gelene daha beter gidiyorum aradada paylasiyorum gözü olanin gözü çıksın diye 😄ustelik bunlar benim en en en yakinlarim arkadaslarimda degil 😌

Ahahaha bakalım artık devam ederse bişiler derim umarım
Yürüteci asla tavsiye etmiyorum ben cok pismanim azar azar bindirdigim halde parmak uclarina basiyor simdi normalde biz desteklerken tabaniyla basiyordu aldim depoya fırlattim bidaha kullanmam. Zıp zıp alicaktim ama bizim tavanlar asma tavan kapiya cita takilcak yerde yok almadik o yuzden bide artik bahar geldi ben parka cikarma taraftariyim temiz hava yesillik cok iyi geliyor toprakla oynatmak enerjisini attırmak eve tıkılı kalmamak en guzeli eskiden diyordum aman mikrop kapmasin aman ona degmesin ama gelisimi icin en sagliklisi kalabalik ve doğa icinde olmasi en azindan bizim icin cunku biz evde iki kisiyiz dört duvarda sıkıştık kaldik resmen
AMa normalde parmak uçlarıyla yürümüyor mu çoğu bebişler ben öyle biliyordum. Zaten benim ki artık istemiyor bağımsızlığını ilan etti :)

Yok kuzum almadık

Aynen keşke başlasa ne güzel olur

Ahahaha bakalım artık devam ederse bişiler derim umarım

AMa normalde parmak uçlarıyla yürümüyor mu çoğu bebişler ben öyle biliyordum. Zaten benim ki artık istemiyor bağımsızlığını ilan etti :)
Biz dağılmışız len devam ediyormuş😳

Şakayla "O ne kız öyle aynaya bakar gibi. Başka bi model kestireydin ya" derdim. Inceden sok lafını. Aldığim bi seyi baskasinda gorsem bilr hevesim kaçar bi de gorustugun birisinin bile isteye alması hepten sinir bozucu. Tatlım onu giyecegin zamam haber ver de ayni gun ikiz gibi gezmeyelim fln de de anlasın bari 😒
Ahahaha aslında attığında neden birşey demedim diye kızıyorum kendime. Çok güzel olmuş dedim o şaşkınlıkla sadece
Topik duruyor kuzum biz dağıldık sadece🤣 heyecan gidi nerde 30 bin adım yaptığım gunler🤣

Yaaa havalar ısısında yine toplanalım Jou Jou da gelir
Buradan değil :) arkadaşın biri nelerle uğraşıyorum asosyalim yaw:)

Yuruteci varsa gerek yok canım yurutecle zaten enerjisini atiyodur hem de oyalaniyordur. Yurutec yan basmalarına sebep oluyormuş ama ona fikkat edersin. Doktoruna da danış mutlaka.

Jou sensin di mi kızz? Ev sahibine sorun canım izin verir belki. Evet ya fiyati tuzlu ama simdiye kadar aldigim en güzel en faydali şey olabilir, hakkını veriyor kesinlikle. Çok mutlu 😍🤩

Kızlar bir de bugun kafa koruma yastigi siparis ettim. Kizim bi yerlere tutunup kalkmaya basladi bugun düştü içim gitti. Evin çogu yeri

Ahahaha aslında attığında neden birşey demedim diye kızıyorum kendime. Çok güzel olmuş dedim o şaşkınlıkla sadece

Yaaa havalar ısısında yine toplanalım Jou Jou da gelir

Buradan değil :) arkadaşın biri nelerle uğraşıyorum asosyalim yaw:)
Gelirimmm🙈🙈

• Komik
Reactions: Jou
Minnokun uyuması 😂
IMG_20230303_224407.webp

Yuruteci varsa gerek yok canım yurutecle zaten enerjisini atiyodur hem de oyalaniyordur. Yurutec yan basmalarına sebep oluyormuş ama ona fikkat edersin. Doktoruna da danış mutlaka.

Jou sensin di mi kızz? Ev sahibine sorun canım izin verir belki. Evet ya fiyati tuzlu ama simdiye kadar aldigim en güzel en faydali şey olabilir, hakkını veriyor kesinlikle. Çok mutlu 😍🤩

Kızlar bir de bugun kafa koruma yastigi siparis ettim. Kizim bi yerlere tutunup kalkmaya basladi bugun düştü içim gitti. Evin çogu yeri fayans Allah korusun. Belki düşünenleriniz vardır fotosunu bırakıyorum.
Kiz cok sirin bu 🤣 benim ikitane almam lazim önede taksam olcak direk yüz üstü dusuyoruz biz ..
Mikrop önemli değil yeterki virüs kapmasınlar. Benim kız daha az önce terliğimin altını yalıyodu 😂
YErim ya bunlari cok tatlilar 🤭

Kızlar bir de bugun kafa koruma yastigi siparis ettim. Kizim bi yerlere tutunup kalkmaya basladi bugun düştü içim gitti. Evin çogu yeri fayans Allah korusun. Belki düşünenleriniz vardır fotosunu bırakıyorum.
Melek kanadı diye de geçiyor. Gerçekten çok güzel bir ürün. Babyjeminkinde önde kemeri de var kolları düşmesin diye. 😊

Back
X