Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biz bgn 9.ay kontrolümüzü olduk kan verdik şükür normal çıktı değerleri. Newvit dişleri karartıyormus değiştirsek olur mu dedim. Dr emilimi en iyi olan newvit ama ille de değişmek istiyorsan değiştirelim dedi. Yok dedim ben de ikna oldum hemen demir ilacıyla su veya meyve verirsen karartmaz dedi. Bexero ikinci dozu da olduk. 9.ay sağlık ocağı aşısını yaptırma gerek yok zaten menenjit aşısından sonra 1 ay aşı olunmaz dedi. Bir de üzerine basa basa mutlaka et yedir dedi. Yediriyoruz zaten ama biraz arttıracağım ben de. Dışarılarda olduğumuzdan dışarda hazır yemek yedi kızım bgn
Evet canım doğru hatırlıyorsun. Onu da her gece kullanıyorum yatak odasında mis gibi oluyor oda. Açmayınca ağırlaşıyor sanki odanın havası sabaha kadar. Bir de robot süpürgem olmasa napardım diyorum
Robot süpürgede istiyorum ama benim eve uymaz büyük olasılık yerde çok eşya var dolap fazla olmadığından neyse o daha sonraya artık kurutma ilk sırada annemler bile aldırdım sıra bende Tozdan cinnet geçirecek duruma geliyorum birde kışım kurutma için 2-3 gün harcıyorum
Robot süpürgede istiyorum ama benim eve uymaz büyük olasılık yerde çok eşya var dolap fazla olmadığından neyse o daha sonraya artık kurutma ilk sırada annemler bile aldırdım sıra bende
Ben karar verdim benim oğlanı sana gönderiyorum bacım Çocuğun ufku açılır ya ben hep aynı şeyi yapıyorum bulamıyorum bir şey.. Aslında bir kere yapabilsem devamı gelecek oo krepleri nasıl yiyor parçalıyorsun dimi
Burda acayip bir yabancı yoğunluğu var. Geçen parkta çocuk bebek arabasına ters yüzüstü bir şekilde bindirilmiş gidiyorlar ama çok acayip bir duruş anam milletin bebeğine bak
Aynen kuzum umarım güzel dönüşler alırız. Dün geldi taktık arabaya koltuğunu . Ama daha seyahat etmedi bakalım yarın kayınvalideme gitcez ilk o zmn binecek