• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Cok guzel oldu yektoşunn anasuuu napiiyinn hoşgeldiiinnn🥲🥲🥲 özletttuuunnnn
İyiyim kuzu nolsun Yekta yerinde durmuyor yorucu zamanlar başladı sanırım emeklemeden ileri taşıdı olayı tutunup kalkıyor sürekli bi kaza olmasın diye peşinde geziyorum 😒

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Çok sinir bozucu ya 🙈 Bir şey ima etsen alınacak birisi mi? Çokta görüşüyoruz demiştin dimi?
Gelince yanıma ima ederim haftaiçi geliyor bakalım :)
Evet kuzum bexsero mu olcak Belis sen doktora sor olmadı.
Hangisi onun için en iyisisiyse doktora da sorarım bakalım
Kuzum sakın burda olduğunu söyleme o da gelir walla aramıza 😂🙈
Kız söyler miyim :))))

Ispanak mücver, bebe bisküvi, ceviz, tahin pekmez, çilek ve ıhlamur 🤗 sweetgirlcandy sweetgirlcandy Jou Jou 1mrw 1mrw Lumix Lumix simin55 simin55 Dreamgirls Dreamgirls Boncuk000 Boncuk000 daha etiketlemediğim arkadaşlar kahvaltı neredeeeee :=))
IMG-20230305-WA0000.jpg

İyiyim kuzu nolsun Yekta yerinde durmuyor yorucu zamanlar başladı sanırım emeklemeden ileri taşıdı olayı tutunup kalkıyor sürekli bi kaza olmasın diye peşinde geziyorum 😒
Ayy dogru benimkide öyleee dün çiçeğimi mıncırladı çop oldu😂😂 kaş göz arasinda

Ohhh masallah kız siz Jou Jou ile ikiniz masallah tabaklar hep şahane oluyor 😍 biz dişten dolayı gece uyumadık anca uyandık uykumuz kaydı🤦‍♀️ şimdi patatesli omlet yapacağım yanına da labne peynir veririm peynire de ceviz rendelerim tmm 😁
Ooooo patatesli omlet bendemi yapsam diyordum heheheheh pişti olduk 😂 sagol canım😘♥️

Onu ben yapmıyorum iste 😂😂😂 yaa bide emziriyorum pek istemiyo sonra bosuna yapmış oluyorum busaatte 11 i anca buluyo yedirmej
Emzirmenin avantajları işte :)
Ohh mis gibi görünüyor biz daha yataktayiz gece cok geç yattı birazdan hazirlarim kuzum bide kvlerdeyim amcası askere gitti dün o yuzden biraz öğünlerimiz gecikiyor 😇
Bizde geciksek keşke 7de ayakta minnok kalk hazırla diyor geciksin ağlamaya başlıyor. Gece mama falan yemeyince tabi sabaha kadar baya acıkıyor.
Ohhh masallah kız siz Jou Jou ile ikiniz masallah tabaklar hep şahane oluyor 😍 biz dişten dolayı gece uyumadık anca uyandık uykumuz kaydı🤦‍♀️ şimdi patatesli omlet yapacağım yanına da labne peynir veririm peynire de ceviz rendelerim tmm 😁
Oo benimde en sevdiğim ondan yapacaktım Hergün yumurta bıktı çocuk değişik bişi yapim bende dedim. Fotoları bekliyoruz ozaman:)

Ooooo patatesli omlet bendemi yapsam diyordum heheheheh pişti olduk 😂 sagol canım😘♥️
Aynen yap kız çok seviyorlar. Bir de ben patatesi minik minik doğrayıp once çıkmazdık suda pişirip öyle yağ ekliyorum çok yumuşak oluyor. 😍
Emzirmenin avantajları işte :)

Bizde geciksek keşke 7de ayakta minnok kalk hazırla diyor geciksin ağlamaya başlıyor. Gece mama falan yemeyince tabi sabaha kadar baya acıkıyor.

Oo benimde en sevdiğim ondan yapacaktım Hergün yumurta bıktı çocuk değişik bişi yapim bende dedim. Fotoları bekliyoruz ozaman:)
Kız ocaktan sofraya zor yetiştirdim valla foto cekemedim 🙈 bir de ben kendi tabağımla kiziminkini bir tutuyorum sizinki gibi güzel görünmüyor bizimki 😂

Aynen yap kız çok seviyorlar. Bir de ben patatesi minik minik doğrayıp once çıkmazdık suda pişirip öyle yağ ekliyorum çok yumuşak oluyor. 😍

Kız ocaktan sofraya zor yetiştirdim valla foto cekemedim 🙈 bir de ben kendi tabağımla kiziminkini bir tutuyorum sizinki gibi güzel görünmüyor bizimki 😂

Olsun görüntü önemli değil kuzum yarasın minnoka

Kııaaazzzzzz bende öyle ettimm

Amaaaann niye güzel görüncek maksatt paylaşmakk😘

Back
X