• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Akşam yemeği Bulgur pilavı, et kavurma, havuç tarator
IMG_20230308_155649.webp

Biz bgn 9.ay kontrolümüzü olduk kan verdik şükür normal çıktı değerleri. Newvit dişleri karartıyormus değiştirsek olur mu dedim. Dr emilimi en iyi olan newvit ama ille de değişmek istiyorsan değiştirelim dedi. Yok dedim ben de ikna oldum hemen 😁 demir ilacıyla su veya meyve verirsen karartmaz dedi. Bexero ikinci dozu da olduk. 9.ay sağlık ocağı aşısını yaptırma gerek yok zaten menenjit aşısından sonra 1 ay aşı olunmaz dedi. Bir de üzerine basa basa mutlaka et yedir dedi. Yediriyoruz zaten ama biraz arttıracağım ben de. Dışarılarda olduğumuzdan dışarda hazır yemek yedi kızım bgn 😁🙈

Evet canım doğru hatırlıyorsun. Onu da her gece kullanıyorum yatak odasında mis gibi oluyor oda. Açmayınca ağırlaşıyor sanki odanın havası sabaha kadar. Bir de robot süpürgem olmasa napardım diyorum😂
Robot süpürgede istiyorum ama benim eve uymaz büyük olasılık 🙈 yerde çok eşya var dolap fazla olmadığından neyse o daha sonraya artık 😁 kurutma ilk sırada annemler bile aldırdım sıra bende 🤣 Tozdan cinnet geçirecek duruma geliyorum birde kışım kurutma için 2-3 gün harcıyorum 🙁

Günaydın kızlar bugün sırt ağrısıyla uyandım. Farklı şeyler yaparım dedim ama ancak bunu yapabildim 😪
Eki Görüntüle 3214172
Ben karar verdim benim oğlanı sana gönderiyorum bacım 🤣 Çocuğun ufku açılır ya ben hep aynı şeyi yapıyorum bulamıyorum bir şey.. Aslında bir kere yapabilsem devamı gelecek 🙈 oo krepleri nasıl yiyor parçalıyorsun dimi

Back
X