Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar demir ilacı lekesini nasıl çıkarıyorsunuz? Demir ilacını veriyorum elini kolunu ağzına götürünce ortalık simsiyah sıradan kıyafetlere aman olsun boşver dedim ama bgn çok güzel ve kaliteli bir kıyafetini demir ilacı yaptı sinir oldum kardeşi giyecek daha bunları insallah
isim mi değiştirdin kızzz
Aynı annem gibi konuştun kız sorma psikolojim bitik sürekli hamile gibi hissediyorum ve malum son zamanların deprem stresi İstanbul da olduğum için aşırı tedirginim bide kiraya çıktık kızlar 9 bine ya şaka gibi kafayı yiyoruz
Bir tuhaflar tavuk satıcısı birde bunlar nasıl bulamazlar anlamadım Arkadaşına söylemiş eşim bulurum demiş bakalım haber bekliyoruz.. Fethiye gibi yerde köy tavuğu bulamamak ne demek ya Ankara da kasap 3. Gün getirmişti
Bir tuhaflar tavuk satıcısı birde bunlar nasıl bulamazlar anlamadım Arkadaşına söylemiş eşim bulurum demiş bakalım haber bekliyoruz.. Fethiye gibi yerde köy tavuğu bulamamak ne demek ya Ankara da kasap 3. Gün getirmişti
Hahahahahahaha eveett bide köyde fethiyede şaşırılacak iş yazlıktayız keşanda nese erikliden dönüyoruz yazlık evimize tavuk alalım erikliden dedik anaaaaa geldiği gün bitmiş tavuklar millet mangal peşinde tabii ev aç geldik
Bende bu akşam yoğurt çorbası, bulgur pilavı ve taze fasülye verdim. Yoğurt çorbasına bayılıyor. Öğlen de bulgurla patates yedi. Ve bgn 3. dişimizde patladı bu gece uyku yok bana
Bende bu akşam yoğurt çorbası, bulgur pilavı ve taze fasülye verdim. Yoğurt çorbasına bayılıyor. Öğlen de bulgurla patates yedi. Ve bgn 3. dişimizde patladı bu gece uyku yok bana
isim mi değiştirdin kızzz
Aynı annem gibi konuştun kız sorma psikolojim bitik sürekli hamile gibi hissediyorum ve malum son zamanların deprem stresi İstanbul da olduğum için aşırı tedirginim bide kiraya çıktık kızlar 9 bine ya şaka gibi kafayı yiyoruz
Ay yaaa bizde de 2 haftadır. Bebeği uyutup yatağına yatırıyorum. Hopppp 15 dk sonra ağlayarak uyanıyor sonra yanına yatıyorum emziriyorum dönüyoruz söyleniyoruz bir süre sonra ya uyuya kalıyoruz ya da oturuyoruz