• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar demir ilacı lekesini nasıl çıkarıyorsunuz? Demir ilacını veriyorum elini kolunu ağzına götürünce ortalık simsiyah 🤪 sıradan kıyafetlere aman olsun boşver dedim ama bgn çok güzel ve kaliteli bir kıyafetini demir ilacı yaptı sinir oldum 😁 kardeşi giyecek daha bunları insallah😀
Ben ocean microfer kullanıyorum canım bizim demir ilacı beyaz renk 😌 aksini düşünemiyorum illaki sürüyor biyerlerine

Ooo 9bucuk kilooo laaaa nerdesinn gunlerdir unuttun hepten bizi iyiki bebe dogurdun😁😁
isim mi değiştirdin kızzz 😂😂
Aynı annem gibi konuştun 😂😂😂kız sorma psikolojim bitik sürekli hamile gibi hissediyorum ve malum son zamanların deprem stresi İstanbul da olduğum için aşırı tedirginim bide kiraya çıktık kızlar 9 bine ya şaka gibi kafayı yiyoruz 🙄

Bak şinii unutanıda ayar oluyorum yaa demekki önemsememişki unutuyolarr
Bir tuhaflar tavuk satıcısı birde bunlar nasıl bulamazlar anlamadım 😣 Arkadaşına söylemiş eşim bulurum demiş bakalım haber bekliyoruz.. Fethiye gibi yerde köy tavuğu bulamamak ne demek ya 🤣 Ankara da kasap 3. Gün getirmişti 🙈

• Komik
Reactions: Jou
Bir tuhaflar tavuk satıcısı birde bunlar nasıl bulamazlar anlamadım 😣 Arkadaşına söylemiş eşim bulurum demiş bakalım haber bekliyoruz.. Fethiye gibi yerde köy tavuğu bulamamak ne demek ya 🤣 Ankara da kasap 3. Gün getirmişti 🙈
Hahahahahahaha eveett bide köyde fethiyede şaşırılacak iş yazlıktayız keşanda nese erikliden dönüyoruz yazlık evimize tavuk alalım erikliden dedik anaaaaa geldiği gün bitmiş tavuklar millet mangal peşinde tabii ev aç geldik 😁😁😁😁

Bende bu akşam yoğurt çorbası, bulgur pilavı ve taze fasülye verdim. Yoğurt çorbasına bayılıyor. Öğlen de bulgurla patates yedi. Ve bgn 3. dişimizde patladı bu gece uyku yok bana 😁
Taze fasulyeyi bende vermem lazım iyi aklıma soktun😁afiyet olsunn minnokaaaa

isim mi değiştirdin kızzz 😂😂
Aynı annem gibi konuştun 😂😂😂kız sorma psikolojim bitik sürekli hamile gibi hissediyorum ve malum son zamanların deprem stresi İstanbul da olduğum için aşırı tedirginim bide kiraya çıktık kızlar 9 bine ya şaka gibi kafayı yiyoruz 🙄
O bizide bozduu zaten deprem🥺
Istanulun neresinde peki

Şu köşede ağlayabilir miyim. Çok uykum var ama belisin totosu yerinde durmuyor sürekli dönüp duruyor. Sonra emziğini düşürüp ağlıyor :cry:
Ay yaaa bizde de 2 haftadır. Bebeği uyutup yatağına yatırıyorum. Hopppp 15 dk sonra ağlayarak uyanıyor sonra yanına yatıyorum emziriyorum dönüyoruz söyleniyoruz bir süre sonra ya uyuya kalıyoruz ya da oturuyoruz 🙈

Back
X