• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canim önemli olan bu ay da desteksiz oturabiliyo olmasi.emeklememesi felan önemli değil.belki de hic emeklemeyecek ama desteksiz oturmasi şart.bunu da yapiyomuş zaten minnak.acaba yapabiliyo mu yoksa istemiyo mu bu ayirt etmek gerek.ayaklarinin uzerine sık sık bastir bi de mesela park beşiği varsa ellerini yanlara tutturup birak.dusme korkusuyla basabilir
saol canım cevabın için. bazı bebek emeklemiyo ama yürümeye heves edip sıralıyor ya bizde o da yok. ondan taktım kafaya biraz :KK43: emeklemeye yürümekten daha yatkın gibi geldi, o yüzden dizlerinin üstüne koymaya çalışıyorum ama hemen bırakıyor kendini. bu ay doktora gitmedik, 10. ayda gidecez bakalım soracam ama aşırı rahat bizim doktor, sallamıcak kesin.

Aşırı halsizim kuzum yarin randevum var bakalim vitaminlerim cok düştü sanirim sabah gözümü zor aciyorum acinca donmeler baslio tüm gün uzanma fırsatim olmuyor aksam pertim cikiyor vallahi zormus emzirirken gebe kalmak

ay kıyamam kuzum ya vitamin yazdır kendine
bebiş küçükken artı hamilelik zor gerçekten :(
inşallah hafif geçerde toparlarsın kuzum ya

Patatesli Kaşarlı omlet, ceviz bisküvi pekmez, elma portakal suyu
IMG_20230308_073117.webp

saol canım cevabın için. bazı bebek emeklemiyo ama yürümeye heves edip sıralıyor ya bizde o da yok. ondan taktım kafaya biraz :KK43: emeklemeye yürümekten daha yatkın gibi geldi, o yüzden dizlerinin üstüne koymaya çalışıyorum ama hemen bırakıyor kendini. bu ay doktora gitmedik, 10. ayda gidecez bakalım soracam ama aşırı rahat bizim doktor, sallamıcak kesin.
emeklememesi de normal,sıralamamasi da..hele sıralamaması hepten normal.sıralamasi icin erken hatta.bazi bebek 13.ay da sıralar 16 da yurur.bunlarin hepsi normaaaal takma güzel kafana.bazi işaretler var onlari yapiosa yeterli.desteksiz oturmasi mesela.

5 aydır sanırım 7 kilonun içindeydik. İnşallah 8 küsürlerdeyizdir bu cuma ölçüleceğiz bakalım. En son gittiğimiz doktor ölçtü ama bir halt demedi 😣 Kız birden çok almasın ne güzel bence 10 kilo idealdir. Doğum kilosu kaçtı?
3.500 canım aslında kilo alımı karnımdayken daha iyiydi 37. Haftada doğum olmuştu ona göre iyiydi gayet

kızlar benim bebik hala emeklemiyor. kollarından tutunca ayaklarını da çok basmıyor kısa bir süre basıyor. desteksiz oturuyor ama oturmayı sevmiyor, hemen yatırası var kendini. endişelenmeli miyim acaba ya. 9.5 aylık olacak nerdeyse.
Benimki de aynı. Emekleme yok sürünerek yeni yeni gidiyor işine gelirse. Basması da 1 hafta önceye kadar öyleydi hemen büküyordu bacağını şimdi biraz daha iyi kuvvetlendi gibi. Oturma konusu aynı bizde de hatta dün nörolojiye gidecektim önceki gün çocuk doktorumuz gerek yok gayet sağlıklı korkma dedi bende götürmedim. Şu an birebir aynı senin bebikle benimki 🤭

emeklememesi de normal,sıralamamasi da..hele sıralamaması hepten normal.sıralamasi icin erken hatta.bazi bebek 13.ay da sıralar 16 da yurur.bunlarin hepsi normaaaal takma güzel kafana.bazi işaretler var onlari yapiosa yeterli.desteksiz oturmasi mesela.
rahatlattın valla canım bi nebze saol 🤗

Benimki de aynı. Emekleme yok sürünerek yeni yeni gidiyor işine gelirse. Basması da 1 hafta önceye kadar öyleydi hemen büküyordu bacağını şimdi biraz daha iyi kuvvetlendi gibi. Oturma konusu aynı bizde de hatta dün nörolojiye gidecektim önceki gün çocuk doktorumuz gerek yok gayet sağlıklı korkma dedi bende götürmedim. Şu an birebir aynı senin bebikle benimki 🤭
bizim bebikler en tembelleri çıktı desene 😂 zaten belliydi, bizimkiler geç dönmeye başlamıştı da sanki 😒

ay kıyamam kuzum ya vitamin yazdır kendine
bebiş küçükken artı hamilelik zor gerçekten :KK43:
inşallah hafif geçerde toparlarsın kuzum ya
Bugün özellikle istiycem normalde verilenin disinda elim ayagim titriyor cunku bide 4 kilo vermisim bu kez normalde ilk gebelikte aliyordum

rahatlattın valla canım bi nebze saol 🤗
Cabim bazi bebekler cok hareketli olmuyo,kaslari o hareketleri yapabilecek gücü edinse bile kendilerini zorlayip pratik yapmadiklari için saniyoruz ki yapamiyo..aslinda şuan senin bebeğin muhtamelen ayağa da kalkar,sıralar da .ama istemiyo ya da korkuyo.

Ben korkuyorum yaa,donarsa sertleşir diye.ama rendeleyip veriyorum arada çiğken.canim senin bebişin martta dogmustu degil mi erken:))

Nisan 22de doğdu canım. Bende korkuyordum valla ama eline bisküviyi veriyorum onu da yemeye başladı. Bıraksak aslında güzel yiyecekler :)

Cok haklisin canim,biz korkmasak daha iyi yiyecekler.zaten blw yapanlar bebeler yiyo herşeyi.benim aklimda mart diye kalmis:)

Aynen öyle de güzel yiyorlar ki, biraz geç oldu ama bende yavaş yavaş başladım işte :)

Back
X