• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
canım çok geçmiş olsun. ben de seni merak etmiştim, yoktun uzun süredir. bizimki de bi 10 gün bikaç kaşıktan fazla yemedi. 200gr verdi 10gunde. ben hep çatalla ezip veriyodum. sıkılmış sanırım. başka şekillerde verdim mücver köfte vs. ısıracağı şekilde olunca yedi. mesela avokadoyu ezince yemiyor, parça verince yiyor. o dokudan hoşlanmıyor heralde. yulafa elmaya peynire pirince filan öğürüyo hala. bi de kesinlikle damak tatları var. kuru köfteyi yemiyor, izmir köfteyi yiyor mesela 😒 bazen yoğurdu bile yemiyor, önüne koyuyorum her yerini yoğurt yapıyor ama o şekilde ağzını açıyor sadece. farklı farklı şekillerde dene sen de, illaki alışacak.
bir de balık denesene. sarıkanat veriyorum ben, çok seviyor balığı ilginç.
Denemeye çalışıyorum bakalım bulacağız inşallah😌 olmadıkça modum düşüyor yediklerini verme eğilimine giriyorum. Balık kendim hiç yiyemiyorum yani ayıklayamam bile büyük balık somon alıp denemeyi düşünüyorum ama daha kıymadan sonra. Kıyma severse belki köfte de yer. Ben baya gerideyim yani daha yumurta sarısı yoğurt dışına çıkamadım biraz benden de kaynaklı galiba diye düşünüyorum

Bende sevmem kızlar ilk defa karşılaştım bu durumla ve çok rahatsızım yani bu ilk değil. Altın kolye taktım diye bir kaç gün sonra bana oturmaya eşofmanın üzerine şu kalın altın setler var ya onu takıp gelmişti:) evde birşey aldığımı görüp eşine hemen aldırması, adanaya kışın gittim diye 15 yıldır evli olup asla kışın memleketine gitmeyen kadın haftasına bilet alıp gitti bunu eşide söylüyor senden görüp hep istiyor diye. falan ve daha bir sürü saçma sapan şeyler. En yakın arkadaşım deyip evime alıp bana böyle saçma sapan hareketlerde bulunması irrite oluyor insan ya. Elbet gelir bana ikiz gibi olmuş diyeceğim valla bir laf söylemekte fayda var sanırım :) ama bundan sonra nasıl davranacağımı bilmiyorum.
Sok kız lafını alttan alttan onlar o dilden anlıyor 🤩

Kızlar selam ne öğrüyonuz 🤭

Bgn kızıma sipariş verdigim tavana asmalı zıpzıpım geldi. Ayyyyy yok böyle bir şey. Alın aldırınnn. Kızım tek kelimeyle ba-yıl-dı. :spor:Abartısız 1 saat zıplamıştır. Şimdi sızdı 🙂 bu gece rahat bir uyku çekmeyi umut ediyorum :KK36:

Yaaa bende onu düşündüm şimdi ama emeklediği için etrafı keşfetmeye çok meraklı, yürüteçte, hiç bir yerde durmuyor geç mi kaldım acaba

Kızlar selam ne öğrüyonuz 🤭

Bgn kızıma sipariş verdigim tavana asmalı zıpzıpım geldi. Ayyyyy yok böyle bir şey. Alın aldırınnn. Kızım tek kelimeyle ba-yıl-dı. :spor:Abartısız 1 saat zıplamıştır. Şimdi sızdı 🙂 bu gece rahat bir uyku çekmeyi umut ediyorum :KK36:
Ayy bende istiyodum 1 ay önce baktık ama çok pahalı bide kiradayız tavanada takamayız bile 😒 ev kendim olsa neler alırdım ilk işim o olurdu

Back
X