• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar demir ilacı lekesini nasıl çıkarıyorsunuz? Demir ilacını veriyorum elini kolunu ağzına götürünce ortalık simsiyah 🤪 sıradan kıyafetlere aman olsun boşver dedim ama bgn çok güzel ve kaliteli bir kıyafetini demir ilacı yaptı sinir oldum 😁 kardeşi giyecek daha bunları insallah😀

Şaplatırım totosunu ahahahahaha benim kızda öyle yapıyo ama ağrır bacak beli diye bozuyorum düz ediyorum busefer bagırıyo sinirleniyo bana :KK70: pijama waikikidenmi ona benzer kızımdada var
Ahaha bende bozuyorum hemen canım. Aynen pijamaları LCW dan:)

• Muhteşem
Reactions: Jou
  • Muhteşem
Evett ben heryemeğe nane katarım lezsettli oluyo bi bulgur pilava hele 😁 ama maşaallahh bi kaka etti baharat icinde 😁

Ahahaha nane ben hiç kullanmadım beliste deneyeyim bakalım genelde Dereotu yada maydanoz kullanırım

• Beğen
kOnusmada oyle,gec konusan ailelerin cocuklarida gec konusuyo.5 yasinda hala konusamayan cocuklar biliyorum ama sonra konusuyolar tabi,hep genetik
Ayy oda cok geç kız allah korusun ben erken konuşsun istiyorum 🤣

Canlar selamlar! Hemen yazayım dedim e bebekte oto koltuğu indirimi var . Online da değil mağazadan alınca prego marka 360 dönebilen isofix bağlantılı yatar pozisyonlu . Çok satılan ve memnun kalınan bi ürün. Nette 3000 ama mağazadan alırsanız 2400
Biz aldık bugün . Düşünen olursa yazayım dedim

Back
X