Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şaplatırım totosunu ahahahahaha benim kızda öyle yapıyo ama ağrır bacak beli diye bozuyorum düz ediyorum busefer bagırıyo sinirleniyo bana pijama waikikidenmi ona benzer kızımdada var
Kızlar demir ilacı lekesini nasıl çıkarıyorsunuz? Demir ilacını veriyorum elini kolunu ağzına götürünce ortalık simsiyah sıradan kıyafetlere aman olsun boşver dedim ama bgn çok güzel ve kaliteli bir kıyafetini demir ilacı yaptı sinir oldum kardeşi giyecek daha bunları insallah
Şaplatırım totosunu ahahahahaha benim kızda öyle yapıyo ama ağrır bacak beli diye bozuyorum düz ediyorum busefer bagırıyo sinirleniyo bana pijama waikikidenmi ona benzer kızımdada var
Canlar selamlar! Hemen yazayım dedim e bebekte oto koltuğu indirimi var . Online da değil mağazadan alınca prego marka 360 dönebilen isofix bağlantılı yatar pozisyonlu . Çok satılan ve memnun kalınan bi ürün. Nette 3000 ama mağazadan alırsanız 2400
Biz aldık bugün . Düşünen olursa yazayım dedim