• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Biz 7.ayda başladık 7.ve 12.aydan sonra 2doz nimenrix 10ve 13.ayda beksero . Toplamda 4doz olacak. Acaba ilk nimenrix ile başlattı diye mi beksero 2doz oldu. Çünkü fazla aşı olsun istemiyorum sayıyı az tutacak şekilde planlıcam demişti 🤷
Nimenrix ile bexsero arasında bağ yok diye biliyorum. İkiside farklı türe etki ediyor. İlk defa 1 yaş altı 2 doz duydum.
Mesela bizim takvim şöyle;
Bexsero 7-9-15. Ay (3doz)
Nimenrix 13. Ay (tek doz)

Sende azar azar verirsin ben veridm bakalımm bugün kan alcaklar birşey oldumu olmadıysa artarım.biraz ondan denedim ama ins birşeyde çıkmaz ya çıkarsa diyorum kendi kendime
Çıkmaz sanırım kan değerine etki ediyor mu ki hemencecik.. Seçenek olur en azından bakliyat bizim için. Güzelce çıksın minnoşun değerleri 🙏

• Beğen
Reactions: Jou
Açıkcası piyasadaki en iyi supurge bana göre hali koltuk yatak yıkama en ufacik detaylar icin degisik aparat vakum özelligi hava arıtma zaten temizligi ciddi anlamda çok çok iyi yapıyor dövücüsü cok kuvvetli dyson gibi ışıklı toz gösteriyor halı uzerinde kendi gidiyor zorlamaya gerek kalmadan dedigim gibi sadece agır ve su hazneli oldugu icin hazne yıkaması ugrastiriyor kablosu cok uzun degil aslinda ama dyson gibi kablosuz rahatligi yok. Ben memnunum kuzum ozellikle astım hastasi veya alerjik olan insanlara tavsiye edilen bir makina arıtma özelligi oldugundan dolayi
Ayyy şu eskilerden olan her özellik bulunan ihlas makinalarından mı var sende bacım 😁 sulu süpürge çok sabır istiyor. Benim ilk süpürgem suluydu hemen döküp temizlemek lazım. Yoğun çalıştığım için işkence gibiydi 😣

Degismistir muhtemelen canim valla alirsin dedim en garantisi 170i ara sor onlar yol gosterir dedik gerci emzirme parasi cok azmiş ya neye yetcekki o bari cocuklarin 1 aylik bez parasini karsilasa verdikleri ucret 😐
Adı var sadece bu devirde bir şeye yetmez bu kadar para 😔

Ekmek çok sık vermiyorum kendi yediğimiz ekmek 🤭 beyorganikte iyi diye biliyorum. Öz ne🙊

Pirinç unu, irmik ve tarhana og den, yulaf unu, buğday unu, ruşeym, yulaf ezmesi makarna lütfenden, karadut özü wefood dan😂
Karadut özü yani öz derken 🤣 annemde kendi yediğimizden veriyor önüne 🤣
Ya şikayet vara bakınca kafam karışıyor. Hepsi hakkında olumsuz yorum var. Sana gelen ürünlerde sorun olmadı dimi kuzum

Ayyyy murhpy süpersin bende keşke yapabilsem
Yap gitsin yaw bu güzel lezeetlerden mahrum etmeyelim:)
Göresim gelmiyor bacım ama onun yüzünden hoş davrandı da ben mi olmaz dedim 😁
Kv deyince bir ben birde sweetgirlcandy sweetgirlcandy 🤣🤣
Haklısın iyi olsa neden görmeyesin gelmesin. Hala kötü davranma sebeplerini anlamıyorum. Eltim kaynanama kötü davranıyor yok sayıyor kadının gıkı çıkmıyor oğlum iyi olsunda mutlu olsunda çokta önemli değil diyor.
Ay yaaa bizde de 2 haftadır. Bebeği uyutup yatağına yatırıyorum. Hopppp 15 dk sonra ağlayarak uyanıyor sonra yanına yatıyorum emziriyorum dönüyoruz söyleniyoruz bir süre sonra ya uyuya kalıyoruz ya da oturuyoruz 🙈

Sorma ya bir diş çıksaydıda rahaylasaydık yavrum baya çekiyor ya
Nimenrix ile bexsero arasında bağ yok diye biliyorum. İkiside farklı türe etki ediyor. İlk defa 1 yaş altı 2 doz duydum.
Mesela bizim takvim şöyle;
Bexsero 7-9-15. Ay (3doz)
Nimenrix 13. Ay (tek doz)
Bi tek ben yaptırmadım sanırım 😳 12. Ayda yaptıracağım ben 😐
Aaayyy allahımm yaaa kaş göz arasında bi çiceğimi devirdi toprağı heryerde bi güzelde çiçeği mıncırladı çöp oldu😳😳😳😳

Aferim almiramaaa 😍

Sana bir sürprizim var😂 valla tam çözemedim ama doz sayıları değişmiş heralde. 6.aydan önce olursa 4 doz diyor osman gönülal. Ben napcam kafam karıştı 3 doz hesabı yapmıştık çünkü
Ayyy Allah ım yaaaa bu ne böyle zaten anca çözmüştük davayı 🙈 Eee nasıl öğrenilecek doz sayıları 🙈 Sen Ankara’ya gidecek misin yakında doktor için?

Kızlar ya dün öğleden yayla çorbası ile dün akşamdan kalan kıymalı sebze yemeği var bebeğin şimdi yedirebilir miyim acaba? Ertesi gün veren oluyor mu?

Yap gitsin yaw bu güzel lezeetlerden mahrum etmeyelim:)

Haklısın iyi olsa neden görmeyesin gelmesin. Hala kötü davranma sebeplerini anlamıyorum. Eltim kaynanama kötü davranıyor yok sayıyor kadının gıkı çıkmıyor oğlum iyi olsunda mutlu olsunda çokta önemli değil diyor.

Sorma ya bir diş çıksaydıda rahaylasaydık yavrum baya çekiyor ya

Bi tek ben yaptırmadım sanırım 😳 12. Ayda yaptıracağım ben 😐

Aferim almiramaaa 😍
Teyzoştan böyle beklenir zaten😁😁😁😁

Evet aklımda o var. Tahlillerde yüksek çıktı pazartesi doktoru ne diyecek bakalım kesecek mi yoksa devam mı diyecek. Ona göre bestiron alcam. Bide sünger var beyazlatıcı onu aldım gelsin kullancam hemen geçiriyormuş o🤭
Dediğin gibi kesedebilir ya da miktarı azaltabilir. Ay hadi sünger de mi varmış bir yaşıma daha girdim 🙈

Valla kuzum öyle bunaldım ki pazar günü akşam dedim işyerini arayayım gelemiyorum ben diyeyim o kadar bunaldım ki süreçlerden
abla bu hafta işe başladı bakalım şuan için iyi gidiyor umarım 2-3 ay sonra düzen oldu derken tekrar aynı şekilde gündem olmaz
İnşallah rayına oturur şu bakıcı işi.. İşinde güzel çok emek vermişsin kaç senedir.. Birde çalışan insan için tamamen evde olmakta zor oluyor..

Back
X