• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
benimde gelmiyor brokoli çorbası yapmış dün abla ilk başta sevmemiş ama sonra yemiş
kıyma kullanmadım tavuk suyu et suyu offffffffffffffffffffffffffffffffff
İlk başta red ediyorlar illaki.. Dün ilk defa yayla çorbası yaptık. Parka götürdüm yemedi. Akşam annem önüne ekmek koydu. Onu yerken çorbacıda arada götürdü 🙈 Annem arada rüşvet vereceksin diyor 🤣

Kızlar burada tek görüştüğüm ve sık sık birbirimize gidip geldiğimiz bir arkadaşım var. Saçım baya uzamıştı bende değişik kısa bir saç modeli kestirdim. O arkadaşında saçı uzundu ve hiç kestirmeyi düşünmüyordu. Şimdi bana foto atmış aynı saç modelinden gidip kestirmiş 😳 ve ben ne alsam gördüğü zaman hemen gidip eşine aldırıyor çok tuhaf oldum yaw ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum siz olsanız ne yapardınız :))
Kıskanç 🤣 Sinirim bozulurdu ama ne diyeceksin ki.. Bir şey desen sen kıskanç olursun 🙈

Kuzum yeni gördüm ya . Bizde bugün aldık e bebekte indirim vardı prego aldım 🙃 baby2go istiyordum aslinda ama bu daha makul geldi hem de çok memnun kalınan ürünmüş. Hepimize hayırlı olsun ins sever kuzular ☺️
Ben ilk prego ya göz koymuştum. Holmeri görünce daha uygun diye holmer aldım. 😊

Denemeye çalışıyorum bakalım bulacağız inşallah😌 olmadıkça modum düşüyor yediklerini verme eğilimine giriyorum. Balık kendim hiç yiyemiyorum yani ayıklayamam bile büyük balık somon alıp denemeyi düşünüyorum ama daha kıymadan sonra. Kıyma severse belki köfte de yer. Ben baya gerideyim yani daha yumurta sarısı yoğurt dışına çıkamadım biraz benden de kaynaklı galiba diye düşünüyorum
Kıymayı kesin dene kuzum inşallah sever 🙏 Bende çok farklı şeyler vermedim daha benden de kaynaklı oluyor tabi.. Birlikte sofraya oturun mutlaka..

Yuruteci varsa gerek yok canım yurutecle zaten enerjisini atiyodur hem de oyalaniyordur. Yurutec yan basmalarına sebep oluyormuş ama ona fikkat edersin. Doktoruna da danış mutlaka.

Jou sensin di mi kızz? Ev sahibine sorun canım izin verir belki. Evet ya fiyati tuzlu ama simdiye kadar aldigim en güzel en faydali şey olabilir, hakkını veriyor kesinlikle. Çok mutlu 😍🤩

Kızlar bir de bugun kafa koruma yastigi siparis ettim. Kizim bi yerlere tutunup kalkmaya basladi bugun düştü içim gitti. Evin çogu yeri fayans Allah korusun. Belki düşünenleriniz vardır fotosunu bırakıyorum.
Melek kanadı dedikler dimi bende düşünüyorum bundan memnun musun deneyebildin mi?

Canlar selamlar! Hemen yazayım dedim e bebekte oto koltuğu indirimi var . Online da değil mağazadan alınca prego marka 360 dönebilen isofix bağlantılı yatar pozisyonlu . Çok satılan ve memnun kalınan bi ürün. Nette 3000 ama mağazadan alırsanız 2400
Biz aldık bugün . Düşünen olursa yazayım dedim
Hayırlı uğurlu olsun boncuğum güle güle kullansın minnoş 😍

Ayy kızlar ne zamandır buraya bakma fırsatım olmadı nabersiniz bebeler nasıl benimki hala emekleyemiyor diş filan da yok ortada 9,5 kilo yeryüzünde ne varsa yemek istiyor :)
Bizde de diş yok, emekleme yok karın üstü durmayı çok sevmiyor solucanımsı hareket ediyor bir şekilde hareket ediyor 🤣 Ne bulursa illa ağzına alıcak 😁
Bu arada nerelerden kız sennnn

Back
X