• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Haşlanmış patatesli yumurta

Patates haşlandı
Yumurta sarısı
Pişmiş Yogurt suyu ve yoğurt
Nane
Tuz
Tereyag

Görüntüsüne bakmayın ama şahane oldu tabağı hüüpledii🤩🤩🤤🤤

20230305_111113.webp

Canım neyle sildiniz? Bebekle ilgili her şeyi makinada yıkayasım var. Oto koltuk falan da dahil 😂😂😂
Bende aynı senin gibiyim ama kullanma talimatında ılık nemli bezle silin çok fazlada silmeyin gibi bir şey yazıyordu. Cesaret edemedim duru nemli bezle sildik ilk defa böyle bir şey yaptım. Oto koltuğu bakmaya gittiğimizde anlatan kişi bazı parçalar yıkanabilir ama önermiyoruz bozuluyor demişti.
5 ay önce eğitici köpekcik almıştım neyle sileceğimi bilemediğim için hala veremedim bebeğe 🙈

Gelince yanıma ima ederim haftaiçi geliyor bakalım :)

Hangisi onun için en iyisisiyse doktora da sorarım bakalım

Kız söyler miyim :))))
Kuzum 2 farklı tip var
Nimenrix (a,c,y,w tipleri) (başka markalarda var bu aşıda)
Bexsero (b tipi) (tek marka)
Doktorlar 2sininde yapılmasını öneriyor. Sen detaylıca zor kuzum.

Bende aynı senin gibiyim ama kullanma talimatında ılık nemli bezle silin çok fazlada silmeyin gibi bir şey yazıyordu. Cesaret edemedim duru nemli bezle sildik ilk defa böyle bir şey yaptım. Oto koltuğu bakmaya gittiğimizde anlatan kişi bazı parçalar yıkanabilir ama önermiyoruz bozuluyor demişti.
5 ay önce eğitici köpekcik almıştım neyle sileceğimi bilemediğim için hala veremedim bebeğe 🙈
Solonun deterjan katkılı yüzey temizleyici mendilleri var. Yorumlarıknda anneler hep yazmış. Çocuk için sorun olmuyor. Kullanabilirsiniz diye. Onunla mı silsem acaba? Bir de annelere bir sorum var. Şimdi hamileyim. Bütün kıyafetleri yıkadım ütülemeden dolaba astım. Doğuma yakın ütülerim diye düşündüm. Asarken birkaç kıyafet elimizden yere düştü. Yere düşünce tedirgin oldum kirliye geri attım. 😂 Ben mi çok abartıyorum. Siz böyle durumda bir şey olmaz diyor musunuz?

Kuzum 2 farklı tip var
Nimenrix (a,c,y,w tipleri) (başka markalarda var bu aşıda)
Bexsero (b tipi) (tek marka)
Doktorlar 2sininde yapılmasını öneriyor. Sen detaylıca zor kuzum.
Saol kuzum bakalım doktor hangisini diyecek sağlık ocağımdakilere sorarım onlar daha iyi bilgilendiriyorlar
Günaydın bacım maşallahhhh ellerine sağlık. Ben daha kahvaltı yaptırmadım 🤣 aynı olur benimki yumurta sarısı, ıhlamur, gün kurusu, labne-üzüm pekmezi, az biraz bakkal ekmeği içi 🙈

Bir tek erken kahvaltı bizde sanırım :) afiyet olsun minnoka

• Muhteşem
Reactions: Jou
Solonun deterjan katkılı yüzey temizleyici mendilleri var. Yorumlarıknda anneler hep yazmış. Çocuk için sorun olmuyor. Kullanabilirsiniz diye. Onunla mı silsem acaba? Bir de annelere bir sorum var. Şimdi hamileyim. Bütün kıyafetleri yıkadım ütülemeden dolaba astım. Doğuma yakın ütülerim diye düşündüm. Asarken birkaç kıyafet elimizden yere düştü. Yere düşünce tedirgin oldum kirliye geri attım. 😂 Ben mi çok abartıyorum. Siz böyle durumda bir şey olmaz diyor musunuz?
Yok bence onlarla silme sonuçta deterjan var onlarda birde temiz içerikli değil.
Bende öyleydim kaç kere yukardan su damlattılar mı acaba diye tekrar tekrar yıkattım. Ama zaten ütüleyeceksin bence yıkama.. 7. Aydan itibaren ütülemeyi bıraktım çünkü yorucu oluyor baya 🙈

Yok bence onlarla silme sonuçta deterjan var onlarda birde temiz içerikli değil.
Bende öyleydim kaç kere yukardan su damlattılar mı acaba diye tekrar tekrar yıkattım. Ama zaten ütüleyeceksin bence yıkama.. 7. Aydan itibaren ütülemeyi bıraktım çünkü yorucu oluyor baya 🙈
Tamam o zaman sakin olayım 😂 ablam da dakga geçiyor benimle. Emeklemeye başladığında yeri yalayacak. Dilini mi yıkayacan diyo 😂

Kızlar ya kabızlık için öneri atın üstümeeeee 🙈
Canım ben doktoruma söyledim. Riskli gebeyim. Ikınma vs olmaması gerek. Kabızlık olmaması gerek. Dulcosoft şurup verdi. Bitkiselmiş. Kesinlikle bebeğe yan etkisi yok dedi. Gerçekten de rahatlatıyor. Sabahları özellikle içmeniz gerek. Düzenli kullanımda etkili oluyor. 😊

Saol kuzum bakalım doktor hangisini diyecek sağlık ocağımdakilere sorarım onlar daha iyi bilgilendiriyorlar

Bir tek erken kahvaltı bizde sanırım :) afiyet olsun minnoka
Maşallah ne güzel sağlık ocağı 😍 Aaaa ama sen önce Belis e sorman lazımdı dimi 🙈
Maşallah kuzum aslında sen en iyisini yapıyorsun keşke bende yetişebilsem bu konuda yetersizim. Doktor uyanınca yarım saat sonra kahvaltı yapılsın denilmişti. Daha yapamadık hiç.

Tamam o zaman sakin olayım 😂 ablam da dakga geçiyor benimle. Emeklemeye başladığında yeri yalayacak. Dilini mi yıkayacan diyo 😂
Boşver daha çok dalga geçen olucak.. Bende pimpirikliyim. Neler neler diyen oldu. Dozunda davranırsan sende rahat edersin insan psikolojik olarak sıkıntıya giriyor 🙈 Belki bende çok sıktım kendimi.. ilk 6 ay dikkat ettikten sonra yavaş yavaş salmak gerekiyor. Öpme konusu bende ince çizgi mesela, el yıkamadan, üstü temiz olmadan babasına bile vermiyorum.

Canım ben doktoruma söyledim. Riskli gebeyim. Ikınma vs olmaması gerek. Kabızlık olmaması gerek. Dulcosoft şurup verdi. Bitkiselmiş. Kesinlikle bebeğe yan etkisi yok dedi. Gerçekten de rahatlatıyor. Sabahları özellikle içmeniz gerek. Düzenli kullanımda etkili oluyor. 😊
Saoalsın o tür şeylere başlamadan yenilen tarzda bir şey arıyorum. Mesela gün kurusu haşlama incir zy gibi şeyler. Benimki yemekte zy sevmiyor yemiyor sıpaaaa 🙈

Kızlar ya kabızlık için öneri atın üstümeeeee 🙈

Kuru kayısı ve Trabzon hurması taze olan var ya onu kaynatıp meyvelere karıştırıyorum hatta armutla verirsen onu üff:))
Maşallah ne güzel sağlık ocağı 😍 Aaaa ama sen önce Belis e sorman lazımdı dimi 🙈
Maşallah kuzum aslında sen en iyisini yapıyorsun keşke bende yetişebilsem bu konuda yetersizim. Doktor uyanınca yarım saat sonra kahvaltı yapılsın denilmişti. Daha yapamadık hiç.
Kuzum emziriyorsan onun rahatlığı var ben emzirsem bende rahat davranırdım:)

Emzirmenin avantajları işte :)

Bizde geciksek keşke 7de ayakta minnok kalk hazırla diyor geciksin ağlamaya başlıyor. Gece mama falan yemeyince tabi sabaha kadar baya acıkıyor.

Oo benimde en sevdiğim ondan yapacaktım Hergün yumurta bıktı çocuk değişik bişi yapim bende dedim. Fotoları bekliyoruz ozaman:)
Bizde erken kalkiyoruz kuzu ama 1 saat sonra tekrar uyuyor genelde emiyor ilk sonra mama

Back
X